Politika

SDP poručuje da je Ulcinj pretvoren u grad koji umire

Ulcinj

Praksa upravljanja Ulcinjem posljednjih 27 godina, potpomognuta sa nedomaćinskim odnosom državnih vlasti stvorila je od Ulcinja tipičan tranzicijski grad, koji izgleda zapušten, iz kojeg odlaze mladi i školovani ljudi, poručila je kandidatkinja za odbornicu u Ulcinju Nina Vukoslavčević.

Ona ističe da je Ulcinj pretvoren u grad koji umire i koji danas ima manje hotela nego prije 30 godina.

“Grad koji danas ima manje zaposlenih nego prije 30 godina. Grad koji danas ima manje stanovnika nego prije 30 godina. Trenutno stanje Ulcinja je u velikom neskladu sa prirodnim resursima i potencijalom sa kojim raspolaže. Postojeća praksa upravljanja mora biti zamjenjena novom, koja će grad povesti putem razvoja i prosperiteta, koja će mu vratiti nekadašnji sjaj i ugled”, dodaje Vukoslavčević.

Ističe da smo danas više nego ikad svjesni da bez međusobne saradnje, dogovora i konsenzusa o najvažnijim pitanjima i problemima sredine u kojoj živimo nema njenog razvoja.

“Bez stalnog dijaloga i jačanja komunikacije svih relevantnih segmenata lokalne zajednice, te razmjene iskustava ne možemo postići viši životni standard, pomoći najugroženijim članovima naše zajednice niti osigurati budući napredak našega grada i svih njegovih građana. SDP je zato posvećen saradnji i potrebnoj sinergiji svih potencijala grada jer to je ono što nam treba nasuprot zakulisnih koalicionih trgovina vječnih gradskih političkih feudalaca koji su upropastili grad”, kazala je ona.

Vukoslavčević poručuje da su izbori još jedna prilika za ozbiljno promišljanje o našoj i budućnosti ovog grada.

“Moramo odlučiti šta nam je bitno – rezultati ili obećanja. Sigurni smo da svi znamo odgovor. Moramo našu budućnost povjeriti onima koji znaju i mogu da vode ovaj grad. Vrijeme je da Ulcinj dobije vlast koja će biti istinski opredijeljena da ono što obeća i zacrta, zaista i ostvari i koja će biti u stanju da ga vodi putem napretka i budućnosti koja odiše optimizmom”, navodi ona.

Ističe da je glas za SDP je glas za vlast koja će biti u stanju da oživi Ulcinj.

“Da se iz njega više ne odlazi, da posebno mladi ostanu u njemu nalazeći za sebe posao i obezbjeđujući pristojan život. Da se Ulcinjem upravlja iz Ulcinja, a ne daljinskim upravljačem iz Podgorice i namirenjem ličnih interesa i potreba pojedinaca na vlasti”, poručuje ona.

 

A.G.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ziggy
Gost
Ziggy

Podrska mladoj koleginici iz Prijestonice!

pametna sova
Gost
pametna sova

Nina svaka cast..imate moj glas #sdp

Detroit77
Gost
Detroit77

Svaka cast ovoj mladoj perspektivnoj osobi, ja evo zivim u Americi trideset i kusur godina vec i mogu vam reci da kad ovako vidim jednu mladu perpektivnu osobu koja je politicki angazovana zazelim da se vratim svojoj domovini i da pomogonem toj mladoj osobi u ostvarivanju njihovih politickih planova. A ovdje radim kao inzinjer na zeljeznici i imam bas full… Više »

Danilovgrad
Gost
Danilovgrad

Nina, dobro zapažanje da grad ne smije da se oslanja samo na turizam, i da treba obratiti pažnju na demografska kretanja.

Mojsije
Gost
Mojsije

Ni luk jeli ni mirisali!Bili su dugo u poziciji da nešto dobroga urade?Ali su više vodili računa o dobrim pozicijama i ličnim koristima.Kakav je to moral,kako reče cika Tosa”moralna niskotinja”

Ninin fan
Gost
Ninin fan

Bravo Nina, tako treba da govori jedna mlada, perspektivna osoba. Takvi kao ti su budućnost naše države #mozemobolje #sdp

Uros
Gost
Uros

Marginalizovana partija da nama prica sta je najbolje za Ulcinj, i to se sad nasli oni pred izbore, nije ih bilo nidje u ovih pola godine godinu i sad se nasli da nesto oni komentarisu !

Zarija
Gost
Zarija

SDP ne moze sebi da pomogne a ne nekome drugo !

adabojana
Gost
adabojana

sigurno vi necete biti ti koji ce odlucivati o buducnosti Ulcinja ! to da vam kazemo mi Ulcinjani !

Stefan
Gost
Stefan

Napokon mladi ljudi dobijaju prostora, i bave se egyistencijalnim temama. Bravo Nina!

Milica
Gost
Milica

Bravo Nina. Bravo SDP.

Send this to a friend