Politika

Server: Nije vrijeme da se Đukanović povuče

Danijel Server

Ne mislim da je vrijeme za predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića da podnese ostavku, jer u državi sada ne postoji opozicija koja je pronatovska i koja je proevropska i koja je spremna da preuzme vlast, kaže u izjavi za Pobjedu profesor Univerziteta Džon Hopkins u Vašingtonu Danijel Server komentarišući zahtjeve organizatora protesta “Odupri se 97000“.

Server ipak objašnjava daje realna mogućnost smenjivanja partija na vlasti od vitalnog demokratskog značaja i glavna je karakteristika ozbiljne demokratiie.

“Sada nema prostora da se predsjednik Milo Đukanović povuče jer opozicione snage u Crnoj Gori ne dovode u pitanje samo članstvo u Alijans i ulazak u EU, već i crnogorsku nezavisnost. Smjenjivost vlasti je neophodna i ja bih želio to da vidim, bolje prije nego kasnije. Ja sam to rekao i predsjedniku direktno”, objašnjava Server.

Ističe da svaka promjena vlasti mora da ponudi altenativu.

“To je moja poenta: bez ozbiljnije opozicije koja nije vezana za Moskvu, biće nemoguće za Đukanovića ili njegovu partiju da napuste vlast. Ali, taj dan treba da dođe. Niko ne treba da ostane na vlasti zauvijek. To je već dugo vremena, mada se predsjedniku mora odati priznanje zbog toga što je nekoliko puta napuštao državne funkcije”, kaže on.

Server objašnjava da je proces stvaranja ozbiljne opozicije koja nije pod uticajem Kremlja dug proces.

“Ne smatram da bi proces stvaranja proevropske opozicije trebao da sačeka članstvo u Evropskoj uniji. Već tada Crna Go rabi trebalo da bude ozbiljna demokratija. Naravno, za taj proces stvaranja opozicionih snaga, koje se neće oslanjati na Moskvu, će biti potrebne godine. Vrijeme za početak tog procesa je sada. Bitno je naglasiti da oni koji se protive nezavisnosti i članstvu u NATO-u ne mogu činiti tu ozbiljnu proevropsku opoziciju”, poručuje Server.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Cirilo
Gost
Cirilo

ALU JE VRIJEME TEBI DA SE POVUCES.GODINE SU SE DOBRO UCRTALE NA LICU.ZATO PUTUJ I RECI..ODUPRI SE.VRIJEME JE DAVNO BILO.

Driton
Gost
Driton

Ha ha ha ha, kako me nasmija ovaj covjek koji vjerovatno prima veliku apanazu!

Budimo realni
Gost
Budimo realni

E ako Sever kaze tako onda to mora da je to. Ma kome je ovaj bitan?!

koloter
Gost
koloter

Vodi ga doma kada ti je dobar

Morpheus
Gost
Morpheus

Odlicno mu je ime server! Servilan do zadnjeg centa

Crko mi server
Gost
Crko mi server

“Profesor Univerziteta Džon Hopkins u Vašingtonu Danijel Server” kaže “Nije vrijeme da se Đukanović povuče”. Nevjerovatno. Iz najače države svijeta sa najrazvijenijom demokratijom, u kojoj je vlast predsjednika ograničena na dva mandata, profesor Server kaže da čovjeka koji vlada 30 godina, ne treba mijenjati. Živjela demokratija i profesor Server.

marve
Gost
marve

Neka ga povede kod sebe, da imaju dva Trampa

Krstas
Gost
Krstas

Pošteni Server ,a da postavite ove naše malo kod vas da upravljaju ?Ako ništa estetski su ljepsi

4 C
Gost
4 C

“Čega sve tu nije bilo: Iza Mila su ostala i ‘narodna veća’ (plemenske skupštine), i famozni Sedmi bataljon vojne policije, i Amfilohijevo instaliranje limene crkve na Rumiji uz pomoć Vojske, i Ustavna povelja, i ‘skrivena kamera’ i simpatični Mašan, savezni premijeri Radoje Kontić, Zoran Žižić i Dragiša Pešić, te savezni parlamentarac Srđa Božović, ‘kvalifikovana’ (referendumska) većina, ‘neverendum i neferendum’ (M.… Više »

E, faala ti
Gost
E, faala ti

Šta će nama izbori? Neka nam ovaj Serviser odredi ko pobjeđuje i tačka.

