Politika

Sjutra premijerski: Marković o VMŠ u Beranama

Crnogorski premijer Duško Marković odgovaraće sjutra u parlamentu na pitanja predstavnika poslaničkih klubova.

Predsjednik poslaničkog Kluba Demokratske partije socijalista Miodrag Radunović pitaće premijera da li će se u ovoj studijskoj godini izvršiti upis studenata u prvu godinu osnovnih studija na studijski program Visoka medicinska skola u Beranama, u skladu sa Odlukom Vlade od 6. jula ove godine.

U pitanju Vujice Lazović, u ime Kluba poslanika Socijaldemokrate i Liberalna partija, navodi se da je italijanska kompanija A2A aktivirala put opciju izlaska iz EPCG.

“S obzirom da je državni menadžment preuzeo rukovodstvo nad EPCG, da li sada postoje prepreke kada je u pitanju izgradnja drugog bloka Termoelektrane Pljevlja? Kakvi su dalji planovi Vlade Crne Gore kada je u pitanju tzv. put opcija?”, navodi se u pitanju Lazović

Ervin Ibrahimovic u ime poslaničkog kluba Bošnjačke stranke, koalicije Albanci odlučno i Hrvatske građanske inicijative pitaće Markovića da li je Vlada pokrenula postupak priznavanja crnogorskih vozačkih dozvola u Njemačkoj, ako jeste, kada se očekuje da će taj postupak biti okončan.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dukljanin
Gost
Dukljanin

Al Mora se postic Standard,Mislim Vasojevici i ostali iz Berana su kupili Diplome Doktora,Profesora,Naucnka , Medicinski radnici,to ne moze,Treba ispitat kakve su Mogucnosti (stec Diplomu kvalitetet i s znanjem),Ako ne moze da se Garantuje onda Podgorica?

Dukljanin
Gost
Dukljanin

TREBA da ostane Medicinski Fakultät u Berane,,,? Vasojevici i Vasojevke neka Doma uce?

Ano
Gost
Ano

Samo da ga ne gurne kao tramp… kompleksi su cudo…

Gost
Gost
Gost

Možda se zabunila malo rektorica-Rektor… Kako je mogla prethodnom “super multi-disciplinarnom ministru” da naredjuje šta da radi a ovome da NE ili može?

Fontana22
Gost
Fontana22

Udri predsjednice! Rektorka se vinula u nebo-A neka podje u Berane da obidje nase studente i neka izadje iz udobne fotelje u rektoratu. Nego…Tesko je to. Treba nesto i progovoriti? Navikla je rektorka na Mapine sastave i pjesmice…

Ida
Gost
Ida

Vojvodićka autonomiju univerziteta shvata tako da ona radi šta hoće

Send this to a friend