Politika

Skandalozne poruke iz Budve: Negiraju crnogorsku naciju, oslobodiće srpsko more

Uprkos protivljenu državne vlasti, i prvobitne najave da će skup biti zabranjen, ipak, je  večeras, u Mediteranskom centru u Budvi, u organizaciji fantomske organizacije Srpski narod Boke obilježen vijek od Podgoričke skupštine. Kompletan Demokratski front prisustvovao je događaju. Na proslavi su bili predsjednik Opštine Budva iz redova Demokrata Dragan Krapović, predsjednik Skupštine opštine Budva iz DF-a Đorđije Vujović, kao i menadžer budvanske Opštine Milo Božović. Iako je bilo najavljeno, skupu nije prisustvovao mitropolit crnogorsko primorski Amfilohije.

Posted by Slaven Radunovic on Wednesday, November 7, 2018

Državni vrh crne Gore je u više navrata upozorio da je  proslava Podgoričke skupštine provokacija i pokušaj stvaranja novih podjela. Kako su ponovili, proslave tog i sličnog tipa nijesu orijentacija zvanične Crne Gore i nastavak su aktivnosti usmjerenih u cilju obnavljanja podjela u našem društvu.

No, uprkos svim tim najavama, u Budvi je proslavljena Podgorička skupština, a dominirala je skandalozna poruka koja negira postojanje crnogorske nacije.  Moglo se čuti da su “Crnogorsci Srbi,  da je važno da se srpski narod ujedini, da će režim Mila Đukanovića biti poražen, te da će osloboditi srpsko more”.

Bivši predsjednik Crne Gore i savezni premijer Momir Bulatović istakao je da vijek državnog ujedinjenja Boke kotorske i Crne Gore sa Srbijom u Kraljevinu Srba, Hrvata i Slovenaca predstavlja veliki datum naše prošlosti.

Bulatović  je osudio zabranu ulaska u Crnoj Gori istaknutim srpskim intelektualcima.

“To se ne može otćutati. To se ne smije prećutati. Protiv takve samovolje, čistog bezakonja i strašne neznavenosti svaki odgovoran čovjek mora da digne glas. Zato vas molim da ovu moju riječ shvatite kao krik protiv bezumlja koje je zaharalo u našem državnom vrhu”, naglasio je on.

Protojerej Srpske pravoslavne crkve, stavrofor Momčilo Krivokapić – arhijerejski namesnik bokokotorski.

“Prije 100  godina, svaki Bokelj od Debelog brijega do Spiča znao je da nije Crnogorac, a svaki je Crnogorac znao da je Srbin”, bila je njegova poruka.

Podsjetio je i da priznavanjem Kosova i ulaskom u NATO Crna Gora postaje Montenegro, i da time počinje vulgarna montenegrinizacija u svim sferama.

Istoričar kojem je zabranjen ulazak u Crnu Goru, Čedomir Antić, poručio je da je konačno došlo vrijeme da se srpski narod Crne Gore, srpski narod Boke Kotorske uputi ka slobodi i ka demokratiji. On je putem video linka poručio da je sila utočište slabog.

“Đukanović ne bi ovaj progon prema svima nama primenjivao da ne vidi da mu prijeti politički kraj. To što režim Đukanovića nastoji da promijeni istoriju, govori o tome na kojoj bi strani on i njegove pristalice bile 1914. i 1941. godine. On istorijski jeste poražen”, kazao je Antić.

Budući predsjednik Opštine Budva Marko Bato Carević uputio je poruku za sve goste: “Neka živi naša vjekovna zaštitnica Rusija i naši saveznici! Neka živi naša Boka Kotorska! Živjele naše Crna Gora i Srbija! Živjela sloboda. Neka je vječan srpski narod!”

Istoričar Aleksandar Raković, kojem je takođe zabranjeno da uđe u Crnu Goru optužio je Đukanovića i premijera Duška Markovića da su  pokušali da im zabrane da se obratie na svečanostima povodom srpskog oslobođenja i ujedinjenja.

“U tome nijesu uspjeli. Budimo strpljivi. I ovaj pokušaj okupacije identiteta u Crnoj Gori i srpske Crne Gore neće biti vječan.  Ujedinićemo srpske zemlje i oslobodićemo srpsko more”, istakao je on.

Pjesma “Onamo, ‘namo” se čula na otvaranju proslave, dok je za kraj skupa rezevrisana bila “Tamo daleko”.

M.Dušević

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ристо Ћиров
Gost
Ристо Ћиров

“Беах спречен” да увеличам овај скуп због техничке грешке коју моји калуђери начињеше. Како се очекивало да одржим свечано мотивишући говор, то је захтијевало одређене припреме, па и кондиционе. Главни дио припрема је био јеђа калуђерског пасуља (чисто да говор има рафални ефекат). И ту моји калужери забрљаше прописно и сунуше шаку соде бикарбоне у тај ђа’ољи пасуљ, те ја… Više »

Animus
Gost
Animus

Ovakve stvari i izjave su za robiju, oduzimanje drzavljanstva i imovine i progon preko granice… Ovakve stvari samo pogoduju Milu, te ce opet imat 60%. Bravo, narode! Koliki nesoj neko treba da bude, pa da pljuje na svoju drzavu? Ovo nema nidje, sem kod nas.

