Politika

SDP smatra da je izbor Sijarića skandal i izrugivanje građanima

Iz Socijaldemokratske partije (SDP) smatraju da je postavljanje Rešada Sijarića na čelo Zavoda za školstvo skandal i izrugivanje svim građanima Crne Gore.

Dodaju da Vlada Crne Gore svim građanima na ovaj način šalje poruku da je bolje prepisivati nego učiti i bolje produkovati skandale nego se baviti odgovorno svojim poslom.

“Ovaj skandal je samo potvrda izokrenutog sistema vrijednosti i koncepta države kao plijena u rukama DPS i satelita. U tom konceptu nema mjesta za pristojne, vrijedne, odgovorne ljude već isključivo za podobne apartčike koji brukaju Crnu Goru, u ovom slučaju i u regionalnim okvirima. Nagrađivanje podobnih a krivih je matrica koja je valjda najbolje pokazana kroz aferu Snimak, gdje je DPS svoje pravosnažno osuđene funkcionere za krađu glasova, umjesto da ih partijski kazni nagradio još višim pozicijama u jednoj lokalnoj upravi. Izgleda je cijena satelita u skrpljenoj vlasti zaista tolika da se moraju tolerisati i ovakve brutalne zloupotrebe zarad fotelja”, ističu iz ove partije.

 S.B. 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mojsije
Gost
Mojsije

Krivo kapicu, koje je tvoje moralno pravo da drugima držiš predikat?

DenisPens
Gost
DenisPens

Tako je Ranja sta te je prispojilo pa si skocio prodiv nepravde za racun pravde?

sidro
Gost
sidro

Dobro je , majstore, nalaziš tanke teme umjesto da se glasneš o bitnom, o urušavanju države od strane onih tvojih “uglednih” i popa Radovića. Bitno je tebi da neđe “iskopaš” Mila i Brajovića zbog sopstvene sujete, a Državo, ti se vidi kako ćeš se boriti sa negatorima svega crnogorskog. Ajde, sjedi, ljepše ti pristoji!

ULCINJ
Gost
ULCINJ

KADJE DOSAO U MINISTARSTVO UCILI SUGA RADNICI DA KORISTI TELEFON KOMPJUTER NE UMIJE DA UPALI A KAMOLI DAGA KORISTI,,,BLAGO NAMA KAKAV KADAR KAO I SVI IZ SD..

Primorac
Gost
Primorac

Ranko ne trubi, doći ćeš i ti nared sa tvojim pajtašima, musliš mali lopov da nije lopov, čekam izbore da te vidim, a ja sam bio tvoj glas i ne samo ja nego… Razočarenje je najgore a ti si razočarenje, gutali smo i nadali se bit će bolje, ideš u prošlost.

Send this to a friend