Politika

SDP biračima: U ovom haosu naših pet poslanika biće najvažniji za stabilnu Crnu Goru

FOTO: SDP

Posljednjeg dana pred izbornu šutnju SDP je poručio građanima Crne Gore kako su jedina suverenistička opcija koja je u stanju biti dio buduće vlasti, garantovati njenu stabilnost i evropski put.

FOTO: SDP

“Vidjeli smo kako izgleda vlada bez suverenističke opcije. Kad ste zadnji put čuli nešto o napretku pregovora s EU? Jedina smo zemlja koja je za vrijeme pregovora napravila ovakve korake unazad. Svaki glas koji SDP dobije u nedjelju značiće snažniju poziciju građanske,  multietničke i sekularne Crne Gore. To mogu garantovati samo oni koji su dosljedni u vrijednostima i bez kriminalne prošlosti. Zato jedinu koaliciju u koju smo išli na ovim izborima čine građani i koliko god nas bude u parlamentu naši birači će bit ponosni na naše djelovanje.  DPS tek treba napraviti pravu promjenu, zato nijedna od drugih partija ne želi s njima, a  velik broj onih koji su ih nekad glasali to neće ponoviti“, kazao je generalni sekretar partije Ivan Vujović.

Bojan Zeković uvjeren je da je posljednjih mjeseci Crnoj Gori nanijeta ogromna šteta.

“Imamo opšti haos i toliko opskurnih likova na sceni koji su spremni rasturiti institucije ne bi li dobili 200 glasova. U našoj kući ima mjesta za sve i podržaćemo svaki kvalitetan prijedlog.   Nakon izbora moramo čim prije učvrstiti institucije koje su sad korištene u izborne svrhe“, rekao je Zeković i nastavio

FOTO: SDP

“Bila bi katastrofa za Crnu Goru da u budućoj Vladi ne bude ni jedna partija koja je garant njenog suvereniteta i građanskog identiteta. Naših pet poslanika može biti veći garant stabilnosti Crne Gore nego nečijih 20. Zato pozivam sve one koji su nekad glasali za DPS i ostale suverenističke opcije , a sad razočarano razmišljaju da ostanu kući da u nedjelju izađu i daju glas nama. U nedjelju imamo samo dva izbora – ili nastavak haosa – ili biranje partije koja je garant stabilnosti Crne Gore. SDP je jedina partija koja garantuje da će u budućoj vlasti, kakva god ona bila, do kraja braniti vrijednosti građanske, sekularne i nezavisne Crne Gore“, zaključio je Zeković.

Nosiilac liste broj 12. „SDP – Za našu kuću“ Nikola Đurašković ponosan je na sve kolege s liste.

“Mi rezervne kuće nemamo. SDP je partija koja ima 33 godine prošlosti i za razliku od svih ostalih aktera nemamo nikoga ko se nalazi na optužnicama ili je upetljan u afere bilo koje od opcija. Prijete nam, pokušali su nam podmetati, boje nas se, ali ne mogu nam ništa jer smo čisti i to je naša snaga. S ponosom nosim listu časnih ljudi koji samo žele dobro za našu kuću. Pokazali smo primjerom da znamo kako raditi kvalitetno i pošteno. Hvala građanima na podršci kroz kampanju, vjerujem da ćemo zajedno odraditi svoj dio u nedjelju, a od ponedjeljka ćemo se boriti za program i vrijednosti iza kojih stojimo”.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Goka
Gost
Goka

Svi za nasu kucu pa neka placu ovi veliki Crnogorci iz dps

burago
Gost
burago

Sto je muka u komentare, sto vam smeta SDP crnogorska partija? Valja bi bilo bolje da imaju 10 mandata. I Dps 30

Laban
Gost
Laban

Mislim da su počeli da napadaju druge suverenističke partije ,a već su sarađivali sa DFu Budvi ,Tivtu i ne da nisu uticali ,nego su danas ta dva grada četnička legla.

Wtfvocgoingon
Gost
Wtfvocgoingon

Hahahahhahahahah

Virus
Gost
Virus

5 poslanika, oplakah

Dejan
Gost
Dejan

Bgm ako predjete cenzus da budete srećni

King Henry
Gost
King Henry

Da je srece i biilo bi 5 mandata.

MNE
Gost
MNE

Max 2%.

Xoxoxo
Gost
Xoxoxo

Cenzus preci necete. Sve sto vam je valjalo u partiji ste ocerali

Boys
Gost
Boys

Bravo!

Sada12
Gost
Sada12

Neka mu objasni neko da je rastjerao sve i doveo SDP na 0 mandata u kratkih 2 mjeseca . Sampion si 🤣

Send this to a friend