Ристо Ћиров
Gost
Ристо Ћиров

Елем… Ево да се јавим и ако једва клоњару претекох, и поздравим вас “мотивационом песмицом” мог колеге из Бјељине (чувеног Качавенде)

Хајде да србујемо ове ноћи;
Хајде заљуби се у моје очи;
Твоја је брада као Чоколада (бела);
То ми се допада;

И да напоменем:
Звоним на Ботојавланије до поноћи!!!

freeMNE
Gost
freeMNE

Za kaznu DPSa još 30 godina..minimum…pa vi srbujte!

Дробњак
Gost
Дробњак

Ово је реалност, Срба у Црној Гори има више од Монтенегрина не рачунајући Албанце, Бошњаке и остале мањине. Тога су и Монтенегрини свјесни па их стисло. Црна Гора треба да промјени име у Црна Гора , седам брда и Бока.

VIVAX iz DJURA
Gost
VIVAX iz DJURA

A sto mislis na naziv Crna Gora i nesto malo izdajica?

Animus
Gost
Animus

Srba je manje od 10%, ovo su politicki Srbi (kako vjetar duva)…narod je stoka, kako god se osjecao ili krstio. Bavino se glupostima i primitivizmom, nasijedano na provokacije Mila i njegovih placenika iz Opozicije, dok ce oni dodatno opljackati resurse i narodu natovariti nove dazbine.

Dile
Gost
Dile

Sramota,demokratija je data svakoj smrdi da laje,ovakve izdajnike pod hitno iseliti is drzave Crne Gore.

Don Kihot
Gost
Don Kihot

Koliko izdajnika na jedno mjesto bajo moj….krv nije voda, vidi se sto je od cega otpalo. Steta sto nije zaljuljalo ka ’79, d apociniemo jednom od ovih jadnika jadnih. Brkica se napunio crnogorskih para, pa sad laje na sva zvona protiv Crne Gore. Onome gladnome sin bode nozevima po PG, nisam cuo da je u Spuz odio, i ni njemu… Više »

Vuksan
Gost
Vuksan

Izdajice ste vi Montenegrini vi ste pljunuli na vasu srpsku narodnost i pravoslavnu vjeru i postali pripaid Crnogorci , bezboznici i rasrbljenici. Izdali ste sve sto ste mogli izdati. Vjeru, narod, sve za mrvice sa Milovoga stola.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

647 komentara, od toga 500 dukljanskih, i 2-3 000 crnogorskih kojih admin nije objavio, uz standardno štelovanje lajkova. Dukljanski falsifikatori istorije i medijsko smeće na aparatima.

@ex titograd
Gost
@ex titograd

Za tebe i tvoje istomišljenike će dukljani da otvore ponovo Goli Otok. Al karta će biti u jednom pravcu a ne ka u komunizam da se neki vraćaju.

mne
Gost
mne

Nisu krivi krapović,carević,jokić i ostali čarapani,krivi su sdp,crnogorska,ura i ostale suverenističke stranke koje su ovijem nesrećnicima u budvi i kotoru dale podršku da vrše vlast,bez njih bi bili opozicija kao u svim gradovima bez plužine i berane.Nikad više 1918 i nikad više sa srbijom.Da je vječna Crna Gora !

bleferi
Gost
bleferi

Ma, ko vas pita, izdajnici? Vaša riječ nema vrijednost. Živjela Crnogorska pravoslavna crkva! Bog naredio da se Crna Gora vrati sebi, da ovi odrodnici nestanu u sopstvenom blatu! Živjeli prirodni Crnogorci i oni građani koji istinski voole ovu zemlju! Oni drugi nijesu dobro došli, strva im se ne znalo!

konflikt inter.
Gost
konflikt inter.

Mozemo eventualno govoriti o povlascenom polozaju Srba sto se tice crkve i medija gdje apsolutno dominiraju. Obzirom na podrsku iz Rusije i Srbije i odnos prema samoj drzavi CG rekao bi da postoji disbalans ali u njihovu korist. Kljucan je odnos prema drzavi odnosno crnogorskog naciji, kulturi itd. Na jednoj strani, ne zele drzavu a na drugoj hoce vlast u… Više »

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Na primjer, ovo je medij gdje Srbi dominiraju, zar ne ?

Cetinje
Gost
Cetinje

Evo što je Njegoš mislio o srbima: »A DA ČOČE, BOŽIJA TI VJERA, ZNAM JA TU VESELU SRBADIJU, NO KUD SU JOJ TI SINOVI JUNACI BILI, DOK JOJ NIJE BOG DA KARAĐORĐA? TA VI SVI TAMO FASTATE JEDNOGA NJEGA JUNAŠTVOM; A KAD VI BOG NJEGA UZE IZMEĐU VAS, A VI SVI SUNOVRAT U TURSKI JARAM OPET! NO KRŠNA I SIROMAŠNA… Više »

Danko
Gost
Danko

Ma jok to ti izmisljas! Evo pitaj ove sa skupa pa ces cut!

