Politika

SDP Tivat: Kusovac da podnese ostavku ukoliko se dokaže da je prekršio mjeru samoizolacije

Opštinski Odbor Socijaldemokratske partije (SDP) Tivat pozvao je predsjednika te opštine Sinišu Kusovca da podnese ostavku ukoliko se ispostave tačnim ozbiljne sumnje da je prekršio Zakon o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti i mjeru samoizolacije izrečenu zbog mogućeg širenja korona virusa.

“To bi bilo jedino ispravno rješenje Tivta budući da prvi čovjek Opštine treba da pruži primjer poštovanja propisa, a ne da bude neko ko će te propise kršiti, posebno u ovako osjetljivim okolnostima u kojima njegovo neodgovorno postupanje može proizvesti zdravstveni rizik po sve građane”, kazali su iz SDP-a.

Najsvježiji primjer ostavke komandanta Mornarice Vojske Crne Gore, zbog kršenja mjera samoizolacije, kako su rekli, mora biti standard odgovornosti za ovakav vid kršenja zdravstvenih propisa, na koji se i Kusovac mora ugledati

“Umjesto neubjedljive argumentacije i pokušaja izvlačenja iz situacije u koju je zapao, Kusovac mora biti spreman da preuzme odgovornost i da istu ponese podnošenjem ostavke ukoliko se potvrdi kršenje mjere samoizolacije. Pozivamo i nadležne organe da pokažu svoj kredibilitet i nepristrasnost na ovom slučaju funkcionera vladajuće partije i time pokažu da je zakon isti za sve i da niko ne može dovoditi u opasnost zdravlje naših građana”, zaključuju iz SDP-a.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Velimir
Gost
Velimir

Sramota je to velika sto SDP trazi!
Mnogo se Oni pozivaju na Principe.
Jeli principijelno sa mjesta predsjednika skupstine Crne Gore surovati da opozicijom iza ledja koalicionog partners?
I to sa kojom opozicijom?
Sa cetnickofasistickim opozicionim vodjama koji bi Crnu Goru zapalili kad bi I’m moglo biti.
Toliko o dosljednosti SDP a!

Ljuma
Gost
Ljuma

Pretjeruje te SDP zasto ne traziste da se medojevicu uzme imunitet u skupštini i on je prekrio samoizolaciji,svi po istom arsinu…..

Davor
Gost
Davor

A sto nijeste prozivali litijase na politicke proteste u Tivtu? Ni jedna jedina mjera nije postovana. A derali su se i skicali isto kao, ne daj Boze nikad vise, kad je u Tivat, jednom, pobijedila narodna stranka, pa su bili protesti na nacionalnoj osnovi, protiv Radio Tivta. Najcrnji dani Tivta. Nama to ovdje ne treba! Mi nismo nacionalisti i nismo… Više »

Sefket
Gost
Sefket

Bio je u Grbalj da organizuje litije. 💪💪💪💪😂😂😂😂

LAUDA
Gost
LAUDA

Jedino da ga postave za ministra. Kao sto su i komandanta za savjetnika ministra. Nagrdili su ga.

Još bolje
Gost
Još bolje

A harakiri?

Jež
Gost
Jež

Kako se brukaju ovi iz SDP, moglo bi pola DF , Demokratske i ostalih opozicionih partija biti van karantina da riječ ne prozbore….ali, DPS i SD, love na svakom koraku.

Njegoš
Gost
Njegoš

Ne treba ostavka! Dovoljno je kazna i u karantin. Nešto se nijeste čuli dok su litijaši, ljekari, … kršili propise??

Send this to a friend