Politika

SD u Podgorici osvojio 2.191 glas više nego na parlamentarnim izborima

Socijaldemokrate su poslije održanih lokalnih izbora 27. maja potvrdile da su važan faktor na političkoj sceni u svim lokalnim sredinama, uključujući i Podgoricu, u kojoj glasa više od četvrtine ukupnog biračkog tijela Crne Gore, poručio je predsjednik SD Glavnog grada Đorđe Suhih.

“Socijaldemokrate su na ovim lokalnim izborima osvojile 2.191 glas više u odnosu na rezultat sa parlamentarnih izbora u Glavnom gradu 2016. godine, što predstavlja porast od 75 odsto”, dodao je on.

Suhih je istakao da sjajnom izbornom rezultatu Socijaldemokrata u Podgorici, sasvim sigurno su doprinijeli i odlični rezultati rada  lokalnih funkcionera ove partije u prethodne tri i po godine.

“Ovi izbori su pokazali da socijaldemokratija živi i jača u svim djelovima Crne Gore, te da smo jedina partija koja uz konstantan rast podrške može da se pohvali i činjenicom da u svim sredinama ima predstavnike u lokalnim parlamentima. Ubjedljiva pobjeda snaga koje se zalažu za građansku, multietničku i evropsku Crnu Goru omogućava da se pomenuta većina fokusira na dinamičan razvoj svih sredina, čemu će Socijaldemokrate dati doprinos i u kadrovskom i programskom smislu”, poručio je Suhih.

On se zahvalio građankama i građanima Glavnog grada koji su dali povjerenje SD-u i svim članovima, aktivistima i simpatizerima ove partije koji su, kako je istakao,  svojim zalaganjem dali nemjerljiv doprinos sjajnom rezultatu.

 

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mileva
Gost
Mileva

Blago nama š njima.

Plagijator
Gost
Plagijator

Blago vama s vama.

Titigrad
Gost
Titigrad

Ovaj suhi mali vujica

Titigrad
Gost
Titigrad

Taman one porodice sto ste i djecu zapislili glasali za vas ha ha ha

Gusinje
Gost
Gusinje

Slijedece izbore neće ni cenzus proći ,živi bili pa vidjeli

Djavo iz potoka
Gost
Djavo iz potoka

ne zna se jesu li gori ljudi koji glasaju ovakve interesne grupe ili sama grupe foteljaša.nisko smo pali kad ovakvi imaju hiljade sledebenika

cinik
Gost
cinik

Tužno je za Crnu Goru da su ovi interesni Crnogorci važan “faktor”!

Saša
Gost
Saša

SD je vodio prljavu kampanju obećavajući lažno zapošljavanja na sve strane.Sada su ostali bez vlasti u PG što je veliki problem za njih.Priča se da pritiskaju Đukanovića da im dozvoli da uđu u koalicionu vlast i onamo đe DPS može bez njih.

Send this to a friend