Politika

SDP: Nema vlasti sa DPS-om, odluka protivna našoj politici

SDP

Atmosfera linča i uvreda koju doživljavaju odbornici i od kojih tražite podršku je bez presedana u skupštinskoj istoriji ove Crne Gore. Sve vrste uvreda prema damama, pa i na nacionalnoj osnovi, od strane ovih koji „brane Kotor“ od demokratije, nikada Kotor nije vidio, a ni čuo. Na sreću, ovaj put nije bilo sapaljivanja. Atmosfera ABA lige je danas bila pred Skupštinom opštine Kotor, poručili su danas Demokratama iz Socijaldemokratske partije.

<<<Smijenjen Vladimir Jokić<<<

<<<Bečić: Krivokapić danas pucao u jedinstvo opozicije<<<

“Iako je sada očiglednije i jasnije kako takozvane Demokrate shvataju saradnju – kao uvrede i ucjene, to ne opravdava one odbornike SDP-a koji nijesu uvažili mogućnost da se kroz prekid sjednice Skupštine opštine ostavi prostor za prihvatanje Poziva Predsjedništva SDP za prevazilaženje krize u Kotoru”, naveli su u SDP-u.

Njihova partija je, dodaju, kroz odluku Predsjedništva dala smjernce za mogući dogovor, pa je današnje ponašanje tih odbornika SDP protivno politici iskazanoj u Pozivu Predsjedništva.

“Potpredsjednik opštine iz SDP-a je jasno iskazao stav da ne želi uzeti bilo kakvu odgovornost za dalja dešavanja u Kotoru, gdje je zbog stolice jednog čovjeka čitav grad utonuo u političko i pravno nasilje. Čovjeka, koji je bezakonjem DPS-u u Luci omogućio ono što ni DPS nije mogao dok je vladao. SDP Crne Gore ostaje privržen svojim obavezama iz Sporazuma za budućnost i neće dati sagasnost za formiranje bilo koje većine u Kotoru koja nije u duhu Sporazuma”, poručili su iz SDP-a.

51 Komentara na "SDP: Nema vlasti sa DPS-om, odluka protivna našoj politici"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend