Politika

SDP: Bilo bi dobro da nova vlast objasni svojim pristalicama da žive u Crnoj Gori

Foto: Facebook

Bilo bi korisno da predstavnici nove vlasti svojim pristalicama konačno objasne da žive u Crnoj Gori, da se moraju poštovati simboli ove države i da od ove države nemaju nijedne bliže kako se god nacionalno izjašnjavali ili politički mislili, saopšteno je danas iz Medijskog pula SDP-a.

“Slavlje na ulicama uz tuđe zastave i klicanje drugoj državi nakon izbora nove Vlade samo je dobar pokazatelj ambijenta koji je nova parlamentarna većina iskreirala nakon izbora 30. avgusta. Ovakav vid proslave i sljavljeničkog narativa sasvim je logičan prosto zato što slavljenici po crnogorskim ulicama nijesu klicali ničemu što prethodno nije afirmisano od strane novog premijera i jednog dijela njegovog kabineta”, istakli su iz SDP-a.

Izjave o Crnoj Gori kao srpskoj državi, naglašavaju u SDP-u, nipodaštavanje Crnogoraca od strane nove ministarke kulture koja se hvali sopstvenim nacionalizmom, kao i mnogo toga drugog moglo je da proizvede jedino onakvo slavlje kakvom smo juče svjedočili.

“Promjena vlasti u svakoj demokratskoj državi je sasvim normalan čin, posebno kada se promijeni jedna loša vlast koja je postala prepoznata po korupciji i potkradanju sopstvenog naroda, i to je jedna strana u cijeloj ovoj priči. Druga je stvar kada vam ta promjena posluži da u tri mjeseca od okončanja izbora, sa najviših nivoa nove većine, pustite u javni prostor toliku količinu kleronacionalizma, antimodernih i istovremeno besprizornih stavova, da čak i sinoćnje slavlje spram toga u javnosti može djelovati kao rok koncert ili izvođenje ozbiljne muzike”, zaključili su u SDP-u.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Seaspirit
Gost
Seaspirit

Sdp aj cutite malo izgubili ste se u ljubavi prema dps u sad nesto mudrujete.ova zemlja je i onih sa trobojkama upamtite to dosta vise vase diskriminacije

Vanja
Gost
Vanja

SDP, vi ste najveći kraljevi.

velimira
Gost
velimira

Konjeviću odakle si

VrhLovćena
Gost
VrhLovćena

Bilo bi dobro da se prisjeti SDP koliko je na presednickim izborima prucao protiv DPS – Draginja. A posle onoga u skupstini vidi se koliko je jeftina guzica i obraz. Da za male pare prolazne prodas i obraz i pricu koju je pricala. SDP -DPS samo obrni ista tematika. Kme kme kme sad.

Blagosloveni br
Gost
Blagosloveni br

Tacno je to. Prihvatam. Ali i vrh sdp bi trebao sebi da objasni da i vi zivite u Crnoj Gori. Gospodo iz sdp-a: vi ste prvi izdali ovu Crnu Goru ulaskom u koaliciju sa cetnicima. Koliko mi se cini jos uvjek ste u koaliciji u nekim opstinama. I o cemu vi to sada pricate. Umislio ranko vjerovatno sa svima vama… Više »

Tggss
Gost
Tggss

U Tivtu , u kome se slavi sa trobojkama , vlast se formirala uz podršku SDP. Za stvaranje ovog ambijenta ste odgovorni i vi praveći koalicije sa njima počev od Kolašina, Kotora.

Ognjen RS
Gost
Ognjen RS

U Crnoj Gori ne u Montenegru, Crnoj Gori u Srpskoj Sparti.

Branka
Gost
Branka

Bilo bi dobro da ste i vi i svi koji sebe nazivaju suverenistima više vodili računa o Crnoj Gori. Ove nemate na šta pozivati. Oni i njihove pristalice su pokazali i pokazuju što su. Pokažite vi da se spremni za odbranu Crne Gore.

Tomson
Gost
Tomson

Smirice se srbi samo polako

Vanja
Gost
Vanja

Kad ne prime plate, onda će se smiriti. Uskoro.

dagy
Gost
dagy

A šta ćete vi objasniti svojim pristalicama kojih kao da nema?

Send this to a friend