Politika

SDT: Krapović, Bogdanović i Bečić pokušali politički da utiču na tužioca Savovića

Zgrada VDT-a

Specijalno tužilaštvo tvrdi da su visoki funkcioneri Demokrata Aleksa Bečić, Boris Bogdanović i Dragan Krapović pokušali politički da utiču na specijalnog državnog tužioca Živka Savovića. U prilog tome SDT je objavio transkript razgovora vođen između Bogdanovića i Krapovića, Krapovića i Bečića.

“Specijalno državno tužilaštvo od svog osnivanja do danas profesionalno i zakonito obavlja poslove iz svoje nadležnosti te u tom cilju ima odlične rezultate u borbi protiv korupcije na visokom nivou i borbi protiv organizovanog kriminala. Ovakav zaključak najbolje potvrđuju i podaci o broju pokrenutih krivičnih postupaka, optužnica, presuda kojima je oduzeta stečena imovinska korist od izvršilaca krivičnih djela koja se izražava u desetinama miliona eura”, saopšteno je iz SDT-a.

Ranije danas SDT je zatražio od Skupštine Crne Gore da se poslaniku Demokratske Crne Gore Draganu Krapoviću ukine imunitet.

<<<Specijalno državno tužilaštvo zatražilo je od Skupštine Crne Gore da se poslaniku Demokratske Crne Gore Draganu Krapoviću ukine imunitet<<<

No i pored toga, kako tvrde, Specijalno državno tužilaštvo se našlo u situaciji kada se od pojedinaca koji su politički angažovani konstantno napada i izloženo je pritisku kako bi se u pogledu nadležnosti Specijalnog tužilaštva odluke donosile ne u tužilaštvu nego u političkim partijama, odnosno kako bi se kroz institucionalni okvir, donošenjem Zakona o Tužilaštvu za organizovani kriminal i korupciju i Zakona o Državnom tužilaštvu, ostvario politički uticaj koji je neprimjeren po svim prihvaćenim evropskim standardima.

“Takođe, želimo da ukažemo i da je taj uticaj jednim dijelom i ostvaren prema pojedincima u Specijalnom državnom tužilaštvu, pa radi razjašnjenja eventualnih nedoumica koje bi javnost mogla da ima, a u vezi javnog obraćanja više lica, uključujući i specijalnog tužioca Ž.S., u vezi postupanja Specijalnog državnog tužilaštva i Specijalnog policijskog odjeljenja, a kako cijenimo da je radi objektivnog informisanja javnosti, jer je prevashodan interes javnosti da ima objektivna saznanja, prezentujemo dio materijala dobijenog po naredbama sudije za istragu Višeg suda u Podgorici MTN.br.18/17 o sprovođenju mjera tajnog nadzora prema više lica zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ili vrše krivična djela stvaranje kriminalne organizacije (čl.401a KZ CG), zloupotreba službenog položaja (čl.416 KZ CG), iznuda (čl.250 KZ CG), nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija (čl.403 KZ CG)”, ističu u SDT-u.

U razgovoru od 19.09.2017.godine, koji je vođen između B.B. i D.K., B.B. poziva D.K. koji je u to vrijeme bio predsjednik Opštine Budva, te istog pita:

D.K.: Molim …

B.B.: Vidi,jedno pitanje …

D.K.: E…

B.B.: Sin onog specijalnog državnog tužioca S. …

D.K.: E…

B.B.: M., onaj ekonomista i tako dalje …

D.K.: E…

B.B.: Ide na neko takmičenje u Rusiji i treba mu 400e za, za karte, mi smo mu obezbijedili 200e, mozeš Ii mu ti što obezbijediti, dobro bi bilo da držimo te relacije, jer imamo dosta informacija i tako …

D.K.: Daćemo mu brate iz džepa brate, što ne znam, što. bolje tako, najbolje tako …

B.B.: E kako?

D.K.: A?

B.B.: Šta nisam ,nisam te čuo?

D.K.: dacemo mu iz džepa brate.

