Politika

SD u Rožajama osvojio 1559 glasova, 67 odsto više nego na parlamentarnim izborima

Rožaje

Socijaldemokrate su nakon nedavno završenih lokalnih izbora, još jednom potvrdile da su najprogresivnija politička snaga u svim opštinama u Crnoj Gori, uključujući i Rožaje, poručuje Faruk Kalač, predsjednik OO SD Rožaje i nosilac liste “Socijaldemokrate – Ivan Brajović – Dosljedno za Rožaje”

U odnosu na rezultat SD sa parlamentarnih izbora u Rožajama 2016. godine, kada su osvojili 936 glasova, na izborima u nedjelju osvojili su 1559 glasova, što predstavlja porast od 67 odsto.

“Ovaj rezultat pokazuje da naše sugrađanke i sugrađani imaju sve više povjerenja u politiku Socijaldemokrata, u naš realan i ostvariv izborni program i ljude koji su garant njegove realizacije. Ovi izbori su još jedni u nizu koji su potvrdili da je izvorna socijaldemokratija sve snažnija, ne samo u Rožajama, nego u cijeloj Crnoj Gori, u prilog čemu govori činjenica da su Socijaldemokrate jedna od samo dvije partije koja ima predstavnike u svim lokalnim parlamentima u Crnoj Gori. Naša četiri odbornika u novom sazivu rožajskog parlamenta zalagaće se za sve ono što su interesi naših sugrađana, prvenstveno za dinamičan ekonomski razvoj naše opštine.”, kazao je on.

SD se zahvalio svim građankama i građanima Rožajama, koji su im ukazali povjerenje, ali i svim članovima, aktivistima i simpatizerima ove partije koji su dali izuzetan doprinos odličnom rezultatu Socijaldemokrata.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Budo
Gost
Budo

Bravo za Brajovića i družinu.Jedina primjedba njihovom programu je : smanjite malo komunističku logiku u ekonomiji , ali i uošte.

Fadilj
Gost
Fadilj

Koje resurse su imali na raspolaganju,I tovare laznih obecanja, mizeran rezultat na to koliko su ulozili.A tek koje ljigavo saopstenje…bljak.

Baranin
Gost
Baranin

Samo neka ne dolaze i Bar,pa neka glasaju za koga hoće….

BogdanS
Gost
BogdanS

Paraziti,zive na racun vladajuce partije,skup nekvalifikovanih za posteni posao,ali kvalifikovanih za mahinacije,i naravno preletaca…

Ranka
Gost
Ranka

Ovi poceli kao demokrate

Zoran beograd
Gost
Zoran beograd

Čestitke za socijaldemokrate.

Rajko
Gost
Rajko

Voli nas narod DPS opoziciju.Pola DPS pola tobos opozicija.A jos da socijaldemokratskim programom.Ne zna se sto je.

Send this to a friend