Politika

SDP ponosna na nasljeđe borbe za državu koja će biti jednaka za sve

SDP

Socijaldemokratska partija je ponosna na nasljeđe borbe za državu koja će biti jednaka za sve, države u koju će se naša mladost vraćati da gradi svoju budućnosti, saopštili su iz ove stranke povodom 13 godinma od Deklaracije o nezavisnosti kojom je formalizovana referendumska odluka građana o obnovi crnogorske državne nezavisnosti.

“Zbog toga je na nama da još snažnije radimo na ostvarenju snova onih koj su željeli da ona bude istinski dom svih njenih građana, a ne bilo čiji privatni posjed. Zbog toga pozivamo sve one koji žele da se bore za ovakvu, bolju, pravedniju i bogatiju Crnu Gora da i dalje istraju u toj borbi kako bi bili dostojni nasljednici naših predaka i najbolji predstavnici naših potomaka”, istakli su iz ove partije.

Crna Gora je, kako su naveli, tog dana uspostavljena na temeljima ideja suverenističkih snaga iz devedesetih, Liberalnog saveza i Socijaldemokratske partije, kao građanska, multivjerska, evropska i evroatlantska država posvećena regionalnoj saradnji.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Velimir136@gmai
Gost
Velimir136@gmai

Samo ti Ranko otuđi,stranku ostavi bilo kome i ne misli !
Dovoljno si uništio i sebe i stranku!

Škloski Bp
Gost
Škloski Bp

Dps 32 mandata , Demokrate, Demos i Crnogorska 19 mandata , DF 10 mamdata , SD 3mandata , Da svako ima ( SNP, UCG, RADNIČKA) 4 mandata . SDP 2 mandata, URA 2 mandata, BS 2 mandata, manjine ukupno 3 mandata. Istrazivanje je sproveo VOA glas Amerike .

Demokratija
Gost
Demokratija

Ranko,moraš priznati da je za neke pojam građanski sa duplim standardima.Npr.ako si srpski nacionalista nijesi građanin , ali ako si crnogorski ili npr bošnjački nacionalista- E onda si dobar građanin. Što misliš o ovome Ranja ?

Vakat je
Gost
Vakat je

Da ti kazem, bilo bi normalno, da je srece, da svi budemo crnogorski nacionalisti jer je ovo Crna Gora. Kazem, nacionalisti, a ne nacional fasisti. Ne ni na ciji racun vec za svoj racun. Za racun svoje drzave.

dugogodišnji gl
Gost
dugogodišnji gl

Sve je to lijepo ali: prestanite da sarađujete sa mrziteljima i rušiteljima naše države ! Ili nestanite !!!

Čudo!
Gost
Čudo!

Okle ovi sad?!

Filip Blok 5
Gost
Filip Blok 5

Dobro je da se neko sjetio da obilježi ova datum.

Send this to a friend