Politika

Šehović: Odluka za sticanje državljanstva je suprotna interesima Crne Gore

Damir Šehović

Poslanik SD-a Damir Šehović je komentarisao najavljenu odluku Vlade za sticanje crnogorskog državljanstva, naglasivši da je u direktnoj suprotnosti sa državnim interesima Crne Gore.

“Svako ko bi glasao za takvu Odluku treba da zna da bi to zapravo bio glas za izdaju sopstvene države. A o izdaji ne sude glasači, nego istorija!”, napisao je Šehović na Twitter-u.

Prema njegovim riječima, ovakav etnički i izborni inženjering koji je Vlada  pripremila, a čiji konačan cilj je promjena “krvne slike” našeg društva, građanska Crna Gora ne smije dozvoliti i mora iskoristiti sva zakonom dozvoljena sredstva da se od ovakve štetne namjere odbrani.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Serdar
Gost
Serdar

Admired griješi.Sve demokratske države dozvoljavaju ljudima koji ispune neki od traženih uslova da budu upisani u knjigu državljana i dobijaju pravo glasa.Zar nijesmo demokratska država koja teži ulasku u EU.

Zoran
Gost
Zoran

Pravda za građane Luxemburga!

Seka
Gost
Seka

Nemojmo ovo dozvoliti ajmo na ulice, oni su mogli litijati i zagorčavati nam život toliko vremena, ustani Crna Goro odbrani se

Daku
Gost
Daku

Pušti ti priču o izdaji no da se spriječava to zlo.

Tirna
Gost
Tirna

Miriše ulica, miriše proljeće…

Klavijaturista
Gost
Klavijaturista

Ne dozvolimo!!! 🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Irina
Gost
Irina

Ti se pitas u srecne drzave posle par mjeseci dobiju drzavljanstvo te zemlje jedino coce ovdje ne moze Al zna se ko dobija odma sva dokumenta .

Progres
Gost
Progres

Neće URA i Adžić dozvoliti čuda će učinjet…

Atos
Gost
Atos

Ne s više to veze sa CG moramo prihvatati standarde EU

Send this to a friend