Politika

Sekulović: Očekujem da se Veljović povuče kada dođemo do novog kandidata, i u ANB-u ubrzo promjena

Sergej Sekulović

U procesu smo konsultacija sa potencijalnim kandidatima za vršioca dužnosti direktora Uprave policije, rekao je ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović u Vijestima u pola sedam na TV Vijesti.

Kazao je da je i on, kao i potpredsjednik Vlade Dritan Abazović, razgovarao sa aktuelnim direktorom Uprave policije Veselinom Veljovićem, te istakao da očekuje da će se Veljović povući sa funkcije kada dođu do konkretnog imena i o tome ga obavijeste.

“Ukoliko se to eventualno ne desi, postoji mehanizam, koji je vezan za Parlament Crne Gore. Direktor Uprave policije dva puta podnosi izvještaj Odboru za bezbjednost i odbranu. Ukoliko Odbor negativno ocijeni izvještaj, ministar unutrašnjih poslova ima zakonsku mogućnost da pokrene postupak razrješenja direktora Uprave policije, da ga procesuira”, pojasnio je Sekulović.

Dodao je da su u toku razgovori sa Veljovićevim pomoćnicima kao potencijalnim kandidatima.

Sekulović je kazao da što se tiče novog direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost ANB sve zavisi od premijera.

“Pretpostavljam da će se to desiti brzo”, rekao je Sekulović.

<<<Abazović tvrdi: Veljović više neće biti direktor Uprave policije<<<

<<<Abazović najavio izbor novog šefa ANB-a, zahvalio Peruničiću na dosadašnjem radu<<<

Podsjećamo, potpredsjednik Vlade Dritan Abazović saopštio je ranije da ANB dobija novog direktora, te da se direktoru Dejanu Peruničiću zahvalio na dosadašnjem radu.

Osvrnuvši se na imenovanje državnih sekretara u Ministarstvu unutrašnjih poslova MUP Radeta Miloševića i Zorana Miljanića, funkcionera koalicije Crno na bijelo, upitao je “zašto bi on diskriminisao ljude koji su politički aktivni”. Rekao je i da obojica imaju veliko iskustvo i da mogu da mu pomognu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Hogar
Gost
Hogar

Ako nece sam stavljate mu u izgked procesuiranje!Pa to je najsramnija ucjena ali se bojim da ste naisli na tvrd orah!I vi sebe zovete demokratskom Vladom ,jer niti znate niti razumijete sto taj pojam znaci!Mnogo ste .se zaleceli momci i djevojke!

dado
Gost
dado

milosevic je posebno iskusan ha ha evo miljanic jeste necu protiv njega nista pisat ne znam mu nista lose…ali milosevic ha ha medo brundo expert

University of
Gost
University of

Ja jesam autentican samo Mossad agenti svoje protivnike ciste samostalno ovo ostalo je izum iz 🇺🇸 CIA +lobi = ubijanje pravoslavaca

Kosac
Gost
Kosac

Fanat mača.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Ima Rade iskustva, ima… Svi znamo u čemu, haha! A bilo bi dobro da mu neko previzita diplomu i indeks, jer ako je taj delinkvent legalno došao do iste, ja sam Bred Pitpun😂

Gaeta
Gost
Gaeta

Odakle se ti pojavi”faco”?Ti bi da si neki faktor?

Schumi
Gost
Schumi

Tebi da se povuče??!!! Šišanje za početak, da vidimo jesi li ozbiljan !!!

Jadove jadni
Gost
Jadove jadni

Ti ne smijes ni na hodnik da budes kad on prolazi a ne da ga smijenis.. sto nisi zvao na razgovor lazovica i golubovica.. kako bi pucali samari tamo a to ti znas zato mudro cutis..