Bog
Gost
Bog

I veseli umni Cetinjanine staje htio rec znasli? No da te podsjetimKaradjordje je porieklom iz Vasojevica znaci da je slobodarsko Srbstvo poteklo iz geografskog prostora Crne Gore ne sa tvoim odriecanjem Srbstva sram te bilo

Gost
Gost
Gost

Crna Gora pripada svim narodima koji u njoj žive pa tako i Srbima. Sve ostalo je bajka. Ne dozvolite da vas plaše vešticama. Ko normalan i pametan može da zamisli da će Srbija da osvaja ili napada Crnu Goru, to su gluposti…

duklja
Gost
duklja

KOJE IGRE IGRAJU AMFILOHIJE I DUŠKO,PITANJE JE SAD.U PAMET SE CRNOGORCI.

Sa morske obale
Gost
Sa morske obale

Državi koja se zaista temelji na demokratskim principima, nebi trebalo sa smeta proslavljanje datuma koji jedna od državotvornih nacionalnosti (bilo o kojoj da se radi) smatra važnim za svoju istoriju. Šta više, bilo bi lijepo da joj čestita na jubileju.

Ozezi
Gost
Ozezi

Cestitacemo im kad budu isli u Spuz

Tito Is Ours
Gost
Tito Is Ours

Čestitke Mitropolitu Amfilohiju što je smogao snage i mudrosti da ne dođe.

trgovina
Gost
trgovina

zna on kada postaje gusto, sada sigurno trguje

Njegos
Gost
Njegos

Sramne su lokalna vlast i vlada sto su ovo uopste dozvolili.

Rade Hn
Gost
Rade Hn

@novo jutro Dodjoše, vidješe i vratiše se odakle su i došli ———- A normalno je da se vrate kuci kada je zavrsio velicanstven skup. Pa 95% prisutnih su biloi Bokelji,potomci slavnig dobrovoljaca. Mora se priznati da je najvise prisutnih bilo iz ponosnog Grblja kojima se zahvaljujeme i svakako da ce mo biti prisutni na skupu u Grblju. Grbljani sve vam… Više »

Randolf
Gost
Randolf

Sramni skup, sramnih Srba.

Banovina ZETA
Gost
Banovina ZETA

Skup je bio VELICANSTVEN pro Crnogorski i istinski.Ovo je dokaz da Crna Gora zivi i postoi mada su dusmani i krvnici sluge NATOa i EU unije pokusali 2006 da je ugase,isto kao i 1918.Zivjela Crna Gora njena slavna istorija i sav koliki Srbski rod.

Velika Poljana
Gost
Velika Poljana

Dusmani su oni koji su umjesto slavne Drzave Crne Gore instalirali banovinu Zetu. Nasa zemlja je 2006 – te vecinskom voljom njenih gradjana obnovila nezavisnost. Posrbicama nije prihvatljiva volja vecine nikada.

Zeka
Gost
Zeka

Velikom vecinom volje dijasporaca muslimanske vjeroispovjesti?

Niko ko CT ne
Gost
Niko ko CT ne

laze…Kako te sram nije pisat ovo.Kolko u Srbiju imamo Crnogoraca ciji su djedovi i ocevi rodjeni u Crnu Goru,na koi nacin ste omogucili tim ljudima da glasaju lazove?

Danko
Gost
Danko

Ovaj je lud!

Boris
Gost
Boris

Ja neznam što ovi slave, Boka je u Kraljevinu SHS ušla 1924 godine

Brankk
Gost
Brankk

Imali ste velike želje velike srbije,karlobak virovitica,pa ode kosovo,a crna gora je nezavisna država,opet vas svrbi guzica,nebeski narode spusti se na zemlju,jer cete sa avale vidjeti srbiju ! Dukljanin

Crniseverkoreac
Gost
Crniseverkoreac

Tako je dukljanine, samo ostro.

Kotor
Gost
Kotor

Dobar dio Crnogoraca i danas drži da su Crnogorci Srbi. Naučna ispitivanja govore drukčije. Na osnovu relevantnih genetskih istraživanja Srbi su najbliži Hrvatima, zatim Bosancima, pa Makedoncima i Bugarima, pa (zamislite!) Rumunima, pa tek na kraju Crnogorcima.

Veteran od1990
Gost
Veteran od1990

Uzet je DNK od Srbijanaca a ne pravih Srba KOTORANINE..Niesmo mi nacija po Gori Ravnoj,Zelenoj,Crnoj,Kakarickoj…i nikad to bit ne mozemo,mi smo stari Srbski rod od koih poticu svi Srbi u okruzenju…Pogledaj prezimena u Dalmaciji,Republici Srbskoj,Srbiji tek onda ceti bit mozda jasno ko je tvorac slavne Srbske Nacije…i okle su korieni ovoga naroda,taj ko to zasieca moze bit izrod i izdajnik… Više »

Ljuma
Gost
Ljuma

Zalost je sto ti tako misliš,da prezimena daju pravo na porijeklo Srba,u vremena starijim kada su se ljudi bavili stocrastvom,a ne naukom,srpska crkva je pocela dobijati moc na ovim predjelima,uz pomoć Murata II, jer mu je zema bila Mara brankovic, koja je agitovala i na ovim prostorima,poveli su prekrstavati ljude na srpstvo,nekog silom nekog milom,otimali sve sto je crnogorski i… Više »

Terra nova
Gost
Terra nova

A kad rekose ono da je bio I srpski ustanak ?

