Politika

SDP: Dijaspora sa proevropskim partijama željela da razgovara o izlasku iz krize

Vuksanović Stanković i Cikotić u Luksemburgu/ Foto: SDP

Poslanica Socijaldemorkatske partije (SDP) Draginja Vuksanović Stanković i portparolka SDP-a Amina Cikotić na poziv Zavičajnog kluba Bihor borave u Luksemburgu i prisustvovale su svečanosti “Veče crnogorske dijaspore u Luksemburgu”, saopšteno je iz te Partije.

“Svjesni aktuelne političke situacije u kojoj se našla Crna Gora i zabrinuti za svoju matičnu državu, naša dijaspora je sa proevropskim političkim partijama u Crnoj Gori željela da razgovara o načinu izlaska iz svojevrsne krize u kojoj se naša država nalazi”, navedeno je u saopštenju.

Foto: Draginja Vuksanović Stanković

Predstavnice SDP obratile su se  prisutnima uz zahvalnost za sav doprinos koji je naša dijaspora dala i koja i to i dalje nesebično radi.

“Ovakav i njemu slični događaji su sjajna prilika da sa onima koji su naši najuspješniji ambasadori produžimo mostove saradnje te pronađemo nove modele zajedničkog djelovanja”, poručuje se u saopštenju.

Foto: Amina Cikotić

Ovim povodom, Cikotić se oglasila na Twitter-u:

“Večeras smo Draginja Vuksanović Stanković i ja, našoj dijaspori u Luksemburgu poručile da je Crna Gora njihov dom i da nema tih koji to mogu da promijene. Zahvalnost za sve ono što su uradili i što i dalje rade za Crnu Goru”, objavila je Cikotić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ja pa ja
Gost
Ja pa ja

Slatke su 🙂

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Draginju,poslije Mila,za preśednicu crne gore.

CCCCCC
Gost
CCCCCC

Kraljica🇲🇪🇲🇪

Miso
Gost
Miso

Bravo Draginja nasa heroina

Send this to a friend