RIP
Gost
RIP

Dakle Server? A ja mislio klijent.

Marv
Gost
Marv

Ono demokratija je dobra kada meni odgovara. Kaka ti je to rezon? Pa to nije demokratija nego upravo pucanj u sustinu dmokratije.

Gost
Gost
Gost

@Marv Tako ti na demokratiju gledaju ovi likovi sa “građanskih” demostracija. Oni bi da smjenjuju kako njima odgovara, ne žele da se vlast bira na izborima.

Gost
Gost
Gost

Da ti ovi iz opozicije dođu, odma bi ti sve nagrdili moj Serveru – ni C od Crne Gore ne bi ostalo

Danko
Gost
Danko

Kratko i jasno!

Za duklje
Gost
Za duklje

Jeste i hoce vrlo brzo

Komsho
Gost
Komsho

Sto hvali novoj vlasti u Tuzima, imate nesto protiv Albanaca ? Mi vodimo CG u EU !

Demokratija
Gost
Demokratija

Ako je demokratija da Djukanovic i ministri podržavaju Kneževina godinama i daju mu mogućnost da radi što hoće ako uplati njima ili Drpsu onoliko koliko im treba onda može biti na vlasti svaki malo bolji trgovac. I ako je to napredak Crne Gore onda svaka čast ovome velikom profesoru. Ne razumijem tu demokratiju koja je po profesoru dobra ako je… Više »

ManchesterUtd
Gost
ManchesterUtd

Opozicija je jedino sposobna za stvaranje sukoba, sto se tice rada to je za njih davno zaboravljen pojam. Ulicom se problemi ne resavaju, mozda bi to i shvatili kada bi za promjenu dosli u parlamentu.

Igor88
Gost
Igor88

Kakvi su nam ovi drugi politicari, ne daj Bože da oni dodju na vlast,molili bi vi da se Milo vrati.

Bokelj
Gost
Bokelj

Koliko je placen za ovakvu pricu?

Građanin
Gost
Građanin

Ima ko nije plaćen za svoje mišljenje nego ti to ne možeš da dokučiš. Misliš da su svi ka ti. Ptirodno je to za tebe. Ne čudim se.

Sirena92
Gost
Sirena92

Opozicija nikad ne bi mogla da preuzme obaveze i odgovornosti koje idu uz titulu predsjednika. Pa mozda jednog dana kada pokazu dovoljno sposobnosti i dobiju podrsku naroda.

Votka88
Gost
Votka88

Mila niko ne moze zamijeniti!

Crnogorac45
Gost
Crnogorac45

Naravno da nije vrijeme da se povuce, mozda jednog dana kada bude imao dostojnu zamjenu!

Tex Viler
Gost
Tex Viler

Od kojih para se placaju ove umotvorine potrosenih sveznadara ,koji se uvijek izvuku iz rukava kad
se zaključi da je domaća snaga tanka…

dejo
Gost
dejo

u prijevodu nije jos sve izdato i prodato pa im don ka treba da zavrsi posa e viva viva montealbanija

Micko
Gost
Micko

I ja se slažem sa ,,gospodinom,,-jos da izgubimo ulcinj,petnjicu,rožaje,nešto primorja…

Dzoi Plameni
Gost
Dzoi Plameni

U prevodu jedino DPS bezuslovno ispunjava sve sto od njih trazite pa makar to bilo protivno volji vlastitog naroda koji predstavljaju i protivno svojoj slavnoj istoriji.

Tramp
Gost
Tramp

Server Error

Kantautor
Gost
Kantautor

Kad samo vidim ponašanje opozicije u Skupstini sve mi je jasno.I takvi ljudi treba da nam vode drzavu.Ja mislim ako kojim slučajem oni dodju na vlast da bi se pola naroda iselilo iz Crne Gore

Boris
Gost
Boris

cuti botu jadni

miona
Gost
miona

Da je narod htjeo davno bi se vlast promijenila.Ali zna se koga su podrzali.Opozicija nema drugog nacina da preuzme vlast osim pomamom gradjana i pozivanjem na proteste

Rafaello
Gost
Rafaello

Milo nema dostojnu zamjenu, to je evidentno, kada se sagleda cjelokupna situacija i kada se pristupi analizi doprinosa od strane Dps-a i doprinosa od strane opozicije, ako ih oni i imaju.

