Politika

SDP isključio Brunu Lončarević iz partije jer je htjela sa DPS-om

Foto: Skala Radio

Predsjedništvo Opštinskog odbora Socijaldemokratske partije Kotor je na današnjoj hitnoj sjednici donijelo odluku o isključivanju odbornice Brune Lončarević iz članstva u partiji, zbog njene namjere da suprotno jednoglasnoj odluci organa SDP-a, na opštinskom nivou uđe u saradnju sa DPS-om, dok su druga dva odbornika SDP u kotorskom parlamentu, Goran Brguljan i Tena Božović ostali vjerni politici i odlukama SDP, poručuju iz ove partije.

Na sjednici OO Kotor, održanoj 7. maja organi SDP-a   donijeli su odluku o tome da Opštinski odbor SDP neće ulaziti u bilo kakve aranžmane sa DPS-om u skladu sa politikom partije na državnom i lokalnom nivou.

“Ovakvo ponašanje predstavlja izdaju zajedničke političke ideje, članova i preko 1000 glasača SDP u Kotoru i zbog toga mora biti svjesna, da će ostaviti  trajan pečat na njen, do sad stečeni politički i društveni ugled. Potez Lončarević tumačimo i u kontekstu nepoštovanja odluke pri glasanju oko razrješenja Vladimira Jokića, kada je mimo predloženog rješenja o referendumu oko ključnih elemenata ugovora o Luci, svojim postupkom nanijela štetu partiji i na lokalnom i državnom nivou”, kažu u SDP-u.

M.D. 

44

avatar
1000
36
8
0
 
40
Filip Blok 5Stara PodgoricaIva-Kotorm🍹n☀ePravnik
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Filip Blok 5
Gost
Filip Blok 5

Sramno je da se ovako igra Bruna sa časnim ljudima.

m🍹n☀e
Gost
m🍹n☀e

Dako Skaljari i Kavacani udju u koaliciju, osipa im se clanstvo.

Pravnik
Gost
Pravnik

Koliko mogu po prezimenima poslanika SDP-a zakljuciti,ne bi rekao da ikome od njih odgovara politika pro-srpski orijentisanih stranaka!Prije bi oni da mogu samostalno odluciti usli u koaliciju sa DPS-im,a najprije kako mi se cini sa HGI-om!

Fileopg
Gost
Fileopg

podrška za ovu hrabru ženu koja zna da ni jedan jedini glas dat za SDP nije dat da bi se išlo u koaliciju sa partijama koje nikad ne priznaše nezavisnost CG. Vojvoda, Knežević, Bečić ili pogotovo ona Perović , čitavu svoju političku djelatnost su usmjerili na destabilizaciji i nestanku CG. Još jednom podrška za poštovanu gospođu u punom smislu riječi… Više »

Lost
Gost
Lost

Čerčile ne zna kud udara

Agnostik@
Gost

Da se ne foliramo,dps–sdp….nema tu razlike,jedna od izmišljenih partija da proba pokupiti glasače koji napuštaju dps.

Zoran
Gost
Zoran

Sdp je propala partija.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Baš je briga, naplatila se

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Ha ha pope i u ovo se razumiješ. Džabe ti je moj nick. Svi znaju da po zadatku srbuješ. Bolje da si vidio što ćeš kad se Amfilohiju isprazni kesa. Moraćeš nazad u Kuršumliju. A kotorski SDP-e ostavi Kotoranima.

Lscg
Gost
Lscg

Ovo je sad samo trgovina, klasicna, kupovanje fotelja

Tajnovidac
Gost
Tajnovidac

Pređe kod Brajovića u prikolica partiju i riješen problem saradnje sa DPS-om.

Sandra
Gost
Sandra

Velika podrska za Brunu zeno samo naprijed ! Jedina mislis svojom glavom i bravooo za sve !!!

Neko
Gost
Neko

E kad dodje vrijeme da se govori bravo izdajnicima.

Limenka
Gost
Limenka

Bravo za Brunu, distancirala se od lose druzine.

Djuro
Gost
Djuro

Iskljucenjem Bruna nista ne gubi,SDP je i onako u nestajanju

Bokeljka
Gost
Bokeljka

Najčasnijeg člana,najboljeg čovjeka.
Nije joj mjesto medju tim slabićima I beskičmenjacima.

Piroska
Gost
Piroska

Ovo ocekujte i “sjutra” kada opozicija dobije izbore na republickom nivou. Uvijek ce se naci neki Drago Djurovic, Darko Pajovic ili Bruna Loncarevic koji ce pokusati da spase DrPS. Para busi dje burgija nece!!!

Send this to a friend