Politika

Sjednica Skupštine Prijestonice u petak

Treća sjednica Skupštine Prijestonice zakazana je za petak 30. mart u 11 sati, a kako javlja Radio Cetinje, na odborničkim klupama naći će se dnevni red sadržan u 23 tačke.

Odbornici prijestoničkog parlamenta razmatraće izvještaj o radu gradonačelnika, organa i službi Prijestonice za 2017.godinu, prijedlog odluke budžeta za ovu godinu kao i program rada Skupštine.

Odbornici će se izjasniti i o prijedlogu odluke o pristupanju izmjenama i dopunama statuta Prijestonice.

Na dnevnom redu naći će se i prijedlozi odluka o imenovanju članova upravnih odbora DOO ”Vodovod i kanalizacija”, ”Komunalno” i ”Sportski centar”.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mileva
Gost
Mileva

Kakav poraz moralni, ljudski i partijski je doživio SD. Da li oni znaju što građani Cetinja o njima misle ?

gagi
Gost
gagi

A sto ce biti sa “funkcijama”SD-a,i kada preuzimaju javna preduzeca,opstinske ustanove i sl. ili ostaje na “snazi” Sve je isto,samo njega nema.Znalo se da ce DPS izraditi SD,kao volove,i neka izrade,vec cetiri mjeseca nijesu u stanju da preuzmu funkcije koje su”potpisali sporazumom”sa DPS-om.Kakva je “MRCNA” opstina i ustanove kad kolo vodi DPS i Sonja Radojicic.(na usput trazi stan u Budvi,a… Više »

Ana
Gost
Ana

Polako gagi nije trka da se formira vlast,a i Daliborka je zauzeta pa daje upustva jednom nedjeljno.Mogli smo bez gradonacelnika 4 mjeseca pa mozemo jos po godine dok Kascelan malo vidi da Opstina nije Montenegrobonus

sddddd
Gost
sddddd

kakvi sd i funkcije njih to ne interesuje,oni samo znaju da se uvucu i to je to

Send this to a friend