Rafaello
Gost
Rafaello

Milo je lider, politicar sa dugogodisnjim iskustvom koji je uvijek tezio napretku nase zemlje, ja razliku od opozicije koja je jedino umjesna da stvara sukobe i pravi skandale u parlamentu.

sinan
Gost
sinan

Ma kakva smjena vlasti opozicija je na svim izborima dozivjela poraz pa im je sad jedino preostala ulica jer demokratski ocigledno nijesu sposobni

cikotic
Gost
cikotic

Sada nema prostora da se predsjednik Milo Đukanović povuče jer opozicione snage u Crnoj Gori ne dovode u pitanje samo članstvo u Alijans i ulazak u EU, već i crnogorsku nezavisnost.

Iskra95
Gost
Iskra95

Da opozicija pokazuje dovoljno sposobnosti da upravlja drzavom, sigurno bi se vlast na izborima mijenjala. A to sto opozicija nema povjerenje naroda, je samo ona tome doprinijela.

Kinez
Gost
Kinez

Opozicija je jedno veliko rasulo, koje ne mozi da vodi ni opstinu, a ne drzavu da usmjeravaju ka napretku. Nikada nece imati moju podrsku.

Madagaskar
Gost
Madagaskar

Kada su svi ovi koji danas izlaze na ulice i navodno protestuju zbog nas bili protiv Crne Gore, njene nazavisnosti, ulaska u EU i NATO tada je Djukanovic uspio da se izbori protiv svih njih i donese nezavisnost

Enesa
Gost
Enesa

Milo je mnogo pruzio ovoj drzavi, da nije njega ne bi nasa drzava stekla nezavisnost, ne bi postala clanica NATO saveza i ne bi sigurnim korakom koracala ka EU.

cvrkut
Gost
cvrkut

DOZIVOTNI PREDSJEDNIK !

srki
Gost
srki

Koliko god neko kritikovao Mila ne moze da ospori ono sto je on ucinio za Crnu Goru i njen narod

dardan
Gost
dardan

Ova nasa opozicija nije sposobna jedan grad da vodi, a ne drzavu. U Budvu im se raspada koalicija u Herceg Novom objavljuju fotografije kriminlaca na sajt TO….. svaki komentar je suvisan

Votka88
Gost
Votka88

Nece se povuci, jer nas ima vise koji ga podrzavaju i koji smo iz njega!!!

Svetlana_TV
Gost
Svetlana_TV

Opozicija ne zavredjuje nasu paznju, vidjeli smo kakve ekscese prave u skupstini i da svakom problemu pristupaju bez namjere za vodjenjem konstruktivnog dijaloga sa ciljem resevanja istog.

crni sin
Gost
crni sin

Ko moze da zamijeni covjeka koji je u najtezim trenucima donio nezavisnost i sacuvao multietnicki sklad

Mačak
Gost
Mačak

Niko nije adekvadan niti je sposoban da bi mogao da zamijeni Mila Djukanovica

Marelica
Gost
Marelica

A ko bi mogao da zamijeni Mila? Df koji je planirao drzavni udar ili Becic plagijator? Jasno je iz prilozenog da Milo nema dostojnu zamjenu.

Tommy_h
Gost
Tommy_h

Naravno da nije vrijeme da se predsjednik povuce, jer nema dostojnu zamjenu. Opozicija ne radi za nase dobro i ne bi mogla da nas vodi na putu stabilnosti i napretka.

katja
Gost
katja

Mozete samo da sanjate da ce Milo dati ostavku..

Suncica
Gost
Suncica

Povuci ce se samo ako je lud, ima mnogo vise gradjana koji ga podrzavaju.Narod ga je izabrao!!!

kamiondzija78
Gost
kamiondzija78

Oni bi voljeli da ponište sve za sta se vlast ovoliko godina borila i radila,nista im ne odgovara niti ce im odgovarati

InesBD
Gost
InesBD

Bas ne znam ko bi drugi mogao doci umjesto njega.Ne zna se od ovih ko je gori, opozicija ili Becic

Prepelica
Gost
Prepelica

Mnogi bi to voljeli ali taj film nece gledati.Ne znam ko bi drugi njega mogao da zamijeni od ovih ludaka

JaviSe
Gost
JaviSe

Botovi…. ko o cemu oni plase narod DF i toboz da ce oni osvojit vlast i pripojit nas Rusiji.