Kotor
Gost
Kotor

Ti si neki srbijančić koji pokušava da govori ijekavicom, ali džaba… Niesmo-nijesmo, koih-kojih, korieni-korijeni…opušti se jadan i ne trudi se da budeš pametan, jer ispadaš glup.

Ax122
Gost
Ax122

Koih..okle…korieni…vidi se da si to sto kazes……

duklja
Gost
duklja

NAUKA JE DOKAZALA,SRBI SU NAJBLIŽI HRVATIMA(sjeverno od Dinarida) ,A CRNOGORCI DALMATINCIMA.

Duklja
Gost
Duklja

Zašto ti mali ljudi, puni kompleksa postaju posrbice. Zato što je Srbija triput ratovala, a Crna Gora preko stotinu puta. a oni ne znaju do toliko brojati.

Crniseverkoreac
Gost
Crniseverkoreac

Mudrost izvire iz tebe.

Duklja
Gost
Duklja

Prepoznao si se?

Milo
Gost
Milo

Niste normalni

Tarin
Gost
Tarin

A pored Jočićke i Vučurovića je poslanik Vučićev Vlado Đukanović, pa neka Milo pita Vučića odakle njegov predstavnik ovdje

FreeMontenegro
Gost
FreeMontenegro

Znaci “oslobodiće srpsko more” – saka jada iz ove sale za fiskulturu koju nisu mogli napunit a da ne dognaju autobuse iz susjedne nezavisne Republike Kosovo i sa juga one pored nje tzv velje serbie. Komedija! Hahahahahahahahahahahahahahahaha!

Fenns
Gost
Fenns

E bravo, robe. Tu nema pet ljudi iz Srbije i to je tvoja muka. Ovo je ponosni narod Boke i Crne Gore, onaj koji se nije, kao ti, odrekao predaka. Ne može se Crna Gora graditi na mržnji prema Srbima.

FreeMontenegro
Gost
FreeMontenegro

@fenns: Ja uopste ne mrzim normalne srbe, cak i imam ogromno drustvo iz srbije………ove koje opisujem sa “velicanstveno” skupa su talog radikalnih nacionalisticki rastrojenih srba iz srbije (koji se tripuju da su poreklom crnogorci) i nasih domicilnih crnogoraca koji se zbog kompleksa nize vrijednosti tripuju da su srbi, kapish?

Gost
Gost
Gost

Ne možeš da negiraš pravo da se neko izjasni kako hoće i da očekuješ da te on poštuje. Upravo tako je ovo ludilo i počelo.

@gost
Gost
@gost

…pa naravno – sve je pocelo tako sto su nacionalizmom zadojeni po osjecanju iliti pripadnosti srbi poceli da tvrde da su svi srbi – srbija do tokija ovo ono – negirajuci sve ostalo – tako da za to sto ti kazes su krivi iskljucivo oni koji se busaju tim infamoznim srpstvom…..

Zeka
Gost
Zeka

Glupi FreeMontenegro ahahhaah pitaj tu raju is SRB da ti malo prepricaju istoriju i kako te ustvari dozivljavaju ahhahaah

@zeka
Gost
@zeka

Free ti je odlicno ovo objasnio, a ti si vjerovatno izuzetno iskompleksiran cim si opterecen kako te braca srbi dozivljavaju kad odes tamo (ono da ne ispadnes seljak i sl)…kao sto free rece – kod vas je karakteristican kompleks nize vrijednosti 😉

FreeMontenegro
Gost
FreeMontenegro

@zeko: mene moje drustvo iz srbije super dozivljava jer su to predstavnici normalnih srba sirokih pogleda, a ne ovi tvoji nacionalizmom zadojeni srbi koji samo o ratovima i svetosavlju pricaju, kapish? xXx

Velika Poljana
Gost
Velika Poljana

Zasto manipulisete precima. Oni za razliku od tebe nijesu bili Protiv Crne Gore.

lele
Gost
lele

fens@A rob si ti druže, najgore vrste. Rob ovima demagozima i lažnoj istoriji. Srbi ako se ne pitaju neđe, onda su ugroženi. Zlo zla…

marius
Gost
marius

E juce sam definitivno zakljucio da je Aleksandar Vucic predsjednik Srbije veci prijatelj Crne Gore , no ijedan lider Crnogorske opozicije .