B.B.: Aha,aha …

D.K.: Znam, neko, iii ako oćeš ne znam,neka sponzoriše opština, sad ne znam kolko je to pametno, ovi će u lude…

B.B.: Da,da…

D.K.: Stari …

B.B.: Da,da…e pa ne znam, on se obratio svima, ovaj, svim institucijama i tako dalje, on je reko samo, mi smo mu dali 200e, odobrili on je reko necu da uzmem dok ne prikupim ostatak ,jer ako ne budem prikupio neću da uzimam novac…

D.K.: Pa neka mi pošalje onda zahtjev, odobriću mu ja to i to je to.

B.B.: E pa dobro …. znaci 200e samo, pošto smo mi 200e odredili i tako da je to to …

D.K.: Dobro,dobro, neka mi pošalje zahtjev.

U SDT-u napominju da je sam po sebi ovaj razgovor je više nego jasan, jer B.B. sadašnji poslanik Skupštine Crne Gore sasvim jasno kaže da bi bilo dobro da se specijalnom tužiocu S., odnosno njegovom sinu M., plati taj novac kako bi se održale relacije sa specijalnim tužiocem jer daje dosta informacija.

“Jedini razuman zaključak je da specijalni tužilac S. daje informacije do kojih je došao kroz obavljanje svoje službene dužnosti, što ne smije da čini, jer mu je to zakonom zabranjeno. Iz ovog razgovora jasno i proizilazi da se sadašnji poslanici B. i K. dogovaraju da se davanje novca prikrije kroz sponzorstvo ili donaciju, te da se ne daje iz džepa, odnosno da je polovina traženog novca već obezbijeđena. Veoma jasno da ova dva sadašnja poslanika nastoje da vrše politički uticaj na specijalnog tužioca pa su i spremni da taj uticaj pojačaju i davanjem novca specijalnom tužiocu. Upravo iz ovog razgovora proizilazi da poslanik B. sam sebe demantuje kada je u svom obraćanju za medije od 11.02.2021.godine kaže da je tek od policije tog dana saznao da je M.S. sin specijalnog tužioca Ž.S”, kažu u SDT-u.

Da je ovakav zaključak ispravan potvrđuje se iz razgovora koji su B. i K. vodili 22.09.2017.godine, te SDT javnosti prezentuje samo jedan dio razgovora koji se odnosi na ovu stvar:

B.B.: Aj, pa zamisli ti to, upalu veliš ušnog nerva …E zvao sam te zbog onoga M.S., M…

D.K.: E…

B.B.: Nisam te, nisu mu uplaćivali ništa …

D.K.: B. ja sam odobrio rešenje, pa onda uplata, znači biće mu do,do do ove sad nedelje će mu bit sigurno …

B.B.: E znaš što je …

D.K.: E…

B.B.: Jer on 26 mora da kupi kartu …

D.K.: Evo ja ću da, da kažem onda u ponedeljak 25 da se to završi,

B.B.: E molim te

D.K.: Oću.

B.B.: Pošto mora da kupi kartu i tako … a dobili smo neke značajne informacije …

D.K.: B. slobodno neka, znači sve mu je odobreno, rešenje potpisano, sve, neka kupi kartu, to mu stiže sigurno, znači ako može neka kupi danas, znači to nije uopšte pitanje …

B.B.: E…e važi, odlično, odlično …

D.K.: Slobodno mu tako kaži, nije pitanje, sve je odobreno samo mora proć trezorsku proceduru i to.

“Upravo ovaj razgovor potvrđuje da se prema specijalnom tužiocu Ž.S. ostvaruje politički uticaj, a sve kako i sam B.B. navodi da su dobijali i da dobijaju neke značajne informacije od ovog tužioca. Jedine značajne informacije koje od specijalnog tužioca mogu da dobiju su te protiv koga se vodi izviđajni postupak i protiv koga će biti pokrenut krivični postupak jer drugih informacija specijalni tužilac ne može da ima, pa upravo ovdje treba tražiti i motive koji su podstakli ova lica da utiču na rad specijalnog tužioca S. Očigledno da se ovdje radi o nezakonitom uticaju i uplivu pojedinih politički aktivnih lica na djelovanje i rad specijalnog tužioc”, tvrde u SDT-u.

