Politika

SDP: Građani nek zaključe ko je od protesta napravio promociju partije

sdp1.jpg

Čvrsto smo opredijeljeni za promjenu načina vladanja, demokratizaciju države i poboljšanje socijalno-ekonomskog položaja svih građana, i bez ijednog partijskog zahtjeva ili samostalne aktivnosti iskreno smo podržali organizaciju protesta. Ko je od tih protesta pravio sopstvenu i promociju svoje partije nek zaključe građani, ali i nestranački organizatori, saopštili su iz Socijaldemokratske partije, nakon što je član pokreta Odupri se Dejan Pejovića poručio da nije funkcioner, ni član Demokrata još od prvog protesta.

<<<Pejović: SDP nikad iskreno nije podržavala proteste<<<

“Reagovanje odbornika Demokratske Crne Gore u SO Kotor Dejana Pejovića doživljavamo kao nastavak njegovog principijelnog rada na jačanju pozicije svoje partije i to je sasvim legitimno. Kao što je i naše legitimno pravo da ga pitamo žašto koristi binu pokreta ‘Odupri se’ da napada SDP, očigledno po nalogu partijskog šefa s kojim zajedno dijeli crvenu kravatu. Kako ne bi bilo zabune, odbornik Pejović je i dalje na sajtu Opštine Kotor naveden kao član Kluba odbornika Demokrata, na sajtu njegove partije mu se ime nalazi u rubrici ‘naši ljudi’, a ako potražite njegovu sliku izađe vam ona sa crvenom Bečićevom kravatom”, navode iz SDP-a.

Kako ističu,  radi se o klasičnom partijskom aktivisti, koji želi da njegova partija profitira, makar to značilo urušavanje građanskih protesta.

“Da ne bude zabune, ovo smo znali i ranije, ali nijesmo htjeli da dovodimo do nesporazuma sa predstavnicima pokreta Odupri se, ali sada ne možemo da prećutimo kad, navodno u ime pokreta – suštinski u ime svoje partije, napada SDP koristeći argumentaciju Bečića i Bogdanovića”, dodaju iz ove partije.

6

avatar
1000
6
0
0
 
6
FileopgFileopglanaMićoPisar
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Fileopg
Gost
Fileopg

ipak rankova bi potonja Aljeksa se umirio ka da se brije.

Fileopg
Gost
Fileopg

Odmah se viđelo da je Aljeksa bio za korak ispred pokreta ,,odupri se” i da je već bio isplanirao kako da prisvoji proteste srećom propadoše…

lana
Gost
lana

Ranjo bas te briga ti si se namirio i sve zamutio ,tako rade svi veliki patrioti

Mićo
Gost
Mićo

Demokrate su prvi počeli sa kontra mitinzima, misleci samo na sebe, ne zanima njih drugo ništa. To je i dovelo do propasta gradjanskih protesta!!!

Pisar
Gost
Pisar

Ranko je tajni Ivan Brajović!

Filip Blok 5
Gost
Filip Blok 5

A ovo je sramota, baš sramota. Da je Pejović stvarno aktivista Demokrata i da ovo sve namješteno od strane Džemala….

Send this to a friend