Politika

Šešelj: Zaoštriti odnose s Crnom Gorom

Šešelj

Lider radikala Vojislav Šešelj saopštio je da bi trebalo zaoštriti odnose sa Crnom Gorom, te pitao Vladu Srbije i predsjednika Aleksandra Vučića zašto nijesu preduzeli kontra mjere prema zvaničnoj Podgorici zbog procesa u kojem je 11 srpskih državljana osuđeno na zatvorske kazne u slučaju pokušaja terorizma na dan izbora 2016.

“Srbija bi mogla da otkaže međunarodne ugovore koji su u interesu Crne Gore i da otkaže gostoprimstvo crnogorskom ambasadoru, a ako to ništa ne pomogne da odmah uhapsi 11 državljana Crne Gore i da ih osudimo za pokušaj državnog udara. Nema dokaza, pa nijesu ni oni imali dokaze. Pa, kad ih osudimo naći ćemo dokaze”, rekao je Šešelj na sjednici Skupštine Srbije.

On je, postavljajući pitanja na početku skupštinske sjednice, kazao da je proces optuženima za državni udar bio “montiran” i ocijenio da Crna Gora ne zaslužuje bilo kakve olakšice srpske vlade, pomoć na bilo kom planu, ekonomskom, stručnom, političkom, jer danas se po njegovoj ocjeni u Crnoj Gori najgore postupa prema Srbima.

“Danas nijedan Srbin ne može da se zaposli u javnom preduzeću, lideri srpskih partija se hapse bez ikakve krivice, režim Mila Đukanovića je prerastao u diktaturu, a sramota bi bilo da demokratska Srbija održava dobre odnose sa takvom državom”, kazao je Šešelj.

On je naveo da bi Srbija trebalo da obavještava svjetsku javnost o tome šta se u Crnoj Gori dešava, te da su sve to razlozi da Srbija “zaoštri do kraja” odnose sa Crnom Gorom.

88

avatar
1000
65
23
0
 
65
Gen. DukljaninmarkosTajnovidacKnjaz DaniloKralj Nikola I
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
markos
Gost
markos

Aj put majke Rusije 😀

Tajnovidac
Gost
Tajnovidac

Najveći srbski četnički vojvoda koji nije Srbin. 😁 Neki istraživači čak navode da je porijeklom Albanac, familija Shesheli iz okoline Skadra, koji su selili preko Crne Gore i Hercegovine do mjesta odakle je ovaj vojvoda.

Knjaz Danilo
Gost
Knjaz Danilo

Ako vam se ne svidja dzada… i to sto prije pusti djavola dok ste na vrijeme da ne prodjete gore no u hrvatsku.. sitani smo vas vise…

Kralj Nikola I
Gost
Kralj Nikola I

Tesko je to kad si preko 50 godina u politici a nikad ni predsjednik mjesne zajednice a kamo li sto drugo!!! Muuuuu…. pozdravlja te manda i pipun!!

Kralj Nikola I
Gost
Kralj Nikola I

Ti sibonaj sto ga pljujes i prine 98 i posle 98 a samo si mu ti dosao na inauguraciju posle onih krvavih demonstracija po podgorici.. a sad ti kao ne valja.. a on se potresao ali bas… ti se vise ni u srbiji nista ne pitas cak ni u svojoj marginalnoj stranci!! Realiti politicar.. pih..

Realista
Gost
Realista

Ja sam mislio da samo mlati praznu slamu Dodik a ovaj bas budali i to mnogo.Boze koliko havetinja ima na ovome svijetu.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Već vidim ovog lika kako u Zagrebu izgovara rečenicu: ja sam svoj zadatak obavio, Svbije više nema!😁

marius
Gost
marius

Neka ti ta prica, da vi takse ne uvedemo .

Pablo
Gost
Pablo

110 %

Kralj Nikola I
Gost
Kralj Nikola I

Hahahaha kud crne srece.. samo bi smo na vodu koju nam uvaljuju dobri bili preko 40 mil godisnje..

Knez
Gost
Knez

Seselj je sa bjelosa eto sad znate

Mišo
Gost
Mišo

Ne treba se čuditi što je ovako agresivan. Cijeli život je čekao da mu naraste brada, ali uzalud. Ni dlake.

zvizdan
Gost
zvizdan

seselju ocete li na fer

Mišo
Gost
Mišo

U zatvoru u Zenici su ga zvali Vojka.

Dado
Gost
Dado

I Balerina

Poremecena opoz
Gost
Poremecena opoz

Ali ovo ni u jednoj drugoj zemlji Evrope en postoji, da od cijele opozicije niko ni rijeci ne kaze za pritiske I prijetnje iz vana.
Ujedno je to I odgovor zasto ova vlast toliko dugo traje

A.Starčević
Gost
A.Starčević

Gosn Šešelj potječe iz ugledne hrvatske obitelji iz Hercegovine.Uvijek je bio domoljub koji je sanjao tisućljetni san o podizanju hrvatske domovine.Tjekom domovinskog rata i opsade Vukovara u listopadu i kolovozu 1991 samo je glumio četnika i puno nam pomogao.Hvala ti,hrvatski sine !

Bolest Balkana
Gost
Bolest Balkana

Hrvati su im, uzvratili kako su,… I danas su mirni. Evo sto ovaj soj jedino respektuje – batinu. Ili ce te oni tuci ili ces im uzvratiti. Sa njima je nemoguce naci civilizovan modus zivljenja jer im je pamet u proslim vijekovima Nije cudo sto ne mogu ni sa kim. Bog ih je greskom locirao u Evropu , umjesto negdje… Više »

Send this to a friend