Imam stav
Gost
Imam stav

Kakvi su licemjeri ovi Amerikanci-Nemojte da igrate kako sviraju Rusi ali zato igrajte nasu igru pa makar unistili dvoju drzavu.
Amerikanci-ubice, lazovi, manipulatori, moderni kolonijalisti i fasisti.

Komita
Gost
Komita

Ne damo kralja ! Tako je 1918te drzava obezglavljema pa smo 100 godina posrbljavani

Nenad
Gost
Nenad

Nema toga ko moze ponistiti nezavisnost cg jer je sada sigurno 80% za nezavisnu cg…
A je li vrijeme milu ili nije to valjda treba da odluci narod na izborima..sto.se tice opozicije,nisam pretjerano odusevljen..ali bi rrd bio tehnicka vlada godinundana..svaka partija ponudi svoj program pod 1. EKONOMSKI..i izadjemo na prve postene i slobodne izbore u cg..

Leart
Gost
Leart

Kakvo bre ponistavanje rederemduma ,pa odje bi gradjanski rat nastao da se ta tema pokrene a ne sta drugo

Građanin
Gost
Građanin

Bi naravno. Ali , to je program df a. Prezentovan mnogo puta. Treba li nam to ?

KOCOBO
Gost
KOCOBO

Ja sam sa kosova dosao 90ih ali ova prica o ponistavanju referemduma im nista ne treba niti ima smisla

Lukase
Gost
Lukase

pripejd analiza

Kaktus
Gost
Kaktus

Ako ikad na vlast dodje neko od ovih sadasnjih opozicionara ja se selim u zimbabve

Anti DPS
Gost
Anti DPS

E ovo ja godinama pricam,toliko godina necivilizovana opozicija urlice po skupstini i po ulici,ni narod ih ne shvata ozbiljmo a neko drugi

KontraMiting
Gost
KontraMiting

Hahahahaahaha kako rece ovim rusofilima da su primitivci i da nisu za evropu 😀

kontraš
Gost
kontraš

Stvarno je postavio dobro pitanje ,koga da mi dovedemo na vlast ako se milo povuce ?

Herc
Gost
Herc

Ha ha,nasmija me dobro,pa kad ce,kad bude tvojih godina..

ivona29
Gost
ivona29

Nema odje opozicije. Ovi bi da ruse CG.

Masa
Gost
Masa

Opozicija godinama unazad pokusava da ga diskredituje. I ne ide in kao sto vidite, jer narod ipak zna sta je za nas najbolje

Dana
Gost
Dana

Najjace da se povuce zbog ovih budala i njihovih gluposti a narod ga birao. Kako da ne

4 C
Gost
4 C

Zalosno je da je Crna Gora mozda jedina zemlja na svjetu koja ima veci dio opozicije koja ucestvuje na politickoj sceni i izborima samo zbog toga da bi ako eventualno dodje na vlast mogla da ponisti nezavisnost i suverenost svoje drzave i prikljuce je kao region i guberniju nekoj drugoj, stranoj zemlji. Posto na izborima tesko to mogu da ostvare… Više »

JaviSe
Gost
JaviSe

Kako bi to izveli mimo naroda?

4 C
Gost
4 C

Naucili bi ih Rusi. Kao oni sto su uradili sa Krimom od Ukrajine… A i Srbija sve vise prica o otcjepljenju RS od BiH

Dragutin
Gost
Dragutin

Ajde ne mlati da te zamolim.
Ponavljate sve jednu te istu budalaštinu 30 godina.
U to više niko ne vjeruje.

XXL
Gost
XXL

Sedmi bataljon, GRU, Specnac, peta kolona u CG… uopste nisu “budalastine”

Davor
Gost
Davor

Ovo ne valja ali, trenutno, boljeg nema.
Ja sam ucestvovao u ratu, ne zeleci nikako, i ko god moze pozivati na oruzje nije opcija. Nazalost, tako je. Kad se napravi smjena generacija i misljenja u opoziciji, vidjet cemo onda. Dotad, biram mir jer on nema cijenu.

mrki
Gost
mrki

u kojem vijeku ti zivis moj Davore

Davor
Gost
Davor

U kojem god, moj mrki, ali samo za ovo dvoje djece, ne ni za proslost, kosovo, srbiju, hrvatsku, jugoslaviju ili nista drugo. Procitaj sto sam napisao, da ne valja, ali da trenutno nema bolje. Da si probao rat, drugo bi pricao. Bez ako jesi, ali si se dobro omrsio…..

