Politika

Simović: Opozicija traži, ali ne želi dijalog

Crnogorska opozicija insistira na razgovoru o prevazilaženju krize, ali ga u suštini ne želi, kazao je potpredjednik Vlade Milutin Simović.

“Jer da želi razgovor, došla bi tamo gdje se razgovara, a razgovara se u parlamentu, na bazi odgovornosti koju su preduzeli od građana Crne Gore i svoje mandate, ali njih tamo nema”, kazao je Simović odgovarajući na pitanja novinara nakon posjete Bistrici.

Zato, sve što je ovih dana saopštio premijer Duško Marković, je na tom fonu.

<<<Marković opoziciji: Dođite da razgovaramo, pa ćemo otvoriti i pitanje izbora<<<

“Dođite da razgovaramo u institucijama sistema. Oni govore o nekom dijalogu, ali u suštini ne žele dijalog, evo skoro godina dana prođe, a njih nema tamo gdje bi trebalo da budu. Mi nudimo dijalog, ali ne trošimo vrijeme. Vodimo dijalog sa građanima na terenu”, naveo je Simović.

Crnogorski premijer Duško Marković i predsjednik Demokratske partije socijalista Milo Đukanović još prije deset mjeseci pozvali su opoziciju na dijalog, uz jedan uslov da to bude u Skupštini Crne Gore.

Ti pozivi su odbijeni uz očekivanje da će opozicioni bojkot rada parlamenta donijeti rezultate.

Od toga, sada je jasno, nije bilo ništa jer su i Vlada i Skupština radili u punom kapacitetu, pa je sada potrebno “elegantno” vraćanje na temu dijaloga, iako je, bespotrebno izgubljeno godinu dana.

S.Đukanović

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sigurica
Gost
Sigurica

Baš ga briga, on ima plastenik i goveda, … još malo će u penziju, ljepota…

crnogorac
Gost
crnogorac

Simoviću, opozicija traže ponavljanje izbora a ne dijaloge. Ako toliko ne možeš da zapamtiš onda je bolje da se ne javljaš

Olivera
Gost
Olivera

Bolje i da kvalitetno sjede kuci nego nekvalitetno da pricaju stvari koje nemaju veze s vezom.

Fiona
Gost
Fiona

Nemaju sta da kazu na sastanku zato i ne mogu da idu, jer o cemu bi pricali sta bi novo rekli ?? Nista !

Radaa
Gost
Radaa

Ono o cemu su pricali sad od njega bjeze, a sad im je veca muka koji razkoga da osmisle kojim bi mogli da zamazu oci javnosti ali takvog razloga nema !

Sara
Gost
Sara

Becici je rekao sta je rekao i sad ostatak opozcije izgleda igra kako Becic kaze…znaci li to da je Becic preuzeo inicijativu i sad je glavni izaslanik opozicije.

Bosko
Gost
Bosko

Opozicija je zahtijevala dijalog i njega spominjala evo vec godinu dana a sad kad trebaju njih nema nego traze izgovore.

Jana
Gost
Jana

Nisu tamo dje treba da budu, sta hoce sad. Samo lazu i varaju.

Mikica
Gost
Mikica

Ma oni su samo klasicni prevaranti.

taske
Gost
taske

Poraz je njihovo drugo ime.. Koriste se raznim taktikama, ali ne uspijevaju apsolutno nista jer su nesposobni i neodgovorni.

uskok
Gost
uskok

Simovicu sa njima nema dijaloga… !! vrlo dobro znamo na sta su spremni da dodju do dodatnih sredstava za finansiranje prljavih kamapanja i svih prevara koje ih prate/

lola
Gost
lola

Ma, oni ne znaju ni sami sta hoce i kada.. Spremni su samo da uzimaju novac koji nisu zaradili i da ne ulaze u Skupstinu.

Andria
Gost
Andria

Ali zato im ne smeta da uzimaju platu a ne dolaze na posao.

zorka
Gost
zorka

Mislim da oni zele samo novac, ali onaj nezaradjeni !

Gost
Gost
Gost

Simoviću spremi se da budeš u opoziciji u novembru pa na dalje.

Send this to a friend