Vezano za politički angažman i djelovanje D.K. i B.B., ističe se da SDT nikada nije vodilo, niti će voditi postupak zbog bilo koje političke aktivnosti nekog lica, pa i ova dva poslanika.

“Specijalno državno tužilaštvo ispituje i otkriva izvršioce krivičnih djela, a u vrijeme preduzimanja mjera tajnog nadzora po naredbama sudije za istragu Višeg suda u Podgorici MTN.br.18/17 u periodu od juna 2017.godine iste su preduzimane zbog postojanja osnova sumnje da više lica vrše krivična djela kako je to i navedeno. Prevashodan je interes javnosti da bude objektivno informisana u vezi sa konkretnim događajima, s obzirom da se kroz javne i medijske istupe pojedinaca javnosti predstavlja pogrešna slika da je navodno Specijalno državno tužilaštvo postupalo nezakonito i da su prema određenim licima nezakonito sprovođene mjere tajnog nadzora, odnosno da su praćeni, što apsolutno nije istina. Kao što je i navedeno mjere tajnog nadzora su odobrene u skladu sa Zakonikom o krivičnom postupku od strane suda, pod uslovima koje predviđa zakon, a pri činjenici da postoji osnov sumnje da su određena lica izvršila krivično djelo iz nadležnosti Specijalnog državnog tužilaštva”, ističe se u saopštenju SDT-a.

Za ukazati je da nikakav pritisak na poslanike ovo tužilaštvo ne sprovodi, ali se ovdje postavljaju motivi postupanja sadašnjih poslanika B. i K. i drugih lica, pa u tom dijelu prezentuju javnosti i dio razgovora između D.K. i A.B., od 22.09.2017.godine, a koji se u jednom dijelu odvijao na sljedeći način:

A.B.: Alo…

D.K.: Znaš Ii ih?

A.B.: Ja mislim da znam, ja ne znam bliže te, ali sam posla sesti tamo tati da pokaže ,pa neka vidi on, mislim da znam to su oni rođaci, znam ja Đura i Branka, ali ih nisam vidio odavno…

D.K.: E, to im je izdato sad 11-og…

A.B.: Da,da…reko sam, ovo mora da im je neki investitor iii neka kombinacija…

D.K.: Pa neka su još dvojica snjima na zahtjev, evo pogledaj tamo ima njih troica i neki B.2…

A.B.:A vidio sam vidio sam neki, neki iz Loznice…

D.K.: Iz Loznice…e,vjerovatno su im to investitori,kolko sam pogledo one rešenje .

A.B.: Da,da .

D.K.: Sve je ok, objavljeno je sve na sajtu, formalno je sve u redu, komunalije su sve plaćene…

A.B.: Da,da, ja sam mislio da je to ona druga varijanta ,da je ona što smo pominjali (..)…

D.K.: Nije,nije,nije, to je pored, nije onaj, onaj ga nece prolazit …

A.B.: Da,da,da … e pa odlično, znaš što sam htio da te pitam još …

D.K.: E…

A.B.: Ima Ii đe, ima Ii đe u Bečiće, prva linije onđe uz more, da postoji neđe 20 do 30 hiljada metara kvadratnih za gradnju iznova velikog hotela?

D.K.: Ima 10 hiljada …

A.B.: A sad ja ne znam čije ono, ja ne znam čije one onđe pored Naftagasa …

D.K.: Imam deset one što, što je, pa tu ti je, tu su ti ovi Kapitalelsejd, ali ima ovo od Gugija što smo mi uzeli. ..

A.B.: A đe, to je …

D.K.: 12 hiljada (…) odma blizu onamo pored svetog (…)

A.B.: A to ,to je onaj parking svetog (…) da,da …

D.K.: E…

A.B.: Kolko je tu, 10 jel?

D.K.: Pa jedno 10,12 hiljada hotel ucrtan, proekat, sve …

A.B.: Da,da,a dobro poslaću..

“Ovaj razgovor takođe je veoma jasan, te se očigledno radi o dogovaranju da se velika površina zemljišta, vlasništvo Opštine Budva, mimo zakonskih procedura, javnih oglasa, tendera, preda drugom licu a u skladu sa dogovorima koji bi se završavali u četiri oka. Očigledno sve u interesu pojedinaca ili grupa, a ne u opštem interesu građana”, napominju u SDT-u.

U daljem razgovor teče:

D.K.: Pa dobro, ođe ima baš vrhunsko i mjesto i sve …

A.B.: Da,da …

D.K.: Znači, sve mu je ful. ..

A.B.: Da,da … što onaj potez je sad parking one ispred svetog (…)

D.K.: Tako je, tako je …

A.B.: E…

D.K.: Prilaz direktno sa puta i direktno na plažu ti je hotel, ..

A.B.: Na plažu, da,da … važi, .važi ..

D.K.: Ne može bolje od toga.

A.B.: Dobro ništa ja ću…

D.K.: Mogo bi odma da dobije hotelsku plažu, mogo bi da dobije da mu se rasčiste privremeni objekti ispred njega, tamo je lijepo ono oko svetog Tome …

A.B.: Tako je, tako je …ništa prenijeću im ja, pa neka razmisle …

D.K.: Ako je volja neka sedne da popričamo i da vidimo što kako …

A.B.: E važi …

D.K.: Nama bi to veliki plus bio da to razumiješ odma volarizujemo …

A.B.: Kako ne, to bi, to bi bilo sjajno.

D.K.: To je procijenjeno na ,na,na milijon i četrsto, vještaci procijenili …

A.B.: Da,da…

D.K.: Mislim to vrijedi svaku paru …

A.B.: Da, (…….. ) eto tako, važi. ..

D.K.: Tako pedsjedniče …

A.B. : Čujamo se mi …

“Predmetni razgovor se odvija u isto vrijeme kada su se odvijali i razgovori, a vezano za specijalnog tužioca Ž.S., pa je dovođenjem u vezu istih jasno koje informacije i iz kojih razloga treba obezbijediti i zašto treba specijalnog tužioca držati u dobrim relacijama jer prenosi informacije koje su određenim licima od značaja”, zaključuju u SDT-u.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Jozo
Gost
Jozo

Jesu,za 200e. Nobele, nisko si pao

Oljahttps://m.c
Gost
Oljahttps://m.c

Evo posteni Becic takvi su i oni iz belopavlica sto su sa njim. Da vidite njihovu imovi u

Big
Gost
Big

Sta bi ovo momci…..

Ivan
Gost
Ivan

Jes pa sto ste drzali u lafici od 2017?
Ko vam je branio da hapsite demokrate?
Za dps znamo zasto niste hapsili sada isplivavaju milioni koje su pokrali

Zemljanin
Gost
Zemljanin

Za ovo se ide veoma dugo u zatvor.Ajde da vidimo vladavinu prava i borbu protiv korupcije i organizovanog kriminala.

Micko
Gost
Micko

U pravu je Medooo, VANREDNO STANJE, hapšenja svih sumnjivih, a to je bivša vlast

delboj
Gost
delboj

Petar Ivanovic iz DPS-a i Becic, Krapovic i Bogdanovic – ista fela.

Joko
Gost
Joko

Jes 200 eura i 20 miliona😂😂

Logan
Gost
Logan

Zar demokrate nisu poštene? Tako bar kažu…

freeMNE
Gost
freeMNE

Ne damo svetinje a?
E ko ih ne zna skupo bi ih platio…

SANTA MARIJA
Gost
SANTA MARIJA

Sjecam se malog Alekse i govora kad su pobijedili, sjecam se cistih ruku.

Loš
Gost
Loš

Niko ne pominje,ali i Bečić se zakopao.

Plimut expres
Gost
Plimut expres

Pogledaj ti Bečića, glumi poštenje i čojstvo a tamo namješta zemljište. Uhapsiti Bečića, Bogdanovića i Krapovića.Ovo je težak kriminal.

Gaeta cg
Gost
Gaeta cg

Milivoje svakim danom si smiješniji.

Milano
Gost
Milano

Katnic je kralj.

Radonja
Gost
Radonja

Hapsi Milivoje! Hapsi! Uhapsio bi slobodno da je neko iz Dps-a

Lovcenska
Gost
Lovcenska

Ovi ljudi su se obrukali, snimaju ih zbog neke avionske karte ! Ja da sam na vlasti ovaj sdt bi morao pokazat sve transkripte o abu dabi fondu, makar ih rodio ako ih nema !

Plimut expres
Gost
Plimut expres

Uhapsite kriminalce sa crvenim kravaticama ! Demokrate=OKG

DaVidimo
Gost
DaVidimo

Dje je Krivokapic sa njegovom nultom tolerancijom,ne bude li ih smijenio i prepustio sdt-u, neka ne ocekuje nikav rezultat u NK-u

kukuriku
Gost
kukuriku

ahahah gasi toplu braću demokrate

Dragan B.
Gost
Dragan B.

Znao sam da su demokrate na sve spremne, DF je najpostenija partija. Narode, dajte nama glas u Niksicu.

Grof
Gost
Grof

Nijesam ovo ocekivao od Becica, mislio sam da je posten covjek.

Mustafa
Gost
Mustafa

Ovdje baš ništa nezakonito nema. Dečko ide neko takmičenje i traži pomoć od opštine. Šta je tu sporno?

Tajfun
Gost
Tajfun

Zato se Demokratama zurilo da izmijene Zakon o Tuzilastvu i da se oslobode Katnica,zaigrala Mecka i pred njihova vrata.Isto ce biti sa ANB i prisluskivanjem,vidjecete kad se clanovi Demokrata i URE,pojave u raznim delijakatnim,situacijama.

Orli-Ban
Gost
Orli-Ban

2700000 >> 200

Prč
Gost
Prč

Sto je bečiču,ovo je izgleda hobotnica protiv hobotnice.e sram vas bilo sve na gomilu.a nesreca od tuzioce e kuku siće.ovo je ka skaljarci i kavacani.eto nam demokratske opozicije i vlasti.

Vanja
Gost
Vanja

Četnici na aparatima.

Katastrofa
Gost
Katastrofa

Samo se pitam do kada ce ovo narod slijepo da gleda, ima li ga da radi posteno za platu koju prima?

Joki
Gost
Joki

Dje si dritane izdajnice..twituj sad nema nedodirljivih i samo jako💪💪💪..vi ste bruka i zastidje komplet zemlje..
Dritan 21 milion ima nema
Carevic koze i plaza ploce
Krapovic podmornice budva..la villa budva nemjestanje ica i pica partiskim drugovima i nocenja..skandal traje
Daka klese spomenike.. prodaje oruzje itd
Auu ima i josss no predjoh na knjigu😂😂😂😂

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

evo ja kao crnogorac da kažem da smo svi mi crnogorci, srbi, muslimani, albanci, hrvati, bošnjaci … svjedoci da su partije i funkcioneri puni kao brodovi, a opet im je žao da zavuku ruku u svoj džep nego zavlače u naš, pa i kada se radi o par stotina €. političari su rak rana ovog društva. mi smo taoci i… Više »

USA
Gost
USA

Opaaa batoo iz dzepa ce te dat 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Srecko
Gost
Srecko

Aleksa moralna vertikala qq🤣

Miko
Gost
Miko

Gotov si Katnicu

Ljudi u crnom4
Gost
Ljudi u crnom4

Oce djeca da se igraju sa profesionalcem,,

Dule
Gost
Dule

Kako je nesretnog plagijatora ugasio Katnić. Milivoje kralju !!!!!!!!!!!!!!!!!

mrki
Gost
mrki

strasna prica za malu đecu…Drzavni udar su izmislili a ne ove gluposti…nijesam za Demokrate ali ovo je bez veze…trebalo bi da ublazi Ivanovicevu bruku ali ni priblizno

Mili Mili Mili
Gost
Mili Mili Mili

Jaoooooo cepajjjjjjj

Mileva cg
Gost
Mileva cg

Naš Aljeksa-agent za lux nekretnine.
Imam jednu kolibu na Sinjajevinu,ako prodas tebi procenat.

Milan
Gost
Milan

A makse to Petar ivanovic zaradi za dnevnice u roku od sat vremena😂😂😂

PgCg
Gost
PgCg

Tuzilac trazio 400 EURA , Demokrate pokusale da zavrse sa 200 EURA ,tuzilac odbio i insistira na 400.
Demokrate traze jos informacija za uzvrat ,tuzilac to ispunjava ( u drugom tel . razgovoru to Bogdanovic saopstava Krapovicu ).
Ko zna koliko puta je tuzilac zakljucivao ovakve poslove .

Mongro
Gost
Mongro

Tamjana, tamjana kupujte demokrate! Jedni druge po glavi mlatite sa njim! Možda vam pomogne?

DejoDejo
Gost
DejoDejo

Aha postene demokrate
Ipppp Becicu uipppp

NikolA
Gost
NikolA

Sve u svemu blago nama s vama, i jednim i drugi. I trecim… meni je zao samo sto neko misli da stvarno moze da vjeruje u necije postenje bilo koga od njih pogotovo demagoga novih zeljnih Para i Slave , treba se preselit od mame u drugi stan …

Anto
Gost
Anto

Ajde micite vise Katanu,ovi 400e ,Katanini stotine miliona

Totti_
Gost
Totti_

Pa se vi dogovarajte o “valorizaciji” preko telefona…

Pencilin
Gost
Pencilin

Ovi su pošteni i upiru prst u stare kako su nepošteni.. jesam li dobro shvatio?

Natalija
Gost
Natalija

Odlazi cirkus ….

Viktor
Gost
Viktor

Sto bi ovim “ljudima: sto padose?!!
🤣🤣

Tetrapack
Gost
Tetrapack

Demokrate i URA su najveća prevara suverenista!

Vukota
Gost
Vukota

Ko drugome jamu..sam u nju upada.
Demokratski nema sto!
Ja tebi ti meni po “milijon”, pa da “volarizujemo”

Loš
Gost
Loš

Kakožće te izaći pred Merkelovu i pred druge zapadne vitezove ?
Su čim ćete u reforme.Zna li Dritan za ovo?

Luka
Gost
Luka

I aljeksi zazvečaše lisice! Bravo! Podrška za tužilaštvo!

Loš
Gost
Loš

Ovo izgleda nije preko Dritana jer nema tvita.Ali će sigurno stići podrška u stilu:počelo je,samo jako.Nema nedodirljivih.

Marko
Gost
Marko

Danas smo i zvanicno dobili potvrdu da se sve i svi prisluskuju. Tuzilac je sam sebi skocio u stomak. Ovdje nema ništa, a i da ima, drzati nesto u bunkseru sve ove godine i iskoristiti, kada tebi treba je još jedno krivično djelo.

Harmljng 🇲🇪
Gost
Harmljng 🇲🇪

Opaaaa
Tik tak..

CrnaGora
Gost
CrnaGora

Tik tak tik tak

Tip Top
Gost
Tip Top

Apostoli nicija nije gorela do zore !! Eto vam sada sami ste trazili zlo drugome pa sad gledajte kako to izgleda !!

Skeč
Gost
Skeč

Eto kako su ti stručnjaci za “pobjede a ne podjele” krčmili crnogorsko primorje i puštali pipke prema institucijama crpeci njima korisne informacije. To ti je ono : povika na vuka a lisica pojela kokoške.

Zox
Gost
Zox

Nemoguće… zar “poštene” Demokrate? 🙂

crnogorac
Gost
crnogorac

Za ovakve stvari autmatski Pad vkade i novi izbori.

Boka Kotorska
Gost
Boka Kotorska

Možete misliti kakvu su tek kriminalnu radnju sakrili kad su uspijeli da potkupe državnog tužioca. Biće Spuž tijesan za vladajuću koaliciju.

Podgoričanin
Gost
Podgoričanin

Aooooo! Dobri momci, crkvenjaci a ne smeta im mitoooo…
Amfi se u grob prevrće zbog vas!

CrnaGora
Gost
CrnaGora

Hahaha jes

Nenad
Gost
Nenad

Za 200 eur jefrin neki tuzilac🤣 zavrsio je malom sponuorsrvk rekao da prodje proceduru i cao..cus 200e to nije p ivqnovicu ni do mojkovca🤣

Baraka
Gost
Baraka

Cim su nekome usta puna postenja, demokratije, pravde itd….tu debelo smrdi. Takvi su Demokrate, URA i slicni. DF je dokazan

Crnogorac
Gost
Crnogorac

abu dhabi ništa a?

Hunter
Gost
Hunter

Katnicu ovo je neka nova demokratska Crna Gora. Sikter

Luka
Gost
Luka

Vidimo hahahah i neka je, ali sa tobom i ovim tvojima u Spužu! Pa-pa!

Indijanac MNE
Gost
Indijanac MNE

Malo su se zadnjih dana primirili novokomponovani politicari. Nisu nesto relaksirani

ILUMINACIJA
Gost
ILUMINACIJA

Je li moguće ovo???Hahahahahahahahaha…
Tužioče ovo ti pije vodu kao ,,Državni udar”.
Dje je odje koruptivna radnja?
Da li svakog tako prisluškujete?
Dje je odje udružena kriminalna organizacija?
Koje krivično djelo je po srijedi?
Stvarno mislite da je ovaj narod blesav?Sa 200€ su uticali na sudiju?
U školu bi vas trebalo vratiti poštovani SDT.

Loš
Gost
Loš

Biće prije kukuuuuuuuuuu.Ko.će vas oprati,kukavci?

CrnaGora
Gost
CrnaGora

Tik tak tik tak

Nikola
Gost
Nikola

Ne znam kako ali mora biti da sa objavljivanjem ovih razgovora neko pokusava da napada vasu crkvu svetu i pravoslavlje😂😂😂😂😂😂
Ovo je ocigledan napad na crkvu,je li Aleksa?
Da li je Dragane?
😎😎😎😎😂😂😂
Pravi biznis vjernici.Ada niste dzabe kao budale litijali.
Naplata je u toku.

Montenegrina
Gost
Montenegrina

Jesu li ovo oni što se busaše u prsa čiste ruke i neukaljan obraz! Sve su sa ovim rekli, mada ja kao Budvanka to bolje znam, koliko su oni čisti!

Mili
Gost
Mili

zato vam smeta Katnić, pa bi da ga skrajnete što prije ! Previše zna o vašim prljavim igricama !

Dejan
Gost
Dejan

Da vidi svaki covjek.Ako se ne skine imunitet ovim poslanicima to postaje hajducija.Javno da se glasa u skupstinu.

Jelena
Gost
Jelena

Sram vas i stid bilo. Nikad vas vise glasati necu !

CrnaGora
Gost
CrnaGora

Bravo 👏👏👏

Blagoje
Gost
Blagoje

Sramota

Limenka
Gost
Limenka

Drzava da reaguje hitno…
Da se Petru Ivanovicu skine imunitet?
Migo da se zatvori odmah…
Marovic isto…
Brajovic i on…

H20
Gost
H20

Svima,ukljucujuci i Becica,Katnica,Bogdanovica. Jedino je Marovic problematican, cuvaju ga Vucic i Carevic.

Luka
Gost
Luka

Bato Carević?

Dejan
Gost
Dejan

A dobro nerealno je očekivat i za ovu stranu da budu apsolutni čistunci, ne bi preživjeli režim. Bitno je da najgori prvi odgovaraju hehe, pa će stić red na sve

Čistilište
Gost
Čistilište

Skidajte imunitete i sve zatvorite ! Jesu li ovo ljudi “ČISTIH RUKU” građani Crne Gore !!! ???

Баранин
Gost
Баранин

Јао, на какве је гране спао СДТ, кад не могу ништа боље од 200 € наћ. Само себе још више срамоте. Брзо ће у пензију, а онда да видимо ђе су милиони из Плантажа, оне дневнице од 5000€, Абу Даби фондови и остало. Ако кога немате за шта ухватити онда су то Демократе. Не срамотите се више ионако вас народ… Više »

H20
Gost
H20

Vidje li ti koliko kosta ova zemlja?

