Politika

SDP tvrdi: Prijestonica duguje 35 miliona eura

SDP tvrdi da Prijestonica Cetinje duguje 35 miliona eura.

Kako se navodi na njihovoj  Fejsbuk stranici “SDP – Da živi Cetinje”, Prijestonica je dužna nešto manje od 25 miliona eura, što je potvrdio završni račun.

“Uz još najmanje 10 miliona duga opštinskih preduzeća, to je ukupno 35 miliona eura koliko su zadužili Cetinje”, tvrde u SDP-u.

Kako se navodi u dokumentu koji je objavljen na ovoj Fejsbuk stranici, Prijestonica na ime neizmirenih obaveza za poreze i doprinose zaključno sa 2017. godinom duguje više od deset miliona eura. Kreditna zaduženja iznose 9,3 miliona eura.

M.D.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zoran bgd
Gost
Zoran bgd

Šteta sto oni nisu vlasti da se oni malo okoriste.

Bgd zrn
Gost
Bgd zrn

Napreduješ, Zoki, veliko slovo, tačka, bravo!

Ćotek
Gost
Ćotek

Jedna žičara bi ovaj dug sravnala na nulu! Kako nikome da ne pane ideja da poveže Kotor – Lovćen – Cetinje jednom prelijepom 🚠🚠🚠🚠🚠🚠

CPC ecipecipec
Gost
CPC ecipecipec

Ništa strašno, to je mjesečna proizvodnja fabrike čokolade!

Nikola
Gost
Nikola

Cetinje je rekonstruisalo skoro su
Mrezu pa valjda to nesto kosta,ne mozemo razvijati grad a pola grada na septucke jame,nego nekome je i to dosta

Marko
Gost
Marko

A koliko je ulozeno zadnjih godina,duguje se za plate i doprinose,visak zaposlenih ali nije to samo na Cetinje.Da li se dugovalo dok je SDP bio na vlasti. Pogledajte koliko je Skupstina opljackana dok su je vodili SDP- ovci

vaše ime
Gost
vaše ime

biće veselo

Stari
Gost
Stari

Masala

InVivo
Gost
InVivo

Ovo je top. Sigurnim korakom u zakljucavanje grada.

Cetinjanin
Gost
Cetinjanin

Pa što ako duguje?

Petar13
Gost
Petar13

Nema opstine u CG koja nema obaveza. Koliko je novca ulozeno na Cetinje, gradilo se, radilo se. A Bogdanovic je naslijediio 10 mil pa se nije bunio nego radio. Ajte malo donio vam je 10 mil svake godine zakonom o cetinju, sto se bunite

nick
Gost
nick

Sasa donio Zakon o -Prijestonici, dobar stos xaxaxa, ada ona baba priča da je ona, a istina je potpuno drugačija

Crnogorcina
Gost
Crnogorcina

E jadovi!!! SDP nepostojeci

Jovana
Gost
Jovana

Sve više mladih odlazi sa Cetinja.

vaše ime
Gost
vaše ime

treba vidjeti đe su pare trošili Draško, novi ministar i poslanica, na te stvari treba staviti akcenat…i pogledati koliko akontacija na ime plata je ostalo nevraćeno….

NBA
Gost
NBA

KO O CEMU SDP O “POSTENJU”? JAD JADNI……………….

daga
Gost
daga

Ovo nema veze sa “postenjem” SDP-a,sto se tice toga NIKAKVI SU,ali ovo je cinjenica.Zbog ovog duga,pljacke i sl.od strane DPS-a,a uz “blagoslov”i umijesanost bivseg gradonacelnika,sada ministra kulture,dugo se “cekalo”da “ubijede”Kascelana(naredba vrha partije u PG)da prihvati mjesto gradonacelnika(inace cestit momak)da prikrije ovo sto iznesose SDP,a prvi put rekose ISTINU.Pogledajte sto se radi u Vodovod,sto radi direktor,kupio sluzbeni automobil (Passat)ne malo novca,i… Više »

Mira
Gost
Mira

Da mu nijesi kakav rod cestit momak,neka On pomogne da se otvori sto vise preduzeca i razvije grad pa cemo lako za cestitost. Ne mozemo naprijed jer je navodno neko cestit vise od drugog

Cetinjanin
Gost
Cetinjanin

Komentarisati auto u jednom preduzecu odslikava prizemnost i manjak obrazovanja. Nece auto nigdje iz preduzeca. U istom trenutku maliciozno je ne priznati da je preduzece dovedeno u red. Da su, u mjeri moguceg, sanirane stete za kratko vrijeme, da cetinjani ne trpe vise velike probleme u vodosnabdijevanju a da ce u naredne tri godine biti rijesen ovaj problem. I ovdje… Više »

Send this to a friend