Politika

SDP poručuje da će bahati DPS smijeniti na Cetinju

Građani Cetinja zaslužuju da žive punim plućima život dostojan čovjeka 21. vijeka, a SDP zna kako da to omogući i zna kako da Cetinje živi, kazala je Vesna Tomanović, kandidatkinja za odbornicu u ovom gradu.

“Zato će jedan od prvih zadataka SDP po preuzimanju vlasti biti rješavanje problema vodosnabdijevanja i obezbijeđivanje trajnog snabdijevanja grada vodom tokom svih 24 sata i 365 dana u godini. U tom cilju, temeljno će biti rekonstruisano postrojenje na izvorištu u Podgoru, kao i primarni cjevovod”, kazala je Tomanović.

Nakon toga, kako dodaje, slijedi najzahtjevnija faza rekonstrukcije sistema a to je izgradnja nove sekundarne mreže do svakog korisnika.

Osim toga, kako navodi Tomanović, građani Cetinja dobiće i atmosfersku kanalizaciju u naseljima u kojima sada ne postoji (Luke Ivaniševića, 4. jul, Kongo, Gipos…).

“Zajedno sa građanima na javnim raspravama određivaćemo prioritete šta će se, gdje i kada raditi, a ne kao do sada tajno u kabinetima bahatih vlastodržaca. U tenderskim komisijama će biti uvijek biti predstavnici građana koje oni delegiraju”, poručuje ona.

SDP prema riječima Tomanović može da učini da ovaj grad oživi.

“Biće urađena infrastruktura u naseljima, novi parking prostori, javna rasvjeta, zelene površine i dječija igrališta. Takođe, biće rekonstruisana oba gradska parka a biće postavljeni i sadržaji potrebni za odmor i rekreaciju građana. Uz to, posebno će se razvijati seoska infrastruktura kako bi domaćini na selu imali sve što je potrebno za poljoprivrednu proizvodnju i normalan život”, kaže Tomanović.

Napomionje da zaokruživanjem gradske infrastrukture do punog izražaja će doći naši planovi vezano za Garantni fond Prijestonice jer bez infrastrukture nema ni kvalitetnih projekata i oživljavanja ekonomije Cetinja.

“Mi ćemo to uraditi jer imamo jasan plan, volju i odlučnost da ostanemo ovdje i da Cetinje živi. Lice jednog grada i njegove uprave za građane i turiste su njegove ulice, parkovi, fasade, trgovi i šetalista. Aktuelna vlast se bavi infrastrukturom grada ili samo kozmetički pred izbore ili kroz sumnjive i nezakonite poslove koji služe za punjenje džepove pojedinaca iz DPS vlasti. Na taj način omalovažavaju građane koji su svakim danom njihove bahate vlasti sve siromašniji a oni sve bogatiji”, navodi ona.

Dodaje da dok građani Cetinja nemaju vodu i kanalizaciju u 21. vijeku, dok građani nemaju posla i odlaze iz grada a Cetinje umire, DPS nam maže oči sa lažnim megalomanskim projektima kojima nas obmanjuju uoči svakih izbora.

“Zato ćemo DPS bahatu vlast smijeniti 26. novembra, a sve njihove sumnjive poslove preispitati i procesuirati. Oni moraju da odu da bi Cetinje moglo da živi!”, poručila je na kraju.

B.M

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
draška
Gost
draška

Ovi pogrdni komentari upravo govore o vama.

daga
Gost
daga

Nou coment.

Kosta
Gost
Kosta

Vi kad ovako pricate u buducem vremenu ” ces, cete” samo se sjetite jedne stvari a to je da vi necete dobiti ove izbore, tako da ne zavaravajte sebe a ni narod nije liejpo da obecavate nesto sto ne mozete ispuniti !

Lidija
Gost
Lidija

Samo da nam o zivotu sa punim plucima ne pricaju Rankovi pioni , jer znamo odlicno kako zivi SDP punim plucima i koliko im je dobro otakako su sami na polickoj sceni i na sta su sad sve primorani da rade samo da bi bili jos na politickoj sceni !

Ljuta
Gost
Ljuta

cetinjani zaslizu vlsst dps..nisu zasluzili bolje

Lipovina
Gost
Lipovina

Vidji baba, znamo ko ste i sto ste i da na Cetinje necete jos dugo, dosta je nama Ranka i njegovnih klovnova poput tebe!

Andjelka
Gost
Andjelka

A vidji je ka zalosna vrba hahahahha

PoprtalpoPortal
Gost
PoprtalpoPortal

sve sto vam je valjalo u SD je preslo.

anakid
Gost
anakid

Zeljo moja, zeljooo pustaaaaa … koalirate sa prosrpskim partijama demokratama urom i df. niste dobrodosli na cetinje.

Boki
Gost
Boki

Nije DPS bahat Vas predsjednik tvrdi suprotno. Uvjerite se sami https://www.youtube.com/watch?v=KtgiYTS06F4

Marko
Gost
Marko

Znamo mi veoma dobro kakvo smo imali vodosnabdijevanje i infrastrukturu dok si ti bila sekretar za komunalne poslove a vas kadar vodio vodovod….imali ste sansu nazalost nista nijeste odradili…cak se vasa partija nike pojavila u Skupstini da glasa za zakon o Prijestonici i vi cete sada na racun toga zakona kojeg je donio DPS da se baškarite…popravi zube…

imela
Gost
imela

Ja mislim da je vama vrijeme za penziju, svima kolektivno ! Za vas nema mjesta na politickoj sceni Crne Gore !

agata
Gost
agata

SDP nekoga da pobijedi?? da li vi mislite ovo sto govorite ili samo lazete sami sebe??

Mitar
Gost
Mitar

Da se konačno Cetinje probudi i stane na noge. Ne razumijem kako neko može da glasa za DPS nakon svih onih propalih obećanja. Bravo SDP.

edin
Gost
edin

Jedini bahati ,uobraženi i umišljeni lik na svoj političkoj sceni si ti ,tako da odmori

nada
Gost
nada

MI Cetinjani Ranka Krivokapića nikada nijesmo voljeli i nema mu mjesta kod nas

Jana
Gost
Jana

Hocete kako ne. Mnogo ste se umislili. Malo se na zemlju spustite bre.

ivo
Gost
ivo

Viđi Krivokapiću,ja živim na Ceetinje i ti nisi tamo dobrodošao,nakrao si se kao i svi tvoji iz te male partije i umjesto da te sramota ,ti mi sad pričaš što će bit na Cetinje.Ajde bježi

selmar
Gost
selmar

Ranko je svojevremeno imao jedno desetak momaka na račun države plaćenih da ga čuvaju a sad se sjetio da on nešto priča i da on nešto poruči aaaaa tačno ću skočit sa mosta

mikib
Gost
mikib

Svakog dan Ranja se gleda u ogledalo i kaže-ja sam Milo,ja sam Milo…..

Dana
Gost
Dana

Zelja mu je pusta. Hahahahahha

Send this to a friend