Politika

SD u Podgorici osvojio 2.191 glas više nego na parlamentarnim izborima

Socijaldemokrate su poslije održanih lokalnih izbora 27. maja potvrdile da su važan faktor na političkoj sceni u svim lokalnim sredinama, uključujući i Podgoricu, u kojoj glasa više od četvrtine ukupnog biračkog tijela Crne Gore, poručio je predsjednik SD Glavnog grada Đorđe Suhih.

“Socijaldemokrate su na ovim lokalnim izborima osvojile 2.191 glas više u odnosu na rezultat sa parlamentarnih izbora u Glavnom gradu 2016. godine, što predstavlja porast od 75 odsto”, dodao je on.

Suhih je istakao da sjajnom izbornom rezultatu Socijaldemokrata u Podgorici, sasvim sigurno su doprinijeli i odlični rezultati rada  lokalnih funkcionera ove partije u prethodne tri i po godine.

“Ovi izbori su pokazali da socijaldemokratija živi i jača u svim djelovima Crne Gore, te da smo jedina partija koja uz konstantan rast podrške može da se pohvali i činjenicom da u svim sredinama ima predstavnike u lokalnim parlamentima. Ubjedljiva pobjeda snaga koje se zalažu za građansku, multietničku i evropsku Crnu Goru omogućava da se pomenuta većina fokusira na dinamičan razvoj svih sredina, čemu će Socijaldemokrate dati doprinos i u kadrovskom i programskom smislu”, poručio je Suhih.

On se zahvalio građankama i građanima Glavnog grada koji su dali povjerenje SD-u i svim članovima, aktivistima i simpatizerima ove partije koji su, kako je istakao,  svojim zalaganjem dali nemjerljiv doprinos sjajnom rezultatu.

 

 

8 Komentara na "SD u Podgorici osvojio 2.191 glas više nego na parlamentarnim izborima"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend