Politika

Sekulić poručuje da su na gubitku oni koji zagovaraju bojkot

Sekulić

Povratkom dijela opozicije u parlament na dobitku su demokratski procesi u Crnoj Gori, a na gubitku oni koji i dalje zagovaraju bojkot, ocijenio je poslanik Demokratske partije socijalista Predrag Sekulić.

“Vjerujem da su se i ostale kolege ubijedile da bojkot nije djelotvorno sredstvo pritiska na bilo koga, posebno ne na DPS”,  kazao je Sekulić agenciji Mina.

On je istakao da je uvjeren da će demokratski procesi doprinijeti da se i ostali opozicioni poslanici vrate u parlament.

“Ako ne, oni će sami sebe, čini mi se, marginalizovati u političkom životu Crne Gore. Nemoguće je da bilo kome objasnite da ste izabrani na demokratskim izborima i da poslije toga ne želite da radite svoj posao poslanika, da predstavljate svoju partiju u parlamentu i da se obratite građanima sa svojom političkom platformom”, kazao je Sekulić.

Prema njegovim riječima, na liderima partija je da odgovore građanima da li žele da učestvuju u političkom životu Crne Gore.

“Jer ako vidimo koji su dometi bojkota u prethodnih godinu dana, onda je svima jasno da su oni gubitnici. I, što je najgore, plašim se da oni istrajavaju u tom svom gubitništvu i u namjeri da i dalje bojkotuju parlament”, kazao je Sekulić.

Istakao je i da je zahtjev opozicije za ponavljanje izbora apsurdan i da on ne može biti ispunjen.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
free cetinje
Gost
free cetinje

Da mi je da sam pametan ka ovaj Sekulić.

Petar
Gost
Petar

Ocito bojkom su lijecili rane od poraza, pa ipak se vratise jer vide koliko ih je isti bojkot marginalizovao.

Docent
Gost
Docent

A bojkot sao njima samima steti, tako da…

Zarija
Gost
Zarija

DF se vrace u skupstinu zato sto su vidjeli da im se bojkot nije isplatio, jer Demokrate su im uzeli glasove u njihovom odsustvu.

Dana
Gost
Dana

Pa svakako da jesu na gubitku, bojkot im je samo donio pad rejtinga.

Don
Gost
Don

Mislim da bojkot nikada nije bilo rjesenje ma kakvog problema…tno opozicija nije stanju to da shvati

Ljuta
Gost
Ljuta

bolje ti ide vinogradarstvo sekulicu ..cujem da ti je bolje vino od simovica?

Send this to a friend