Politika

Sekulović: Sezona cirkusa i zabave je završena

Milija Sekulović

Preko 50 razmijenjenih saopštenja, najgorih uvreda i najprizemnijih optužbi, prava su slika političkog brloga u Budvi, u kojem su stranke koje čine opštinsku vlast još uvijek na nogam, ocijenio je Milija Sekulović, predsjednik Savjeta mladih OO DPS Budva.

Prema nejgovim riječima najaktivnijima u budvanskom političkom cirkusu, marginalnoj organizaciji pod službenom oznakom “Crnogorska” a zapravo preletačima od DF-a do Demokrata, dodijeljena je uloga koju niko drugi nije htio da prihvati: glasnih bukača koji ničim izazvani, agresivno skaču u odbranu svojih gazda, po cijenu sopstvene doživotne kompromitacije.

“Ako se za izvjesnog Kalezića i nepoznatog Čučku uopšte i može reći da svojim nastupom mogu bilo šta da kompromituju. Iako je opštepoznata Bečićeva pasija da oko sebe okuplja političke anonimuse, koji svoju lojalnost moraju da dokazuju svakodnevnom poniznošću i ponavljanjem zadatih fraza, opravdano sumnjamo da sluganstvo Crnogorske prevazilazi ono što se od njih zahtijeva. Niko ne bi bio tako surov, da kao protivuslugu za političko zbrinjavanje traži svakodnevno i uglavnom, besmisleno dokazivanje lojalnosti. Ali očigledno je da Crnogorska nema nikakav problem, da to dobrovoljno čini. Da nije jadno, bilo bi smiješno. Ovako je otužno”, kazao je Sekulović.

On poručuje da je vrijeme da zaleđeni ili kakvi god, konstituenti ove koalicije, prestanu da se igraju vlasti i unižavaju
instituciju lokalne uprave.

“Mnogo su vremena potrošli i jasno je da se i prije nego što je ponovo “zaleđen” koalicioni potencijal istopio. Vrijeme je da se Budvom upravlja odgovorno i ozbiljno, a da ovaj politički cirkus i sve njegove aktere zauvijek ispratimo iz našeg grada”, zaključio je Sekulović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Edi89
Gost
Edi89

Ovakvo neodgovorno i krajnje neozbiljno ponasanje budvanske koalicije je prava slika njihovog politickog znanja i potencijala , u stvari bolje receno , neznanja i licemjerstva

Vojnik777
Gost
Vojnik777

Budva je postala taoc cirkusanata

ZarkoGolubic
Gost
ZarkoGolubic

Ovo je prava slik a onoga kako bi to opozicija radila kad abi nekada (a srecom nikada ), dosla na vlast

Zigman
Gost
Zigman

Budvanska koalicija je sramota za Crnu Goru

Cipsy
Gost
Cipsy

Na sta spade Pavicevic od profesora do politicara na povodcu i to kome? – Becicu! Vala je nisko pao da nije mogao nize!

Koviljka tomic
Gost
Koviljka tomic

Njima ako je do cirkusa neka se samo pozabave samim sobom i imaju cirkus vec, a Budvu da ostave vise na miru, Krapovic i ostala kompanija!

zacanka
Gost
zacanka

Pavicevic je navikao da viri iz tidjih da ne kazes sta sad, pa tako mu ovo dodvoravanje Becicu ne pada teska ni malo! Samo ne znam vidi li sebe kako je nisko pao da s njim jedan Becic, ali ljudi Becic kome se narod sprda, bude sef i da mu se dodvorava!

ines23
Gost
ines23

Iscirkulisali su se odista ljetos ova opozicija ne znam samo je li ih blam i imaju li obraza da izadju pred ovaj narod posto od obecanog Budvani ne vidjose nista!

Vitinka
Gost
Vitinka

Cijelo ljeto se prepucavase Demokrate i DF, i Crnogorka bila tu kao mirodjija u svakoj supi pa se ne izgubi dje, i takvi koji su tobos koalicija bili pa se pljuju dje stignu vode Budvu?! Budva taman ce kao Kotor proci.

Vitinka
Gost
Vitinka

Ko je u upravi budvanskoj pa to je zastidje jedno kakvog nema!

oliver14
Gost
oliver14

Crnogorska je takva partija da sad mozes igrati kladionicu i da se kladis za koga ce sad “igrati” u ovom jesenjem prelaznom roku! Pitanje je ili DF ili Demokrata, sad vagaju dje ce!

Anti DPS
Gost
Anti DPS

Dje je silni crnogorac Purko ? Digose li mu onu zicaru na selo ili je dzabe dozvolio cetnicima da slave 1918tu ?

Kaktus
Gost
Kaktus

E moj Milija,niie to crnogorska no ravnogorska

KOCOBO
Gost
KOCOBO

Sramota me kad vidim na sta lici ono famozno opoziciono jedinstvo sad par meseci nakon onog bombasticnog potpisivanja sporazuma svih poslanika

Leart
Gost
Leart

A dje nam je dobri mesija aleksa becic sa njegovim ukinutim platama ? Moze li covjek veci lazov da bude da laze da su mu ukinuli platu koji prima svaki mjesec za posao na koji ne dolazi ?

Komita
Gost
Komita

Zakrpise li u budvu one rovove sto je krapovic prokopao ? Zadnji put kad sam bio tacno sam se pitao zaratismo li mi s kim pa nas ovako razorise

Bar_pamti
Gost
Bar_pamti

Bar kao grad napreduje i u planu je izgradnja jednog modernog poplocanog setalista preko onog rugla od sutomora ,dok u budvi front planira da nakon madone i roling stonsa dovede ,pazi sad,blek pantere i nekakve trubace iz lajkovca i mackovca… Pa posle neko kaze gotiv je milo,ovi ce da ga sruse,strucnjaci koji ne znaju nastup neki normalan da organizuju nego… Više »

Stefo12
Gost
Stefo12

Pavicevic iz crbogorske je toliko nebitan postao da cak ni sponzori becicevi iz vijesti nece da napisu da je bio s njim nego u naslov ostave ,,becic se sastao sa hrvatskim istoricarem” a pavicevic ka da nije s njim,ko prati starog liberala zna o cemu pricam,a i ajde to,no se jos i mladjani aleksa sastaje sa covjekom koji je za… Više »

IQ60 CG
Gost
IQ60 CG

Savjet mladih DPSa? Pa još u Budvi?
Pa to je sramota….neko mlad da bude pri DPSu,moze samo iz sebičnosti,profita ili kukavičluka

🇲🇽 EL_Gordo
Gost
🇲🇽 EL_Gordo

Mlad cojek i umjesto da spasava drzavu on odma pod skute gospodaru…eee oprosti mu Boze

Bager
Gost
Bager

Ja se nadam, Sekulovicu, da im je to za ivu sezonu, i nikad vise, ako DPS bude radio na provjetravanju ove magle nad Budvom crnogorskom. Podrska za mlade DOS kadrove iz Budve, teziste je na tim kadrovima. Mladi posteni rodoljubi, vase vrijeme MORA DOCI.

Bager
Gost
Bager

Porska za DPS mlade kadrove!

J.J.J.
Gost
J.J.J.

Podrska za stare kadrove koji su se valjda dovoljno nakrali pa nece vise. Ovim mladim je cilj jedino da prodju kao nekad stari. Sa punim dzepovima i mozda kojom godinom zatvora al pun dzep je pun dzep.

Send this to a friend