Politika

SDP Kotor: Bokeljska mornarica da se ne upotrebljava u političke svrhe

Neprihvatljivo je korišćenje Bokeljske mornarice u političke svrhe, zbog ogromne tradicije i značaja ove institucije za Boku i cijelu Crnu Goru, saopšteno je danas iz SDP Kotor.

“Bokeljska mornarica postoji preko 12 vjekova i u toku svog trajanja je baštinila najbolje kvalitete bokeljskih pomoraca i pomorskog nasljeđa na kojem je izgrađen i naš Kotor. Politička kampanja za lokalne izbore mora biti okrenuta onome što su interesi i potrebe naših sugrađana, a političke partije treba da daju najbolje predloge kako da život u našem gradu bude kvalitetniji i ugodniji za sve naše sugrađane”, saopšteno je iz te partije.

Zbog toga pozivaju političke konkurente da na ovim temama sučele argumente, kako bi Kotoranke i Kotorani izabrali najbolje među njima, da ih predstavljaju i vode u naredne četiri godine, a da Bokeljsku mornaricu, njenu tradiciju i suštinu koja sve čini ponosnim, ostave van političkog nadmetanja i upotrebe.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bozidar
Gost
Bozidar

To je Hrvatska Bokeljska mornarica.

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Članovi bokeljske mornarice,činili su ljudi porijeklom iz zaleđa crne gore,i ne može niko da je svojata,ona je starija od svih balkanskih država.Može bit samo građanska,to jest blago crne gore.

Real
Gost
Real

Bravo za listu

Nevenka B
Gost
Nevenka B

Tako je, nemoj da zajedničko nasledje zloupotrebljavaju neki…

Send this to a friend