UDBA
Gost
UDBA

Ko im brani da maštaju?
Srbi su inače nebeski narod, glava u oblacima i to je to…
Ali domaće izrode treba sankcionisati. Kao što je drug Tito radio, pa da vidiš…

Bobo kuktov
Gost
Bobo kuktov

Vlast je kapitulurala. Ovo je udar na ustavni poredak. Junace se i nasrcu a vlast mirno gleda.

zzzz
Gost
zzzz

Sta je tu skandalozno.To je misljenje vecine.Da su bosnjaci rekli da ce pripojiti Bosni ili albanci Albaniji cutalo bi se.Mozda pripoje Americi.Kao istureno odjeljenje.I onako se dice gospoda Amerima.Mislim u dogledno vrijeme da ce to Putin regulisati.I svi srecni i zadovoljni.Samo mira i zdravlja.

Velika Poljana
Gost
Velika Poljana

Kako si dobio tu vecinu?

razocarani
Gost
razocarani

Boze,koliko ova C.Gora ima Partizana.
Da ih je imala 1941god.Evropa bi bila oslobodjena za POLA godine,pa bi se danas sve VRCELO oko Podgorice,a ne oko Brisela.

Ljuma
Gost
Ljuma

Sve dok sami vrh državne vlasti ne uredi postojanje crnogorske pravoslavne crkve,dok ne vrati Crnogorcima kroz crkvu njihovu postojanost ovako Ce biti,medjutim,u redovima vlasti ima onih koji svoju prošlost ne znaju niti Ce znati,ne znaju da su Srbi konjussri otomanske imperije, od plemena tuka i madzuka iz Azije,bit Ce nesloge u crnoj gori.

novo jutro
Gost
novo jutro

Dodjoše, vidješe i vratiše se odakle su i došli. Kako nije bilo njihovog pravog vođe, postalo im je jasno da je zavjesa spuštena i da je pozorištu došao kraj. Njihove vođe će nastaviti da primaju ogromne apanaže od države Crne Gore( dje to ima u svijetu), ogrebaće se i za lične apanaže iz Srbije, a ostali će nakon pijanstva od… Više »

Milenko
Gost
Milenko

Pa lijepo, sad je barem jasno da su Demokrate isto što i DF.

Dioj
Gost
Dioj

Demokrate su dukljanska ideologija. Ovaj Krapović je morao da dođe, da pokrije, lažno, tu srpsku opciju u Demokratama, koje više i nema

Boško
Gost
Boško

Ovako će za 10 godina opet isti ovi, samo malo stariji, sa istrošenim Bečićem. Možda se ohrabre sledeći put da im se priključe Purko, Abazović, Jelušićka i društvo.

Mico P
Gost
Mico P

Jedino su me iznenadile Demokrate , nekako sam ih zamišljao kao građansku partiju koja želi da pomiri Crnu Goru i ne dovodi u pitanje nezavisnost , a ovaj Krapović u prvi reo ovog anticrnogorskog neonacističkog skupa đe se šalju poruke da će “vratiti srpsko more” , đe se negira Crnogorska nacija i propagira utapanje naše nezavisne države u neku “srpsku… Više »

Milan
Gost
Milan

Je li moguće da si tako naivan? Pa ispod “šinjela” SNP su samo četničke glave se krile. To je samo pitanje kad se međusobno posvade oko kolača, skupštinskih odbora, radnih grupa, putovanja, telefona, tableta, laptopova. Sve je to ista priča. I tako 30 godina, gomila nesposobnih likova koji parazitiraju na tijelima građana Crne Gore.

Bobo kuktov
Gost
Bobo kuktov

Demokrate su proizasle iz SNP.

Mico P
Gost
Mico P

Znam , i Milo je proizašao iz onog Momirovog i Slobovog DPS-a pa ga vidi danas . Tužno je što čovjek građanske provinencije nema za koga glasati , ostadoše URA i SDP , ali ko kog hoće da sa ovima pravi Vladu izgubiće glasače ! To za Crnu Goru ne valja ništa ! Demokrate se izuše sinoć , mene iznenadiše… Više »

Bobo kuktov
Gost
Bobo kuktov

URA i SDP su isto s cetnicima, a vlast ne valja.

Crniseverkoreac
Gost
Crniseverkoreac

Aj ne avetajte, dosadni ste svi.

Pejo
Gost
Pejo

Prevaziđeni političari, koji nisu uspjeli u svojim profesijama, a kasnije u politici još manje, okupili se zajedno da se izjadaju jedan drugome. Svima im je zajedničko da su služili Milu kao igračkica, svaki u svom periodu.

Dragan
Gost
Dragan

Eto su se sitani ispjevali pjesme koju je napisao Kralj Nikola.

Dejan
Gost
Dejan

Što li je u glavama ovih ljudi?

Milan
Gost
Milan

NIŠTA

Ivan
Gost
Ivan

Sa DF se zna na čemu smo, oni baštine četničku politiku, sjutra bi ukinuli državu Crnu Goru i prihvatili aneksiju od strane Srbije. Nikakve razlike u pristupu nemaju ni Demokrate, samo nemaju cojones da to kažu.

Zvizdan
Gost
Zvizdan

Nemaju jer bi izgubili pola glasaca

Ivan
Gost
Ivan

Demokrate, kako jadan naziv za Četnike. Nazovite partiju Četnička stranka Crne Gore. To je pošteno.

Marko
Gost
Marko

Četnici na broju : DF, Demokrate, SNP, nema greške, uz podršku domaćih izdajnika – šićardžija iz Crnogorske, koji su za rad privilegija dali mandat četnicima da upravljaju Budvom. Jasno mi je zašto je takvo stanje u HN jer tamo je “oštećen” demografrska struktura jer su nam naselili izbjeglice, katastrofa za Kotor i Budvu, ali dako se opamete posle ovakvog skupa.… Više »

Stojan
Gost
Stojan

Drago mi je da im nisu zabranili taj skup nek se vidi kakvi su!

Kole
Gost
Kole

Apsolutno, najporažavajuće je sinoć bilo viđeti ljude koji tamo sjede i koji su rodonačelnici ove ideje Mandić, Knežević, Momir Bulatović , Krapović. Mali Bečić nije imao hrabrosti da se pojavi, kao što nema nizašta.

H2O
Gost
H2O

NIJE OVO SRBIJA! NIJE OVO SRBIJA! NIJE OVO SRBIJA! NIJE OVO SRBIJA! NIJE OVO SRBIJA! NIJE OVO SRBIJA!
OJSVIJETLA MAJSKA ZORO!

Mirko
Gost
Mirko

Četnici se skupili, pokušavaju da vrate vremena kada smo bili okupirani i ponavljaju pamflete iz devedesetih godina kada su izavali gradjanski rat u bivšoj jugoslaviji.

Bobo kuktov
Gost
Bobo kuktov

Mrznja i fasizam su vas izopstili iz civilizovanog svjeta. Je li vam neko rekao da je Velika Srbija porazena.

Velika Poljana
Gost
Velika Poljana

Nikada vise necete iscupati slavni crnogorski brijest jer njega ima ko da brani.

Rade Hn
Gost
Rade Hn

@pgp
Rade, kako je u Bileći ?
————-
Ne znam kako je u Bilece ali znam kako je u HN. Trenutna temp je 17.5 C suncano je i toplo. Toplo je i oko nasih srca posebno poslije velicanstvenih skupova u HN i Budvi. Pokazali smo da smo zahvalni svojim slavnim precima.
Any other questions ?

MilošHN
Gost
MilošHN

@pgp Kako je u Mojkovcu i ostalim selima?

Providno
Gost
Providno

Jesi li to ti Republika Srpska? Ovo je tvoj nacin pisanja!

Serdar_mne
Gost
Serdar_mne

Tuzno, jadno, nisko, degutantno. E upravo radi ovakvih ekstremistickih poruka nikad nemojte ocekivati da cemo moci graditi gradjansku drzavu sa vama. Sad nek vam je jasno zasto uporno gubite izbore, zasto vas sve manje postuju. Ne mozete usred necije kuce negirati necije sve sto je sticao vjekovima. Ne trebate ovako da se ponasatr, ako nista drugo , makar radi sebe,… Više »

Terra nova
Gost
Terra nova

Isto ka i prije 100 godina, samo ovaj put nemaju srpsku vojsku da im čuva ledja. Šaka jada se skupila na sramotu svoje države i otkrili krajnje planove za budućnost koju neće dočekat. NEKA JE VJEČNA CRNA GORA.

Dragan
Gost
Dragan

Inat je čudo!

drug
Gost
drug

Je li ovo Knin 1990. ili Budva 2018. Iste glavurde, iste mantije, ista priča.

MMM
Gost
MMM

Samo im niko nije rekao da nema vise Milosevica. Na njega ne podsjeca ni sramotni Momir Bulatovic. Nesrecni bivsi Milosevicev poklisar izvleda kao srusena supa.

Zeka Zeka
Gost
Zeka Zeka

Pa dobro Zekson je perfidni Kroat koji se krije iza CG nacionalnosti. Njemu je svaka srpska bol radost.

Željko
Gost
Željko

@drug Jedva čekam ” Dan albanske zastave ” i da Kosovari naprave svoju vojsku i da se Srbi zabave sami sobom!

MilošHN
Gost
MilošHN

@Željko i da vam ode Ulcinj, Plav, Tuzi i Gusinje

HN-CG
Gost
HN-CG

A je su li im se obratili Purko i prof.Jelusic,mene samo zanima sto Crnogorska radi sa cetnicima u Budvansku vlast.

Pranje prozora
Gost
Pranje prozora

Sta ocekivati od Purka. Vratio se cetnicima nakon punog kruga.

Ljuma
Gost
Ljuma

Mora im neko kvariti planove i kontrolisati,.

free samples
Gost
free samples

509 komentara sram da vas bude provokatori i sa jedne i sa druge strane 3.14

Tragikomedija
Gost
Tragikomedija

A mislite vi da su ovi foteljasi crnogorci.grdno se varate.boli njih uvo vozaju vas kao mlade majmune dok zgrcu milione a vi cekate izbore kako bi zakucili koji dzak brasna.

Tajnovidac
Gost
Tajnovidac

Kako bi na ovakvom skupu legla revidirana četnička himna, trešnja na torti.

🎺 🎺 🎺
Zatvorska truba zatrubi
Iz malenog grada Spuža
Spremte se spremte četnici
Silna će robija da bude
Zagrmi vojvoda Manda
Ovo je Vrhovna komanda
U Spuž složno idemo svi
Za nama pjevaju popovi
🎺 🎺 🎺

šetnja
Gost
šetnja

… Risto je prava delija, čeka ga najveća ćelija.

PG_man
Gost
PG_man

Evo 500- ti jubilarni. NEK JE VJEČNA CRNA GORA!!!

Peđa
Gost
Peđa

Aj još malo pa 500 komentara, od toga 400 Crnogorskih, a 100 posrbickih. To je realan odnos.

Gost
Gost
Gost

Sto se sekirate onda toliko…

POJK
Gost
POJK

Skoro da si u pravu ali ima i poneki normalni komentar. E to je na veliku žalost Crne Gore kakvi ljudi žive u njoj ako je suditi po komentarima. Mada, iako nije za utjehu, ovo se dešava i u svim okolinim zemljama. Zato i jesmo tu đe smo i mi i oni. Zar nas nije opametilo 40 tak godina lijepog… Više »

MilošHN
Gost
MilošHN

Hahahah od toga 400 pise 2 ljudi, uz adminovo štelovanje minusa i plusa. Sjeverna Koreja

z d
Gost
z d

Dobro je što su se ovako okupili, sad bar znamo ko su domaći izdajnici ovako na broju.

MilošBudva
Gost
MilošBudva

U skladu sa špijunskom tradicijom crnogoraca jel tako ? Geni su čudo

somi
Gost
somi

Slijepi kod svojih ociju

somi
Gost
somi

Avi se ubiste od komentara

somi
Gost
somi

Pustio ih je Milo da odrade posao za njega i uzeo poene.Sledeci put ce radi ovoga i ovome slicnog apsolutno pobijediti.Treba imati u glavu to je kralj

Rade Hn
Gost
Rade Hn

Velicanstven skup. Eto dozivjeh i to da citava sala sa ponosom pjeva himnu. Zahvalni Bokelji se sa ponosom sjecaju svojih casnih i hrabrih predaka. Zaludu vam sve zabrane,zaludu mladjani gradonacelnik PG ove skupove naziva perverznim,zaludu se izmislja i falsifikuje istorija. A ustvari i nije uzalud jer se srpski narod jos vise ujedinio i sto rezim bude vise zabranjivao, nasi skupovi… Više »

Goga
Gost
Goga

Rade, vjerovatno si neka izbjeglica, koji se ovdje dobro ulogorijo. Ali si se preračunao.

ToplaHN
Gost
ToplaHN

Svaka cast. Pozdrav iz slobodnog Herceg Novog !!

£€$
Gost
£€$

Ulogorio…. bez j !

pgp
Gost
pgp

Rade, kako je u Bileći ?

eto
Gost
eto

Bokelji su kao podanici bili vojnici A U Monarhije , izuzev stotinjak dobrovoljaca iz Amerike i 15-ak koji su odbili regrutaciju u njihovu vojsku i zbog toga bili osuđeni i robijali u Kaznioni Maribor. Pročitajte istoričara Đura Batrićevića.

Velika Poljana
Gost
Velika Poljana

Cega se pametan stidi budala se ponosi. Davno je receno. Preci su ti timarili konje, bili ste pokorne sluge austrijske, ratovali ste na strani Austrije protiv ovih kojima bi sluzili ali u nezavisnoj CG, ratovali ste na strani Austrije protiv Crnogorske vojsske. Pokorni suznji hoce da ruse zemlju gdje su prvi put slobodni. Pljuju po istoriji slobodara. Dok ste vi… Više »

oooo
Gost
oooo

Ima li u CG ikakve vlasti. Stidite se i vi i vlast.

oooo
Gost
oooo

Kad im Nis postane primorski grad na Panonskom moru onda im nece panut na pamet nase more. Od srca im zelim da dobiju takvo i toliko (Panonsko) more posto je i ono pobjeglo od njih ako je kako kazu postojalo.

POJK
Gost
POJK

Ne sprečava se ovo hapšenjem. Ovo se sprecava tako što se pravi zemlja i domovina da bude voljena od svih naroda koji žive (ne samo od pojedinaca -interesnih grupa) u njoj. Država koja se pravi na osnovama netrpeljivosti sa (do skora) konstitutivnim narodom osuđena je na ovakve stvari i na stalnu borbu za njenim opstajanjem. Zato neki režimi vide održavanje… Više »

Sovljak
Gost
Sovljak

E poslije ovakvih skupova dps mora dobiti na sledecih pet izbora i to bez problema.

