Politika

Šehović: Odluka za sticanje državljanstva je suprotna interesima Crne Gore

Damir Šehović

Poslanik SD-a Damir Šehović je komentarisao najavljenu odluku Vlade za sticanje crnogorskog državljanstva, naglasivši da je u direktnoj suprotnosti sa državnim interesima Crne Gore.

“Svako ko bi glasao za takvu Odluku treba da zna da bi to zapravo bio glas za izdaju sopstvene države. A o izdaji ne sude glasači, nego istorija!”, napisao je Šehović na Twitter-u.

Prema njegovim riječima, ovakav etnički i izborni inženjering koji je Vlada  pripremila, a čiji konačan cilj je promjena “krvne slike” našeg društva, građanska Crna Gora ne smije dozvoliti i mora iskoristiti sva zakonom dozvoljena sredstva da se od ovakve štetne namjere odbrani.

9

avatar
1000
8
1
0
 
9
SerdarZoranSekaIrinaDaku
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Serdar
Gost
Serdar

Admired griješi.Sve demokratske države dozvoljavaju ljudima koji ispune neki od traženih uslova da budu upisani u knjigu državljana i dobijaju pravo glasa.Zar nijesmo demokratska država koja teži ulasku u EU.

Zoran
Gost
Zoran

Pravda za građane Luxemburga!

Seka
Gost
Seka

Nemojmo ovo dozvoliti ajmo na ulice, oni su mogli litijati i zagorčavati nam život toliko vremena, ustani Crna Goro odbrani se

Daku
Gost
Daku

Pušti ti priču o izdaji no da se spriječava to zlo.

Tirna
Gost
Tirna

Miriše ulica, miriše proljeće…

Klavijaturista
Gost
Klavijaturista

Ne dozvolimo!!! 🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Irina
Gost
Irina

Ti se pitas u srecne drzave posle par mjeseci dobiju drzavljanstvo te zemlje jedino coce ovdje ne moze Al zna se ko dobija odma sva dokumenta .

Progres
Gost
Progres

Neće URA i Adžić dozvoliti čuda će učinjet…

Atos
Gost
Atos

Ne s više to veze sa CG moramo prihvatati standarde EU

Send this to a friend