Politika

SD u Kolašinu osvojio 70 odsto više glasova u odnosu na parlamentarne izbore

Kolašin

Socijaldemokrate Kolašin zadovoljne su rezultatom koji su ostvarili na lokalnim izborima 27. maja, saopštio je Nikola Medenica, predsjednik OO SD Kolašin i nosilac liste Socijaldemokrate-Ivan Brajović-Dosljedno za Kolašin.

On tvrdi da su Socijaldemokrate u Kolašinu osvojile 70 odsto više glasova u odnosu na rezultat koji je ostvaren na parlamentarnim izborima 2016. godine.

Prema njegovim riječima ovi lokalni izbori su pokazali da su građanke i građani Kolašina dali svoje puno povjerenje onim političkim partijama koje se zalažu za građanski, multinacionalni, evroatlantski i evropski Kolašin, što ih posebno raduje.

“Buduća lokalna vlast, čiji će Socijaldemokrate biti integralni dio, radiće prvenstveno na ekonomskom oporavku naše opštine nakon četvorogodišnje stagnacije. Ovom prilikom želimo i da se zahvalimo svim građankama i građanima Kolašina, koji su nam ukazali povjerenje, ali i svim članovima, aktivistima i simpatizerima naše partije koji su dali najveći doprinos našem dobrom izbornom rezultatu”, zaključio je on.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pazanjac
Gost
Pazanjac

Medenica bio si u snp,pa onda u grupi Mikan i Sule,pa SDP,a onda SD,STA je sledece,da predsjedniku u DF samo kad bih ti dali pare trke bi otiso

GgBg
Gost
GgBg

Socijaldemokrate mogu biti dio vlasti, ali i ne moraju, jer u konacnom zbiru nisu potrebni.Tako da teza da ce Socijaldemokrate biti integralni dio nove vlast, nije bas tacna, ali vidjecemo. Grupa gradjdana odlucuje da li i kakva ce se vlast formirati. Grupa gradjana je najvece iznenadjenje ovih izbora, pa slobodno mogu reci – fenomen. Stranka bez ikakvih finansija, bez ikakve… Više »

Nano
Gost
Nano

E tako vam sve cvetalo kako ste ih zaradili! Ko da ne znamo ko vam je pare sipao i ovaj i prosli put!nema tu ni Č od covjeka ko god je vas izdajnici prodani glasao

GgBg
Gost
GgBg

Ko si ti, da procjenjujes kakav je ko čovjek? Ko je izdao? Koga je izdao i šta? Misliš ako nismo htjeli sa Draganom Šaćovim i Sasom Dožićem, da smo izdali nekoga ili nešto? Gradi ti sa njima budućnost, a nama ne pada na pamet. Ko gubi ima pravo da se ljuti. Vidi se da si jeda od Front buzdovana …… Više »

Djavo iz potoka
Gost
Djavo iz potoka

i obećali 100% više radnih mjesta nego na prethodnim izborima.nije ziv čovjek mogao glavnom ulico proći da ga oni navatali nijesu i svratili na pregovore.obećavali su šakom i kapom al će izvisiti kako stvari stoje pošto kao ni u Pg ne trebaju DPS u.e onda ću da ih vidim kad ih počnu pljuvati po gradu

Mojas
Gost
Mojas

Sto reci ?!!Bljak!

bra\'o vi ga.
Gost
bra\'o vi ga.

Svaka im čast. Prošli put su imali 3 glasa a sada 5 glasova. To je 70 % više. Uspjeh, nema što.

Send this to a friend