Politika

SD u Rožajama osvojio 1559 glasova, 67 odsto više nego na parlamentarnim izborima

Rožaje

Socijaldemokrate su nakon nedavno završenih lokalnih izbora, još jednom potvrdile da su najprogresivnija politička snaga u svim opštinama u Crnoj Gori, uključujući i Rožaje, poručuje Faruk Kalač, predsjednik OO SD Rožaje i nosilac liste “Socijaldemokrate – Ivan Brajović – Dosljedno za Rožaje”

U odnosu na rezultat SD sa parlamentarnih izbora u Rožajama 2016. godine, kada su osvojili 936 glasova, na izborima u nedjelju osvojili su 1559 glasova, što predstavlja porast od 67 odsto.

“Ovaj rezultat pokazuje da naše sugrađanke i sugrađani imaju sve više povjerenja u politiku Socijaldemokrata, u naš realan i ostvariv izborni program i ljude koji su garant njegove realizacije. Ovi izbori su još jedni u nizu koji su potvrdili da je izvorna socijaldemokratija sve snažnija, ne samo u Rožajama, nego u cijeloj Crnoj Gori, u prilog čemu govori činjenica da su Socijaldemokrate jedna od samo dvije partije koja ima predstavnike u svim lokalnim parlamentima u Crnoj Gori. Naša četiri odbornika u novom sazivu rožajskog parlamenta zalagaće se za sve ono što su interesi naših sugrađana, prvenstveno za dinamičan ekonomski razvoj naše opštine.”, kazao je on.

SD se zahvalio svim građankama i građanima Rožajama, koji su im ukazali povjerenje, ali i svim članovima, aktivistima i simpatizerima ove partije koji su dali izuzetan doprinos odličnom rezultatu Socijaldemokrata.

 

Tagovi

7 Komentara na "SD u Rožajama osvojio 1559 glasova, 67 odsto više nego na parlamentarnim izborima"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend