Politika

Šehović: Građani poslali jasnu poruku na izborima, bivša vlast da se pogleda u ogledalo

Onima koji nijesu shvatili poruku koju su nama kao dosadašnjoj vlasti građani poslali na izborima 30. avgusta i nije mjesto u ozbiljnoj politici. Prethodna vlast, u kojoj sam i sam na odgovornim pozicijama participirao, prije nego osudi novu, mora da se pogleda u ogledalo, da prizna sopstvene greške i konstatuje devijantna ponašanja pojedinaca, kazao je poslanik Socijaldemokrata Damir Šehović na A1 TV.

On je kazao da bivša vlast mora da smogne snage i da napravi otklon od ljudi koji su bili nosioci takvog devijantnog, odnosno bahatog ponašanja.

“Svaka od suverenističkih partija treba da shvati da mora prvo sebe da reformiše, pa da nakon toga formira jedan široki savez koji bi okupljao ne političke partije, nego i istaknute pojedince, kulturne, medijske i druge djelatnike, kao i sve one suverenistički nastrojene samosvjesne ljude koji pripadaju emancipovanoj, civilizovanoj, evropskoj i evroatlantskoj generaciji, kojoj je jedna, jedina i najveća svetinja – građanska Crna Gora. Siguran sam da je građanska Crna Gora i većinska Crna Gora, a ona i u vrijednosnom i u intelektualnom smislu mora biti superiorna”, poručio je Šehović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Emma
Gost
Emma

Tako treba.Vratite nam praveSPD mlade zene iljude da reformisu ovaj sistem..

Gledalac iz Pdg
Gost
Gledalac iz Pdg

Odlična emisija Slavko
Ti mzdro i strpljivo puštaš gosta da govori a ne da godt intervjuiše tebe.

ChiefOfJustice
Gost
ChiefOfJustice

Poziv upucen biracima URE(nekadasnjim biracima DPSa) da na sledecim vandrednim izborima koji ce biti na jesen 2022 godine glasaju ponovo za Koaliciju okupljenu oko DPSa. Moja predvidjanja mi govore da URA gubi 2 mandata.

Zvezdan
Gost
Zvezdan

Rijetko ozbiljno poimanje politike, bravo Damire

Bnjj
Gost
Bnjj

Vi ste i prethodne izbore sve kupovinom dobijali

Crni
Gost
Crni

Izadji pred ogledalo i pogledaj se

Jagoš
Gost
Jagoš

“Sad ćemo bit dobri, obećavamo ” – ta priča je li?

Big
Gost
Big

Istina,covjek koji zna sta radi i koji se profesionalno skolovao za to sto radi .

Jovan
Gost
Jovan

Konačno da neko progovori na ovu temu. Jedino mlađa generacija političara poput Šehovića i ostalih ovo društvo može da izvuče iz kaljuge u koju ju je nova vlast uvela. Djelovanje isluženih kadrova nije poželjno, čak je kontraproduktivno!

marko
Gost
marko

Ima li bahatijeg od tebe!

Drago1
Gost
Drago1

Bravo! Kritikovao sam ovog gospodina. Ali konacno neko da kaze istinu. Izvinjavam se gospodinu. Zar je grijeh da oni sto su grijesili i bahato se ponašali odgovaraju na bilo koji način za greške? Bravo Šehoviću. Kapa dolje

Marsej 1934
Gost
Marsej 1934

Hahahah….a vi i bosnjacka stranka ste veći lopovi bili od dps

oooo
Gost
oooo

Napokon da makar neko prizna i javno kaze kako se neprimjereno (u najmanju ruku) ponasala prethodna vlast i da makar neko javno kaze da treba sklonit mnogobrojne krpelje iz svih stranak i pratija bivse vlasti kako bi se sa nekim novim i normalnim ljudima krenulo u spasavanje Crne Gore.

SANTA MARIJA
Gost
SANTA MARIJA

Gospodine Sehovicu, zbog tebe i tvog SD smo izgubili. Napravio si bio partijski zabran. Vidim i da je onaj aplauder ostao bez posla. Treba da podneses ostavku i ostavis poslanicko mjesto nekom drugom.

Nole
Gost
Nole

Tako je! Treba da se kazne oni koji su sebi dali stan i oni koji su partijski zapošljavali po školama. Čim se to riješi sve će biti bopje🤮

boris
Gost
boris

aj ti prti polako. svi cete redom…… ajmo

Vlast
Gost
Vlast

Sad si shvatio sta ste sve radili

Nikolas
Gost
Nikolas

Opa konacno neko realno da sagleda stvari

Prč
Gost
Prč

Ovo je prvonpametno sto sam od tebe cuo.tu poruku su vam gradjani slali decenijama a umjesto odklona bilo je sve vise bahacenja.i sad nam cetnici zajahali na vrat.oni koji samo misle o srpskom svetu i cekvi

Objektivno
Gost
Objektivno

Mislim da bi, najprije, ti trebao da se pogledaš u ogledalo (ali ovog puta u malo), nakon izbornog rezultata na parlamentarnim izborima u Plavu.

kilo
Gost
kilo

takoE dome! reči markoviću da sjaše

Milo
Gost
Milo

Znaci kralo se

Milos
Gost
Milos

Ti bi trebao da se gledas u ogledao po citav dan, jer zbog takvih ko ti je izgubila vlast ne zbig drugoga

Onajkojizna
Gost
Onajkojizna

I on nešto korisno da kaže.

Jonaikije
Gost
Jonaikije

Brate da ste dali svima dio vašega sto se preko nasih ledja stekli vladali bi beskonacno ali “kad se kicma savije guzica se širi” ja sam jedan od onih koji voli Crnu Goru i poginuo bi za Njeno ime i jedva cekam vakcinaciju da odem odavde da bi mogao da nastavim da volim Moju Državu!

Send this to a friend