Građanin
Gost
Građanin

Davor, koji je lično doživio rat, ne na tv, kaže – biram mir. A onda neki udaraju minuse. Pogodite ko su ? Bili su na ulicu u subotu, ali nikad u prvi red. No preže iza, ka hijene. Čekaju da ove blese naivne za njih završe posa. No, neće to ići, vjerujte. nevaljalci.

Davor
Gost
Davor

Za Gradjanina….
Razumjeli smo se, bez obzira jesmo li istomisljenici. Grozote rata ne vrijede nicega. A nisam ja ni napisao misljenje radi pluseva ili minusa. Samo misljenje covjeka koji razumije da mir nema cijenu.
Sreca pa je takvih dosta u Crnoj Gori.

JaviSe
Gost
JaviSe

Mozete zamislit demokratu koji pise ovakvi tekst i u startu eliminise politicke faktore jer nisu toboz proamericki. Ne marginalizuje ih nego trazi potpunu eliminaciju. Trazi monopol misljenja ko da smo im bravi. Svasta..

JaviSe
Gost
JaviSe

DPS vrhuska umjesto da prepoznaju trenutak i zamole mila da zamrzne clanstvo u stranci vezase se uz mila i napravise 1997. Ni svi odbori dps nece da danu bezrezervnu podrsku milu. Sjever ce kao primarna stranka definitivno izgubiti jer siromasnk ljudi ono bahacenje nece da gledaju. Jos njihove rijeke rovare i naplacuju im.,

Džo
Gost
Džo

Jos malo, jos malo…gotov je

gojko
Gost
gojko

kakav lik. On određuje kad je vrijeme da se neko povuče a kad ne. Kuku majko šta sve gledamo I slušamo. A ovaj ima veze sa Crnom Gorom koliko ja sa Aljaskom.

Ma kakvi
Gost
Ma kakvi

Ne dolazi u obzir. Neka nas “jaše” još jedno 30 godina.

Ma kakvi
Gost
Ma kakvi

Ne dolazi u obzir. Neka nas “jaše” još jedno trideset godina.

JaviSe
Gost
JaviSe

Mozete zamislit demokratu koji pise ovakvi tekst i u startu eliminise politicke faktore jer nisu toboz proamericki. Ne marginalizuje ih nego trazi potpunu eliminaciju. Trazi monopol misljenja ko da smo im bravi. Svasta.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Ne,kakvi, treba jos da vlada

JaviSe
Gost
JaviSe

DPS vrhuska umjesto da prepoznaju trenutak i zamole mila da zamrzne clanstvo u stranci vezase se uz mila i napravise 1997. Ni svi odbori dps nece da danu bezrezervnu podrsku milu. Sjever ce kao primarna stranka definitivno izgubiti jer siromasnk ljudi ono bahacenje nece da gledaju. Jos njihove rijeke rovare i naplacuju im.

lscg
Gost
lscg

Kakva propaganda hahahahahhahaa presmijesno hahahahahahaha e ako server to kaze moramo ga poslusati hahahahahahaha

roro
Gost
roro

Da li ovaj misli na Mandićevu stranku,koja samostalno ne može preći cenzus?

Ljuta
Gost
Ljuta

Ovaj bar sobodno kaze da njima trebaju ljudi koji misle njihovom glavom….Uvjek im je Rusija baba Roga…strah je čudo

Gost
Gost
Gost

Vrijeme je baš sada da se povuče jer narod Crne Gore traži to od njega i čelnika drugih državnih institucija.

Nikad opet
Gost
Nikad opet

Server je kralj.

Gun
Gost
Gun

Ovaj iz vasintonga pise o opoziciji i Milu u CG? Kladim se da nikad nije cuo ni za jedno ni za drugo a kladim se jos i da za CG nije cuo. Sprdnja

Bio sam Srbin
Gost
Bio sam Srbin

Eee moj druze , kad bi znao i video dalje od svog nosa , drugacije bi razmisljao ….Danijel Server je neko ko je specijalista za Balkan i bolje poznaje istoriju i od tebe i od mene …. ZATO JE NAJBOLJE DA CUTIS I DA SE POKLOPIS …. I ZNAS KAKO ONO KAZU …. KAD NEMOZES DA IH POBEDIS , ONDA… Više »

Draško
Gost
Draško

Kako ovaj misli da vlast treba smijenit a da Milo ostane,može li neko da mi približi?!

