Politika

Sekulović čestitao Vaskrs: Bez obzira na vjeru i naciju, možemo graditi bolju Crnu Goru

Ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović

Ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović čestitao je sveštenstvu, vjernicima i svim građanima pravoslavne vjeroispovijesti u Crnoj Gori predstojeći Vaskrs, naglasivši da bez obzira na vjeru i naciju, možemo očuvati ovu i graditi bolju Crnu Goru.

Uz želje da praznične dane provedu u zdravlju, radosti i blagostanju, u porodičnom okruženju, sa svojim najbližima, ministar je napomenuo da ne smijemo zaboraviti ni na pandemiju, i mjere koje nas štite od koronavirusa.

„I ovaj Vaskrs provodimo suočavajući se sa virusom koji je i dalje globalna prijetnja, iako smo ohrabreni svakim danom većom dostupnošću vakcina. Ovo izazovno vrijeme, traži od nas dodatni napor, da se svi vratimo tradicionalnim hrišćanskim vrijednostima međusobnog uvažavanja, poštovanja i solidarnosti“, poručio je Sekulović.

On je istakao i da vjeruje da će period pred nama pokazati da je crnogorsko društvo zrelo i spremno da razlike i nesuglasice ostavi po strani, te da svi zajedno, bez obzira na vjeru i naciju, možemo očuvati ovu i graditi bolju, Crnu Goru svih nas.

„Mir u svima nama i našim domovima, ljubav, praštanje i tolerancija osnova su i bogatstvo svakog društva. U nadi da ćemo ovu epidemiološku situaciju prebroditi što prije i okrenuti se novim izazovima, koji će biti za dobro svih nas – Srećan Vaskrs, Hristos Vaskrse.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Petinjo
Gost
Petinjo

Sa jednim drzavljanstvom

Pečičanin
Gost
Pečičanin

Sa tobom i tebi sličnima možemo samo u 19 vijek.

Send this to a friend