Politika

Sekulić: Opozicija opet neozbiljna

Poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore i član Odbora za sveobuhvatnu reformu izbornog i drugog zakonodavstva Predrag Sekulić, ocijenio je da je današnja sjednica Odbora pokazala svu neozbiljnost kolega iz opozicije i nespremnost da zajedno sa njima rade na izbornim zakonima.

<<<Demokrate hoće, pa neće: Prekinuli bojkot pa napustili sjednicu Odbora<<<

“Nažalost, tu neozbiljnost su demonstrirali pred našim gostima iz EK i OEBS-a”, kazao je Sekulić.

Podsjeća da je DPS već godinu dana sa partnerima radio na izbornim zakonima, da su kolege iz Demokrata odlučile da se priključe njihovom radu, ali da su danas pokazali neozbiljnost.

<<<Koprivica: Damjanović da uđe u Odbor umjesto Bulatovića ili nekog iz DPS-a<<<

“Njihov pokušaj da sve to opravdaju time da nema kvoruma ne može da stoji iz prostog razloga što smo imali većinu u Odboru. Napuštanje sjednice dovoljno govori o njihovoj slabosti”, naveo je Sekulić.

On je, ipak, zadovoljan što su Demokrate prekinule bojkot parlamenta.

“Vjerujem da će vrijeme učiniti svoje i da će nam se oni ubrzo pridružiti da zajedno radimo na reformi izbornog zakonodavstva”, istakao je Sekulić.

S.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Batko
Gost
Batko

Koji umisljeni lik, I on da dijeli lekcije?!

komentator
Gost
komentator

Da bi neko procijenio ozbiljnost ovog gospodina treba samo da procita njegovo remek djelo “Parenje labudova”

Fileopg
Gost
Fileopg

Treba biti strpljiv i raditi, a nadam se da neko iz Evrope gleda kako opozicija pokušava raznim opstrukcijama da destabilizuje Crnu Goru, a po instrukcijama jedne velesile i njenog umišljenog lidera koji vodi hibridni rat od kada je Crna Gora riješila da pristupi razvijenom svijetu i NATOu. Vidi i narod sve danajske darove u obećanjima opozicije zato im na protestima… Više »

Fileopg
Gost
Fileopg

Treba biti strpljiv i pretrpjeti još uvreda i opstrukcija opozicije ipak sve ovo neko gleda iz Evrope, a i narod vidi njihove namjere da destabilizuju Crnu Goru za račun jedne velesile i njenog umišljenog lidera…Opet bi da se igranjem sa građanima Crne Gore dodvore jednoj propaloj politici propalih ideologa i boraca protiv zapadne demokratije i NATOa.

Velimir
Gost
Velimir

Kao I uvijek!
Tuga od opozicije,znaju koliko vrijede I koliko su nesposobni I podkupljivi!

Send this to a friend