Dragutin
Gost
Dragutin

Pa to.
Da Milo “preleti”.
Ni to me od njega ne bi začudilo. 😄😄

Gost
Gost
Gost

Dragutine, Drago prijatelju puno pozdrava od prijatelja iz Glavnog grada (Titograda).

Dragutin
Gost
Dragutin

Pa… dobri moj Gostu… Dok sam živio u Titogradu, osjećao sam da živim.
Na žalost, iz tog Titograda me ti ne mož pozdravit.

Građanin
Gost
Građanin

Dragotine, slabovidi mrzitelju nagrđeni. Davno neko pametan reče – kad nekoga Bog nagrdi miči se od njega. Taj do podna mrzi sebe a popodne cio svijet.

Jaro
Gost
Jaro

Milo je simbol drzave i obnove njene nezavisnosti. Brojne su njegove zasluge – od spasavanja Crne Gore od gladi 90-tih kad su na nametnute sankcije zbog Momirove i Slobove politike, zatim preko spasavanja zemlje od teskog bombardovanja koje je nametnuto politikom iste dvojice sa saveznog nivoa, do postupnog i mirnog dolaska do referenduma i izglasavanja nezavisnosti Crne Gore, njenog provodjenja… Više »

grundin
Gost
grundin

Postoji takva opozicija. SDP. Proevropska, pro NATO, istinski gradjanska. Nadao sam se, i dalje se i nadam i da je URA takva.

Prc CG
Gost
Prc CG

Cdm gdje su vam tekstovi o gubitku vlasti u Tuzima….😂😂😂😂😂😂😂

Siriste
Gost
Siriste

Kakav gubitak vlasti kad je državna koalicija na vlasti sve mandate dobila. Ovi što vode proteste su izgubili i onaj 1 mandat.

mrki
Gost
mrki

siriste,uporedi broj osvojenih glasova dps prije i sad pa ces vidjeti da su imali 14 mandata a sad 10

Jaro
Gost
Jaro

Normalno je da ujedinjene albanske partije povuku vise glasova i da nacional romantizam pojaca nakon dobijanja statusa punopravne opstine (to im je bio i cilj ujedinjenja). Takodje retorika ovih izbora bila je u velikoj mjeri takva, pa su nacionalne partije dobile vise. Broj DPS glasova koje je otisao albanskim nacionalnim partijama nije veci od stotinjak. Vecina glasova DPS-a je otisla… Više »

Dragutin
Gost
Dragutin

Sirište,
Aj srecno bilo! Pa nek bog da da vam je svaka pobjeda ovakva u buduće.

Car🇷🇺Romanov
Gost
Car🇷🇺Romanov

Svi koji se nadaju da ce odlaskom Mila otici Crna Gora, mogu samo da se nadaju.
DA JE VJECNA!!!

DjuroVIVAX
Gost
DjuroVIVAX

Neka je Crna Gora VJEČNA. Ali CRNA GORA nije MILO.

Građanin
Gost
Građanin

Tačno, Đuro, ali je jedan od stubova. Zato ga i napadaju ovi nepomenici. Zato je na njemu glavni udar. Misle da, ako njega sruše, pašće naš kuća. Neće, ali će oslabiti, a to im ne ćemo dozvoliti. To bi im dalo krila za dalje napade. A mi bi morali da se borimo s njima i tako trošimo energiju umjesto da… Više »

Justitio
Gost
Justitio

Fakturiše li ovaj sa PDV-om ili bez PDV-a?

Jovanka
Gost
Jovanka

Ne fakturise, ovaj ti je dio stranog drustva pa mu daju na ruke…

Dragutin
Gost
Dragutin

Ada đe da se povlači?
Taman se malo uhoda.
No ne znam… onaj trg bijaše pun… i opet ce bit, još puniji…
I sto mi pade na pamet, što nijesi to tuzanima reka no ga ispratiše juče ka nikad niko?? 🙂

Ibro Dirka
Gost
Ibro Dirka

Nikada, ali baš nikada ne zaboraviti ovo sluđivanje nepismenog naroda, od strane plaćenih analitičara sa zapada…. Ovo što čovjek priča je vrijeđanje cjelokupnog naroda Crne Gore bez obzira na bilo kakvu pripadnost…..

