Politika

SDP: Aleksa i Boris glumci amateri, Demokrate uništavaju opoziciju

Da je isključivi cilj Demokrata od njihovog osnivanja pokušaj uništenja kompletne opozicije to je valjda svakome danas jasno. Maske su pale, a Aleksa i Boris se pokazali kao glumci amateri. To pokazuju i ovih dana kada ne napadaju samo nas, već i ostale opozicione partije, saopštili su danas iz Socijaldemokratske partije.

<<<Demokrate: Slab si režiser, Krivokapiću<<<

<<<SDP: Bečić saradnike UDBE da potraži u najbližem okruženju<<<

<<<Demokrate: Žestoko smo potcijenili kapacitete Ranka Krivokapića i SDP-a<<<

“Primjećujemo da je portparol Srđana Milića u posljednjem saopštenju odustao od priče o UDBI. Da li je reterirao poslušavši savjet SDP-a ili se obratio direktno Jonici pa pogledao malo bolje oko sebe, manje je važno”, navode u SDP-u.

Kako ističu, jasno im je da ih Demokrate najviše mrze i napadaju jer im još ne mogu oprostiti obnovu crnogorske nezavisnosti.

“Nakon toga, na skali njihove mržnje, slijedi SNP kojega su pokušali razbiti i uništiti, a odavno je poznato da izdajnik najviše mrzi upravo onoga koga je izdao. Naravno, tu se niz ne završava, jer gotovo da nema subjekta iz opozicije kojem Joničina djeca nijesu načinila političku štetu ili ga napadala i ispaljivala otrovne strelice. Oni ne mogu ni sa kim a da mu prethodno ne zavežu crvenu kravatu. Ko ne pristane na kravatu, jasno je, vežu mu svilen gajtan”, kažu u SDP-u.

Što se njihove partije tiče, dodaju, jedino gdje su imali lošu režiju je kada su od Demokrata pokušali da naprave građansku partiju.

“A Demokrate su bile, nažalost i ostale, samo otpadnici od SNP-a. Odnedavno u Kotoru porodjeni i kao Joničina djeca. Nastali na pokušaju rušenja opozicione partije, nastavljaju da pokušavaju da ruše sve redom u opoziciji. Srećom, sve više bezuspješno”, naglašavaju u SDP-u.

Demokrate su, navode u SDP-u, iskazale primitivizam kojem su sklone, vireći u tuđi privatni život i saopštavajući pritom neistine.

“Ipak, da im zadovoljimo i tu znatiželju, Joničinoj djeci iz Demokrata poručujemo – iako sva javnost zna da se ne razumijete najbolje u ustavnu kategoriju braka kao zajednice muškarca i žene, radi istine, obavještavamo vas da g -din Krivokapić nije u bračnoj zajednici”, poručili su iz SDP-a.

31 Komentara na "SDP: Aleksa i Boris glumci amateri, Demokrate uništavaju opoziciju"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend