Politika

Šehović poziva na protest: Sačuvajmo dostojanstvo države i civilizacijske vrijednosti na kojima počiva

Vakat je da Crna Gora zaštiti svoju građansku, sekularnu, antifašističku i evropsku orijentaciju, kojom se vazda s punim pravom ponosila, saopštio je predsjednik Socijaldemokrata Damir Šehović, pozivajući na sjutrašnji protest ispred Skupštine Crne Gore u 18 časova.

“Zato masovno, ali mirno, kulturno i pristojno, kako nam jedino i dolikuje, pokažimo da nas ima više nego dovoljno da sačuvamo ustavni poredak, dostojanstvo države, kao i civilizacijske vrijednosti na kojima počiva!” poručio je Šehović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pero
Gost
Pero

Ja da dolazim i branim predsjednika, a on poso da raspravlha o klimi i kisi. Misljenja sam da bi on trebao da bude prvi medju jednakima na protestu sjutra.

vinka
Gost
vinka

Upravo suprotno, ne brani se odje Milo nego sto urusavaju ustav i sve crnogorsko. bice predsjednika i poslije mila

Aco
Gost
Aco

Ocu onda

Mag
Gost
Mag

Treba vam jaka licnost a nemate je!

dondolan
Gost
dondolan

Iako bih svim srcem htio, ne pada mi na pamet da pođem! Upravo zbog ovakvih i desetina uhljeba koji glume bitnost, ne rade ništa, vise po kafićima, redovno primaju plate, dobijaju stanove praktično za džabe, dok ja crnčim dan-noć, bez odmora, vikenda… ne mogu da riješim stambeno pitanje, gledam mjesec kako da preguram, evo ga već 7-mi u mjesecu već… Više »

Desperado
Gost
Desperado

Oćemo Šehoviću. Sačuvat ćemo tvoje stanove.

Bogdan
Gost
Bogdan

Nema predaje! Svaka čast Šehoviću.

Send this to a friend