Politika

SDP i Demokrate se neće vratiti u parlament

Predstavnici Socijaldemokratske partije SDP i Demokratske Crne Gore poručili su, nakon sastanka sa delegacijom Venecijanske komisije VK, da se, uprkos apelima, neće vratiti u parlament.

Delegacija VK boravila je danas u Podgorici kako bi sa državnim zvaničnicima, predstavnicima sudske vlasti i poslanicima razgovarala o rješenju kojima bi se spriječila blokada Sudskog savjeta, čijim članovima mandat ističe 2. jula.

Lider SDP-a Ranko Krivokapić kazao je novinarima nakon sastanka da su se poslanici te stranke vratili u Skupštinu kada se glasalo o NATO-u.

“Mislim da je sada situacija manje važna i manje teška. Ovdje je važno vratiti dijalog u parlament i da se dogovara oko slobodnih i fer izbora. To je logično za oživljavanje političkog života”, kazao je Krivokapić, prenosi Televizija Crne Gore.

Potpredsjednik Demokrata Momo Koprivica kazao je da ta partija ne želi da simulira demokratiju.

“Ne želimo da simuliramo demokratiju i da budemo statisti u političkim procesima, već hoćemo da se u Crnoj Gori politički procesi odvijaju u skladu sa pravom”, poručio je Koprivica.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
dragan lscg
Gost
dragan lscg

Samo BOJKOT i istrajati do kraja.A svi gradjani koima nije dobro u ovoj privatnoj DPS,SD,BS drzavi treba da bojkotuju sve sto oni organizuju,svaku predstavu od izbora. Kakav narod takva i vlast,sretan vam bio i sretni vam bili al bez nas Sobodnih gradjana. Zivio casni LSCG I SLAVKO genije.

FreeMontenegro
Gost
FreeMontenegro

Upravo ovakvo djelovanje ide dps-u na ruku,pa se pitamo sto vladaju tako dugo.Bojkotasi ne idu na posa i primaju platu,dpsovci uvijek prisutni,odlucuju,donose zakone u relevantnim institucijama i nema nikog da im se usprotivi….dok ranja & co izigravaju nekakvu hippy revoluciju a dzepovi i stomaci im puni….a sujete prazne….

Puz demon
Gost
Puz demon

Vratite novac koji primate i uputite deci gladnoj bez krova nad glavom.pogledajte oko sebe.oslusnite kako se pate samohrane majke.Vratite novac koji niste zasluzili.Pogledajte emisiju Dnevnca pa se zapitajte koliko su vam puni dzepovi.A narod ce bez vas lako.Niste nam od neke koristi dugi niz god.

marius
Gost
marius

A ukinuo bi ja vama plate ,pa vratili ne vratili. Steta nas grdna nadje za vama. Parazitu jedni !

Terra nova
Gost
Terra nova

Kukavicki je to Krivokapiću a i direktno protiv drzave za koju si se nekad zalagao. Sve manje glasova ćeš imati zbog toga a moze se desit da ispadneš sa političke scene zbog promjene političkog kursa. Zbog pogrešne slike o svojoj veličini i samoljublja si uništio SDP.

Belgiju u NATO!
Gost
Belgiju u NATO!

Jesu li oni da se Belgija primi u NATO?

Velimir1966
Gost
Velimir1966

NIKAKVA STETA LJEPOTANI,I BEZ VAS I DRITANA SE MOZE,I NIKO NECE NI PRIMIJETIT DA VAS NEMA!
TO JE VAS ODNOS PREMA DRZAVI KOJU”volite” LICEMJERI!

z d
Gost
z d

Čudne štete za te ljudske gromade.

Zoran beograd
Gost
Zoran beograd

Mnogo su bitni sdp i demokrate.

Varvar
Gost
Varvar

Treba donijeti zakon da na izborima partije moraju samostalno izaci na izbore,pa bi vidjeli kolikio bi ih uslo u parlament,a ne ovako predizborne koalicije od partija koje imaju po 2-3 posto,pa onda zajedno dijele mandate koje nezasluzuju i jos izigravaju neku velicinu

niksicanka
Gost
niksicanka

STA JE BILO SA KOMENTAROM?

niksicanka
Gost
niksicanka

E,NEKA NECETE DA VAM JE PROSTO! DA POCINEMO OD VASEG GLUMATANJA! ALI,NI POSLANICKE PLATE NEMOJTE PRIMATI,AKO STE OD RIJECI!

Send this to a friend