Politika

SDP: Ne podržavamo Kneževića, neka traži partnere u Rusiji

Stanić

Nakon što su iz Demokratske narodne partije kazali da će tražiti da ukidanje sankcija Rusiji bude dio koalicionog sporazuma u Herceg Novom, oglasili su se iz SDP-a. Kažu da ih ne podržavaju i poručuju Kneževiću da za to potraži saveznike kod onih koji kao i on gaje posebne veze sa Jedinstvenom Rusijom.

“SDP Crne Gore nikada nije i neće dijeliti nazadnu politiku Milana Kneževića sukoba sa Evropskom unijom i evroatlasnkim partnerima. On neka za to potraži saveznike kod onih koji kao i on gaje posebne veze sa Jedinstvenom Rusijom”, navode iz SDP- a.

Iz ove partije naglašavaju da su nadležnosti lokalne samouprave jasno utvrđene Ustavom i zakonom i te da SDP na tim komunalnim pitanjima želi doprinijeti kroz poštenu gradsku upravu  koja služi svima.

“Svaki pokušaj zloupotreba lokalnih samouprava za vođenje vanjskih i ostalih politika koje su državno štetne,  neće imati SDP za partnera”, ponovili su oni.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kankaras
Gost
Kankaras

Zbog ovoga je dobro da je SDP vlast u ovom dijelu CG. Jer bi inače bili u problemu.

Političar
Gost
Političar

E, što nijesam u koaliciju, tražio bih, kao apsolutni USLOV za lokalnu upravu, da Zemlja ne uđe u Svemirsku Federaciju!

Kotoranka
Gost
Kotoranka

Puna podrška za SDP! Odmjereno i precizno!

Malo se igramo
Gost
Malo se igramo

Nijesam saglasan sa prethodnim komentarom, “kliknem” đe treba (prst dolje) ali viđi čuda poveća se broj na drugoj strani…

Donja Morača
Gost
Donja Morača

ha ha . Biće da imam neku vezu. Možeš se ti slagat ili ne ali je to činjenica. Kao i što pokušavaju sa zajednicom opština, po uzoru na Srbe sa Kosova. A SDP na sve pristaje.

Donja Morača
Gost
Donja Morača

Podržavaćeš i pitaćeš štoj još treba. Zbog nekoliko fotelja ste na đaolji put krenuli.

Send this to a friend