Politika

SDP Herceg Novi: Zbog epidemije nećemo učestvovati na lokalnim izborima

SDP

Opštinski odbor Socijaldemokratske partije Herceg Novi donio je odluku da ne učestvuje na lokalnim izborima u tom gradu zakazanim za 9. maj.

Kao glavni  razlog  navode sveukupnu epidemiološku situaciju u državi i opštini, te da su procijenili da bi rizik po zdravlje sugrađana izborne aktivnosti značajno povećale.

“Iskustva vezana za zdravstvenu situaciju u Nikšiću, nakon upravo završenih izbora, to jasno potvrđuju. Mada se stiče utisak da broj zaraženih, u ovom momentu opada, broj teško oboljelih i umrlih naših građana svakim danom je sve veći. Najodgovorniji u našoj državi, trebali bi odgovornije i ozbiljnije da reaguju jer je valjda konačno svakom jasno, da je ovo pravi rat sa jednim opakim neprijateljem sa posljedicama koje još niko ni ne naslućuje”, saopšteno je iz SDP Herceg Novi, a prenosi Radio Jadran.

Navode i da je bilo optimalno i korisno rješenje, da se izbori odlože za jesen, kada će biti održani lokalni izbori u još četiri opštine u Crnoj Gori.

“Iz neformalnih kontakata, stekli smo utisak da ostale partije nijesu dovoljno zainteresovane za odlaganje izbora. Ovu odluku nijesmo lako donijeli, posebno zbog kontinuiteta uspješnih rezultata na prethodnim izborima. Presudno za njeno donošenje je bila podrška naših članova i simpatizera, kojima je svoje i zdravlje svojih sugrađana važnije od glasova”, zaključuju iz  SDP Herceg Novi.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
D&G
Gost
D&G

Hehehehhe i na Cetinje isto uradite, da učinite DPS-u 😀😀

Zoki
Gost
Zoki

Hahahahaha🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ko ovima išta vheruje ,u Herceg novom nemaju ni 20 glasača, jer im je vodstvo nikakvo. JOŠ NISU UKAPIRALI DA SE U DRZAVI VODI RAT !!! KAD CE NE ZNAMO !!!

Putnik
Gost
Putnik

Neeee…pobjedicete sigurno ako izadjete na izbore 😂😂😂

Kokot
Gost
Kokot

Kako, zašto…..😂😂😂😂😂

Radulović
Gost
Radulović

Garanrujem prolaz uskupsyinu.Zašto?

Vesna
Gost
Vesna

A nemojte nam to utaditi,,, sigurno biste pobijedili👣

Petrana
Gost
Petrana

Nema potrebe da izlazite, niste trebali ni u Niksic izlaziti.

Danilo
Gost
Danilo

Epidemija nemanja glasača, hahah

CrnoGorac
Gost
CrnoGorac

URA ce zbog uzeti vaša 4 odbornička mjesta!

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Trebalo bi odložit izbore?

Send this to a friend