Politika

SDP: Dok Brajović čeka krivične prijave SD ne bi trebalo da se obraća drugima

Iz Socijaldemokratske partije poručili su Socijaldemokratama da dok predsjednik SD-a i Skupštine  Ivan Brajović čeka krivične prijave ne bi trebalo da se obraćaju drugima. SDP je reagovao na saopštenje SD-a koje je prethodno ocijenilo da potpredsjednik SDP-a Raško Konjević hoće da mijenja Crnu Goru sa onima koji su krenuli da pale Skupštinu.

<<<SD Konjeviću: Crnu Goru hoćete da mijenjate sa onima koji su krenuli da pale Skupštinu<<<

<<<Ne postoji šansa, a ni potreba, za ujedinjene opozicije<<<

Reagovanje SDP-a prenosimo u cjelosti:

Elementarni osjećaj odgovornosti za Limenke, Petlje, Ramade, Revolving kartice nalagao bi, da dok čekate vrijeme krivične odgovornosti, ne obraćate se drugima. Partiji, čiji je predsjednik Ivan Brajović prodavao livade po Bjelopavlićima vozaču Duška Kneževića, kako bi vraćao desetine hiljada eura duga za Visa ili Maestro karticu, najbolje bi bilo da se zastidi jer su njeni funkcioneri pravosnažno osuđeni za zloupotrebu sredstava iz državne Željeznice, zbog plaćanja partijskih skupova novcem građana.

A kada još sud zaključi da je predsjednik Skupštine Ivan Brajović pod zakletvom govorio neistine, onda je svima jasno kakva partija, i kakvog predsjednika ima. Zbog njega i njegovih neistina drugi će završiti u zatvoru, a osoba koja je prijavila krivično djelo na ulici bez posla, a on umislio da ga na mjestu predsjednika Skupštine neko i uvažava. Brajoviću funkcija predsjednika Skupštine “stoji kao kralju Vukašinu odijelo vojvode Momčila” – “po zemlji se vuče”. Jednako tako, i njegovoj partiji stoji pozicija branitelja države. Državu jednako podrivaju oni koji je negiraju, kao i oni koji je pljačkaju.

Ovakav predsjednik Skupštine državu i njene građane koštao je, do sada, 250 miliona eura. Toliko nas je koštalo njegovo ”znanje” za petlju i Montenegroairlines. A tek Limenka i Ramada. I umjesto da “odmori glas” i malo se postidi što umjesto u Spužu za svoja nedjela još uvijek sjedi u Skupštini, Brajović navodno brani državu od SDP, a u stvari brani sebe od neumitne odgovornosti pred državnim organima. Ubrzo će biti jasno i kojim “kešom” je vraćao kredite jednoj crnogorskoj banci. Valjda će tužilac Katnić smoći snage da otvori finansijsku istragu, a finansijske operacije će onda biti vrlo jednostavno utvrditi. Biće i svjedoka, a i snimaka. E ako je država spala da je brani ovakav Ivan Brajović, onda se Crnoj Gori ne piše dobro.

I umjesto da zaustavi koncesiju za aerodrome Crne Gore, koja se nije mogla desiti kad se SDP pitala, Brajović, čija javna težina je jednaka praznom “balonu”, pokušava nekome držati političke lekcije. Od politike Brajović će ostati upamćen samo po desetinama hiljada eura duga na platnim karticama, petljama i limenkama kao i nesagledivoj šteti koja je u u stotinama miliona. I kad kažemo da su naše institucije nažalost zarobljene, Ivan Brajović je najbolji primjer. Jer njemu je mjesto u Spužu, a ne u Skupštini. Tako je zaslužio svojim “radom”.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Strijelac
Gost
Strijelac

Ranko, sjedi 1. i ne izlazi iz klupe na veliki odmor…..uči….doće Milo da te propita.

Strijelac
Gost
Strijelac

SDP, osdi svoga dojučerašnjeg kolegu prije ne samo suđenja, nego i podizanja optužnice.Više stvari ovdje nijesu u redu, ali ova bode oči…posebno što dolazi iz partije čiji je dojučerašnji preśednik….jedan od pisaca Ustava.

Jež
Gost
Jež

Ovakvo saopštenje, sa ovakvim uvredama na račun, dojučerašnjeg podpredsjednika stranke, kolege, za nepovjerovati je, i odraz je bolesne ljubomore, njenog počasnog predsjednika.

Bnjj
Gost
Bnjj

Sve je ovo istina nažalost što je rekao Sdp, Crnogorska tragedija ko nas prestavlja. Besudna zemlja.

eso
Gost
eso

kakva brutalnost,nepristojno chak.

Puma
Gost
Puma

Sdp je stranka koja nestaje i to je jasno kao dan.

Bnjj
Gost
Bnjj

Pa šta ali o Brajoviću i SD su sve pravu

Grdana
Gost
Grdana

Nemojte mi Braja dirat.

Zesi
Gost
Zesi

Ugasiše ih ali briga njih kad su tu privilegije

Markovic Pr.
Gost
Markovic Pr.

Bolje da se ove nesrece iz SD nijesu ni javljali danas. Ovako ih svaki put iznova opletu.

seka
Gost
seka

SD 100% u Penziju zasluznu. Ranko takodje. Ovi drugi iz SDP pa neka ostanu, njih i nesto razumijem kad govore a Ranko se umorio od svega.

Send this to a friend