Politika

SDP: Bečić saradnike UDBE da potraži u najbližem okruženju

SDP

Aleksi Bečiću preporučujemo da saradnike UDBE potraži u svom najbližem okruženju ili priupita Snežanu Jonicu o kome se radi, jer, ako je vjerovati Jonici iz vremena SNP kongresa, upravo je Aleksa i njegovo okruženje na listi udbaškog razbijanja SNP-a, saopštili su danas iz Socijaldemokratske partije.

<<<Demokrate: Žestoko smo potcijenili kapacitete Ranka Krivokapića i SDP-a<<<

<<<SDP isključio Brunu Lončarević iz partije jer je htjela sa DPS-om<<<

“Osjećamo odgovornost što je sa naše liste izabrana odbornica za koju postoji mogućnost da mimo volje građana i partijskih odluka promijeni većinu u Kotoru. Svjesni objektivne odgovornosti, iako je Lončarevic isključena iz članstva, a svih 36 članova Opštinskog odbora SDP Kotor jednoglasno zaključilo da nema saradnje sa DPS-om, zbog činjenice da je Lončarević birana sa naše liste, predsjednik Krivokapić je najavio povlačenje sa čela partije, djelima pokazujući da to nije politika SDP-a”, naveli su u toj partiji.

Kako ističu, niska saopštenja Joničine djece iz Demokrata, a koja sa nastala pokušajem razbijanja SNP-a, kojima pokušavaju čitavu partiju da okrive za postupanje jedne osobe, pokazuju njihove stvarne namjere i da im je obračun unutar opozicije jedini cilj.

“Ne postoji opoziciona partija koju nekada nije napustio odbornik i djelovao mimo partijske politike i nijednoj zbog toga nije doveden u pitanje opozicioni legitimitet. I niko nije djelima pokazao odgovornost kao SDP”, poručili su iz te stranke.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ljuta
Gost
Ljuta

Koji LICEMJERI…ranko radi brine podnosi ostavku a mjeseci a prije ovog dogadjaja najavio Dragulj u za predsjednika SDP….

Fileopg
Gost
Fileopg

u ,,Demokratskim” partijama tipa Aljeksinim Demokratama i Rankovoj SDPeu ne smije čovjek glasati po ličnom ubjeđenju i svojoj savjesti, a da ga ovi dva poimača demokratije po putinovom modelu ne proglase šizmom otpadnikom i udbašem. Ne daj bože da zaśednu ova dvojica na ćelu kakve države ni pajserom ih ne bi mogli odvojiti od fotelja.

Dragan
Gost
Dragan

Odakle obraz ovim ljudima!

Stari grad
Gost
Stari grad

Tebe Krivokapiću neka je stid.

Mrisan
Gost
Mrisan

Pa nije strano da diktatorski rezimi stvaraju svoje navodno opozicione partije koje ce u rizicnom trenutku za vlast, odigrati ulogu trojanskog konja.

Nekadašnji refo
Gost
Nekadašnji refo

Ma čekajte malo!
Brunu ste isključili zbog dps,vi nećete sa demokratama,,snp vas pljuje!
Sa kim mislite većinu pravit?
Izbori?
Ima li predsjednik OO kakvo mišljenje o ovoj situaciji?

Una
Gost
Una

Svaka na mjestu!

Ko 2019
Gost
Ko 2019

Becic je izgubio na partiskim izborima SNP-a od Milica a Jonica je izgubila na izborima za predsjednika SNP -a od Jokovica. Tako su se dva stara partiska druga nasli u Kotoru da potpisu koncesiju u ime luke Kotor koju ni sam DPS nije htio da potpise i a koju je mogao kad je htio. To je hipoteka koja ce uvjek… Više »

Roki
Gost
Roki

Sad se pravdate, a znate dobro da ste krivi. Ranko jednostavno nemas kontrolu nad partijom, treba to da priznas.

Pisar
Gost
Pisar

Sve što je SDP rekao Demokratama je istina.

Send this to a friend