NEPISMENI
Gost
NEPISMENI

Nije u pitanju koliko vidiš da je nudio i. Iz špaga no zašto i kome

Jevrem
Gost
Jevrem

Hapsi!!!! Došao đavo po svoje! 😉

Max
Gost
Max

Bečko i Krap.Davno su robiju zaslužili.Sad lijepo Spuž,pa s Pipunom i vojvodom,svinje da uzgajaju

lovac cetinje
Gost
lovac cetinje

zajebavate li me ovo…kuku majko..mi smo najgori ljudi na svijetu……….povrace mi se..ovamo su kao postenje veliko a ovamo lopuzaju ka i svi drugi..e propalo se dabogda sve porije sjutra

Tip Top
Gost
Tip Top

Nista neobično od četničko fašističke družine ucjenjivanja i izdaja države Crne Gore.Ali malo su se presli Katnić je za sve apostole ,,Ajnštajn,,

Cg kontras
Gost
Cg kontras

Ideeemo….okrece se kolo sreeeće…

Stevo
Gost
Stevo

Katana samo sebi natovario još i nezakonito primjenjivane mjere praćenja. Srećni put brt tamo đe si krenuo 😆

Lu
Gost
Lu

Znači tako
Po receptu DPS

Djoko
Gost
Djoko

Kriminal!

Hurem
Gost
Hurem

Kriminalci,izdajnici,dileri,fasisti,bukadzije,plegijatori,lazovi,……APOSTOLI.

Marko
Gost
Marko

Ja ne vjerujem sta rade,ovi dobri ljudi kao… Narod je odje kriv za sve.

MRKOJE
Gost
MRKOJE

Ko o cemu demokrate o postenju…
No, sto cemo sad, posle ove bruke…
A imam utisak da je ovo samo dio prikupljenih materijala. Sad je jasno zasto im se zuri da smijene najcasnijeg Crnogorca, Milivoja Katnica.

nebojsa
Gost
nebojsa

Sjasi Kurta a uzjasi Murta . Narodu ce nazalost biti isto ili mozda gore .

D.D
Gost
D.D

Haha vidi milivoje 400 e,a ne vidi opljackane milijarde
Polakote milivoje,brzo ces ti luk sadit u spuz😂😂😂

H20
Gost
H20

Slabo si ti to izracunao. 😅

Aleks
Gost
Aleks

Vidi Alekse kako se upustio u kriminal mali

Naroz
Gost
Naroz

Pohapsi to Milivoje, ne časi časa.

ranko
Gost
ranko

Jel to onaj Savovic sto je podnio tuzbu protiv Katnica?
Treba to sve ispitati!

H20
Gost
H20

A brat mu juce dao ostavku na mjesto savjetnika premijera. Onaj sto je palio zastavu NATO-a sa Milacicem.

Pg MNE
Gost
Pg MNE

Treba im skinuti imunitet i iste krivično procesuirati. Dakle, privesti pravdi i staru i novu vlast..

nezakonito_SDT
Gost
nezakonito_SDT

Eto dokaza da SDT nezakonito prati i pprisluškuje poslanike, uostalom i sve građane Crne Gore.

Riple
Gost
Riple

Spuz navija za vas😂

Dolina Bogova
Gost
Dolina Bogova

Opaaa Otvara se Kriminalna pandorina Kutija , zato vam i ne odgovara SDT Lupezi , Cetnici , izdajnici Uaaaaaaaaaaa

Lipka
Gost
Lipka

Da li na svijetu postoji da ovoliko neko opstruira organe o jos hoce da ih makne sto njima nijesu po volji! Zatvor je za vas!!!

🇲🇪bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪bernini🇲🇪

Šta Vam bi, mali Aleksa? Ko o čemu…..

Savo
Gost
Savo

Bruka crna,kriminal i ucjene! Drzava da reaguje hitno!!!

Madagaskar
Gost
Madagaskar

Aooooo UZAS!!! Ukinuti svima imunitet i procesuirati dalje! Sramota sta se radi.

Dejan
Gost
Dejan

UIIIIIIP!!!

Send this to a friend