SRK
Gost
SRK

Bravo!

za po ure
Gost
za po ure

oni su ga I postavili tu …. ki ki ki )))

Srecko
Gost
Srecko

Rade Milosevic ima “veliko iskustvo”? .. kaze ministar. Rade je bio dva mjeseca direktor Zavoda za zaposljavane i dao ostavku( sjetite se ministre). Vi ste tada bili sekretar ministarstva rada potpuno zbunjeni? Rade ima iskustva i to debelog u obihanju trafika i sitnim krađama🚲⛽ .. znaju Niksicani sve! Ako ga je to preporucilo onda si ga i ti ugasio. Ne… Više »

Valter
Gost
Valter

Polako, dokazi će tek da isplivaju

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Popucala mašinerija po svijem šavovima. Nikad više. Baj baj Veljo i ostali.

Olujno nebo
Gost
Olujno nebo

Pa sto ih ne smineniste.. evo yte formirali vladu. Aaa prpa bogomi…

DjesbaDjikan
Gost
DjesbaDjikan

Koji si ti jado iskompleksirani, koji nema ni razvodnicki cin.

Laban
Gost
Laban

Zašto da se povuče?Vi rekoste da ste to riješili,ali očigledno niste.Hoćete svoga čovjeka.

Festadjun
Gost
Festadjun

Prije će se vlada promjenit hahahaha

Crnojević
Gost
Crnojević

Srpska crkva nema što da traži u Crnu Goru, neka prinese bilo kakav papir, dokument da je u Crnu Goru duže od 100 godina, mi se povlačimo, ako ne prinese nikakav papir i ne želi na sud domaći ili svjetski,. MI ĆEMO TO SHVATITI KAO OKUPACIJU I SHODNO TOME PRUŽITI I OTPOR.. Do oslobođenja… Samo toliko, pozdrav i POSMATRAMO VAS👁️👁️🦅🦅🇲🇪🇲🇪

Racko
Gost
Racko

Veljovicevim pomocnicima kao potencijalnim kandidatima. Boze pomozi mu.

Sergej
Gost
Sergej

Imenjace… Koliko kosta Crna Gora?

zoran
Gost
zoran

Smijenite ga ako mozete

Bubamara
Gost
Bubamara

Skupo će NAROD platiti vaše igrice. Kad advokati zatrpaju sudove, samo ćemo mi platiti cijenu.

🐮GRUUUU
Gost
🐮GRUUUU

Секуловић: Потенцијални кандидати за в. д. директора Управе полиције су Вељовићеви помоћници
Он је казао да је и он обавио разговор са актуелним директором Управе полиције Веселином Вељовићем, као и потпредсједник Владе Дритан Абазовић

Trttt
Gost
Trttt

Sećate se lika kako je pucao od radosti u noć izbora kad su izlazili rezultati . Smija se i veselio se u sebi a sve mu se videlo na licu i bas sam se pitao zašto on se veseli a nije ni na jednoj listi za poslanika ili slično e sad sam tek svatio da se veselio fotelji !

Laban
Gost
Laban

I govorio kako nema ništa strašno u simpatisanju četničkog pokreta.

dado
Gost
dado

ne navikavajte se na fotelje,moracete brzo u namos

Neo
Gost
Neo

Mija Martinovića za komandanta SAJa 👌🇲🇪😉

Smajli
Gost
Smajli

A sta je tacno negativno u Izvjestaju o borbi protiv organizovanog kriminala? Jesi li ga procitao Ministre? Uporedio sa nekim prethodnim? Najbolji rezultati u toj oblasti u proteklih 10 godina. E kakve price laicke…. na osnovu takvog izvjestaja da ga smijenite?! Ti ces to bolje? Taj lagani posao…

Janko
Gost
Janko

Tek treba da se formira tijelo za kontrolu, a onda podnese izvjestaj- odbice ga kakav god da je, a onda ima rok 3mjeseca da popravi stanje pa podnese novi!

Ilon mask
Gost
Ilon mask

Dobar je, pun statistckih podataka, o pretresima đe su zaplijenili 3 puske kremenjace i 650 eura. Naravno treba pomenuti da su zaplijenili 3 kace sira koje su clanovi OKG pokusali da prosvercuju kako bi ih prodali na nelegalnom trzistu zvanom pjaca Gintas. Aj druze odmori malo.

Oluja MNE 🚜🚜
Gost
Oluja MNE 🚜🚜

Da se nije veljovic vratio danas ne bi smjeli iz kuce izac.. no ih smiri i umiri za po godine..

Send this to a friend