Jovanka
Gost
Jovanka

Pa i nije, ne daje se otkaz kad ti fali malo do penzije, a ne znas nista drugo da radis…

Dragutin
Gost
Dragutin

Nemoj tako. Doktor je za trgovinu akcijama. Kad oćeš može čupnut milion.
Zna čojek posa.

Jovanka
Gost
Jovanka

A moze ali poslije zaboravi kako ga je cupnuo, tako da je isto kao da nije ni znao…

Dzekson
Gost
Dzekson

Ako Bog da dozivotno da vlada, boljeg nemamo niti cemi imati.Ni on sam svjestan nije sto rade ljudi oko njega…

EL_Gordo
Gost
EL_Gordo

Ahahahaha

Cuca
Gost
Cuca

Analiza skroz na mjestu…Ne moze se CG prepustiti ovim hijenama da je razbucaju u svakom smislu. Da bi neko vladao CG mora biti odan i vjeran nezavisnoj CG, postovati njene simbole i himnu, okrenut zapadu u evropskim vrijednostima i bastiniti mirovne sporazume sa susjedima i svim narodima svijeta. A ovima sto im se ne svidja drzava, himna, NATO i EU… Više »

free samples
Gost
free samples

jel to mislis na Tuzane od juce sa sve zastavama i orlovima,sto ispratise Lomija i DRPS u opoziciju

Marv
Gost
Marv

Da vidimo u Tuzima juce proslavu, bas nam je politika DPS donijela nezavinost i odanost …. Jel ima neko da vise vjeruje u to sto pricate?? DPS je jedino bitan licni interes … i zbog toga smo daans ovdje da svima danas bitan samo svoj dzep a cg im je na zadnjem mjestu.

Jaka
Gost
Jaka

Milo je car pa misli ti kralju za trampa sto treba!

Ajde de
Gost
Ajde de

Baj baj… Mirise na kraj

Joxim
Gost
Joxim

Mogao bi ministar Bošković zamijeniti Đukanovića. On je veliki ljubitelj NATO pakta!

Milos
Gost
Milos

Kakvo povlacenje. O tome nema govora.Izbori za predsjednika su za cetiri godine oa ce se tada visjeti ko je I dalje najaci ubjedljivo.

Gun
Gost
Gun

Sendvic

Darkwood
Gost
Darkwood

Stari plaćenik

samoreciaaa
Gost
samoreciaaa

Eto snage naroda i koliko su narod i demokratija bitni. Napisah neki dan da u Balkanskim drzavicamo moze doci do promjene vlasti samo ako gospodari dozvole (Amerikanci i Britanci)

Pravnik
Gost
Pravnik

trt priča

Staxe
Gost
Staxe

Dupla Server greška…

Definitivno
Gost
Definitivno

Upravo tako. Uostalom, zbog silnog opterecenja koja dolazi od “opozicije” Drzavi zanemarene su neke druge bitne stvari koje je Crna Gora vec trebalo da uradi , a medju njima je i strana crkva u nasoj drzavi koja ogromnkim novcem i djelanjem stiti takvu opoziciju i rastura nacionalno jezgro Drzave. U takvom ambijentu novcani tokovi idu na sve strane dezintegrisuci i… Više »

JaviSe
Gost
JaviSe

Jos jedno 30 godina da krade.

DjuroVIVAX
Gost
DjuroVIVAX

Koje Vi pare bacate na ove analitičare? Ali dzaba. Narod se pokrenuo.Milo je PROŠLOST.Ružna.

Eon
Gost
Eon

Kako vi ga rece ,a Djuro?.Inace ovo nije analiticar nego profesor univerziteta u Vasingtonu.

DjuroVIVAX
Gost
DjuroVIVAX

Profesor koji besplatno daje svoje misljenje? Sto CDM ne objavi drugacije misljenje?Nekoga ko prica drugacije? Druže za nas je Sjeverna Koreja POJAM za demokratiju.

Eon
Gost
Eon

Najobicniji komentar mi ne pustate da odgovorim ovoj klimi VIVAXU

Send this to a friend