Politika

SDP: Nema vlasti sa DPS-om, odluka protivna našoj politici

SDP

Atmosfera linča i uvreda koju doživljavaju odbornici i od kojih tražite podršku je bez presedana u skupštinskoj istoriji ove Crne Gore. Sve vrste uvreda prema damama, pa i na nacionalnoj osnovi, od strane ovih koji „brane Kotor“ od demokratije, nikada Kotor nije vidio, a ni čuo. Na sreću, ovaj put nije bilo sapaljivanja. Atmosfera ABA lige je danas bila pred Skupštinom opštine Kotor, poručili su danas Demokratama iz Socijaldemokratske partije.

<<<Smijenjen Vladimir Jokić<<<

<<<Bečić: Krivokapić danas pucao u jedinstvo opozicije<<<

“Iako je sada očiglednije i jasnije kako takozvane Demokrate shvataju saradnju – kao uvrede i ucjene, to ne opravdava one odbornike SDP-a koji nijesu uvažili mogućnost da se kroz prekid sjednice Skupštine opštine ostavi prostor za prihvatanje Poziva Predsjedništva SDP za prevazilaženje krize u Kotoru”, naveli su u SDP-u.

Njihova partija je, dodaju, kroz odluku Predsjedništva dala smjernce za mogući dogovor, pa je današnje ponašanje tih odbornika SDP protivno politici iskazanoj u Pozivu Predsjedništva.

“Potpredsjednik opštine iz SDP-a je jasno iskazao stav da ne želi uzeti bilo kakvu odgovornost za dalja dešavanja u Kotoru, gdje je zbog stolice jednog čovjeka čitav grad utonuo u političko i pravno nasilje. Čovjeka, koji je bezakonjem DPS-u u Luci omogućio ono što ni DPS nije mogao dok je vladao. SDP Crne Gore ostaje privržen svojim obavezama iz Sporazuma za budućnost i neće dati sagasnost za formiranje bilo koje većine u Kotoru koja nije u duhu Sporazuma”, poručili su iz SDP-a.

51

avatar
1000
40
11
0
 
40
FileopgjovanDragutinOZANA KOTORSKABrdo
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
jovan
Gost
jovan

Ranjo Krivokapić-Pajović brani lični i familijarni INTERES u Porat Kotor. Deboto zadnja odlučna akcija SDPa u ovom stoljeću. Nema više….

OZANA KOTORSKA
Gost
OZANA KOTORSKA

Narod kaze da vi vise ne psotojite .
Sdp

Brdo
Gost
Brdo

Djabe sad prica, snosi te posledice i pravo u krilo dps. Naravno ako vad budu htjeli.

Strijelac
Gost
Strijelac

Niko te pametan više ne sluša, Ranko.Bravo za odbornike SDP.

Jež
Gost
Jež

Sirak tužni, bez iđe ikoga!

Rafaello
Gost
Rafaello

Jos jedan dokaz da opozicija nije vrijedna nase paznje, pokazuje nesposobnost pri vodjenju opstine, tako da ne zelim da mislim sto bi se tek desilo kada bi dosli na vlast na drzavnom nivou.

Iskra95
Gost
Iskra95

Ne mozete vi bez Dps-a, koliko god da se trudite.

Kinez
Gost
Kinez

Mislim da je Ranko zreo za penziju.

Brdo
Gost
Brdo

Dobio si minus, nema popravnog, bar kod mene.

Enesa
Gost
Enesa

Mislim da ce plagijator Becic dobro pamtiti ovu godinu, sve redja neuspjehe,  jedan za drugim.

Svetlana_TV
Gost
Svetlana_TV

Demokrate se unervozile jer gradjani vide da nijesu sposobni ni opstinu da vode, tako da im tek sad nece ukaziti neko vece povjerenje.

Marelica
Gost
Marelica

Od Ranka nas nista vise ne moze zacuditi, kad je posle 2 decenije okrenuo ledja Dps-u, ovo je bilo i ocekivano.

Tommy_h
Gost
Tommy_h

Demokrate su previse dale sebi za pravo, ko visoko leti nisko pada, ovo je tipican primjer toga.

SAMPION
Gost
SAMPION

Becic je umislio da je Bog. Shvati ce na sledeće izbore dje mu je mjesto. Ranko je predsedavao sa najvećom svjetskom parlamentarnom organizacijom. Mudar i cist covek. Bio i ostao crnogorac za sva vremena. Zbog toga su svi protiv njega.

Brdo
Gost
Brdo

Strasan crnogorac,mogo je mila da srusi ali nije smio.

Dragutin
Gost
Dragutin

E bogami si šampion.
Bio je podmukli privezak svo to vrijeme. Sa kombi partijom.

Fileopg
Gost
Fileopg

Ne mrze ga zbog toga, već što je vazda trgovao prvo sa DPS om a onda sa Četničijom. Nikad nije bio iskreni borac za Crnu Goru već vječiti trgovac crnogorskim glasovima.

Pikaso
Gost
Pikaso

Krivokapic Ranko najbolji opozicioni politicar, htjeli vi to da prihvatite ili ne ! Samo je zalosno sto je usao u igru s novopecenim Crnogorcima koji gazise zastavu i jasno rekose ne sad postadose veci Crnogorci od nas Crnogoraca i jos nesto Ranko ne moze se politika vodit iz klupe sto ste dozvolili Demokratama od pocetka !

Send this to a friend