Vesna
Gost
Vesna

NEKA JE VJECNA CRNA GORA-MONTENEGRO
NEKA JE VJECNA CRNOGORSKA CRKVA
NE PADA SNIJEG DA POKRIJE BRIJEG VEC DA SVAKA ZVJERKA OSTAVI ,PREPOZNATLJIV TRAG…

ToplaHN
Gost
ToplaHN

Ajde pobjegose ti ovce po tim brdima oko Mojkovca.

ukradoše mi ime
Gost
ukradoše mi ime

niđe ne pročita koliko je i da li je bilo konjvoja iz i sa kosova odnosno srbije koliko je bilo autobusa i ako ih nije bilo zašto oh nije bilo ako ste danima najavljivali dolazak sa kosova i srbije bilo je očekivati da će te popratiti dolazak ili ne dolazak toliko ste bili dužni ili je meni promakla ta informacija

eto
Gost
eto

Izuzev stotinjak dobrovoljaca iz inostrantva koje je po Americi animirao Jugoslovenski odbor mi Bokelji smo se borili protiv Srba i Crnogoraca u Prvom ratu. Neka daju spisak vojnika iz Boke u AUvojsci

miro
Gost
miro

PERVERZIJA!!!!

BILJANA
Gost
BILJANA

Jedini krivac za sva desavanja u ovoj zemlji je pohlepna i korumpirana vlast koja svojim patriotizmom 30 g . zamlacuje narod i pljacka drzavu.Da su drzavu stvarali kao zdravu i cjelovitu sredinu do ovoga nebi dolazilo,lako je manipulisati sa nezadovoljnim i siromasnim narodom,bahatim ponasanjem povlascenih politickih kriminalaca,legalne krade,nekaznjene lazi,korumpirano tuzilastvo ,sudstvo ,policija,ubistva,legalizovanje i pranje kriminalnih para,droga,…..da su pazili drzavu i… Više »

Ragnar
Gost
Ragnar

Dobrim djelom si u pravu!

Rog
Gost
Rog

OVO SE NE GRANICI SA ZDRAVIM RAZUMOM

Rade007
Gost
Rade007

Banana država koja dozvoljava ovu sramotu. A i Demokrate su pokazale pravo lice i namjere. Ovakvo zlo nijesmo doživjeli ni od Turaka ,ni od Njemaca. Eeee Hitlere moj dobri,đe si sad kad nam najviše trebaš. Tamanio si ovakve na svakom koraku,a da vaskrsneš i kreneš opet,u slasti bih ti se pridružio.

Skeptik
Gost
Skeptik

Evo zasto DPS nema alternativu…

Emi
Gost
Emi

DemokratiA. Pas sto laje ne ujeda! Sta je za ovih par dana od zivotnih namirnica poskupljalo? Sve fino rezirano. U CG nezna se ko je pozicia a ko opoziciA? Bratski se dele rolne za narod.

Laik
Gost
Laik

Smijem li se zapitati kao laik da neki drugi narod ove drzave odrzi ovakav skup i da trazi da se pripoji maticnoj drzavi bi li to bilo uredu ili bi se tretiralo nekako drugacije?A ko zna mozda im ovi danasnji skup bude i povod za neko skorije vrijeme?Drzavo reaguj dok je ovo sve u povoju

Zakupac plaze
Gost
Zakupac plaze

Srpsko more nikako,ali mozete dobiti lezaljke kad platite.

pgp
Gost
pgp

I bez paradajza na plažu, molim.

ToplaHN
Gost
ToplaHN

To vi u moraču ili ovi u Mojkovac neka odredjuju dje ce ko da se kupa. Mi u Boki cemo sami odretiti sta i kako.

Velika Poljana
Gost
Velika Poljana

Vi ste is navikli da sluzite.

Zakupac plaze
Gost
Zakupac plaze

Vi sto ste dosli iz Bosne nista ne mozete odredjivat u CG

dejan
Gost
dejan

pored Grcke ne kupam se u vasoj kanalizaciji.

Zakupac plaze
Gost
Zakupac plaze

Bas ti vjerujemo.A ovamo se grcevito borite za izlaz na kanalizaciju onda?E vecih lazova od vas ne vidje planeta Zemlja.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

E viva Montenegro!

Danko
Gost
Danko

E hvala,hvala 🙂 !!!

vjecna da je
Gost
vjecna da je

proslost crne gore na jednom mjestu …..tuzan skup …vise naroda bi okupio butko na zabjelo

4С
Gost

Jadna i zalosna parada izdaje, mrznje prema svojoj domovini, poltronstvu i sluganstvu prema onima koji nas smatraju svojim regionom i koji nam govore da smo niko i nista i da ne postojimo. Opet prijete vaskrsli demoni iz 90 -tih. Opet Momir, popovi i mlade “demonkrate” koji nas vuku nazad u balkansku i velikosrpsku kaljugu mrznje, rata i zlocina. Vlast koja… Više »

oooo
Gost
oooo

Bravo.

Katunjanin
Gost
Katunjanin

Sram vas bilo!Slavite 5000 mucki ubijenih crnogoraca i progon kralja Nikole iz zemlje,tog ispg coju ste sliku nocas okacili da se dicite ujedinjenjem!Pozovite hrvate u Beograd pa slavite Jasenovac to vam je otprilike isto!!

Gost
Gost
Gost

Zar nije deset hiljada…

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

@katunjanine, mora da je i tebi Pantelija izvor informacija.

Baranin
Gost
Baranin

Daj informacije o 5 000 ubijenih ? Ili si to cuo od Darka Sukovica

cetinje
Gost
cetinje

mozete se kupat u to vase more al vam necemo dat nasu obalu

Gost
Gost
Gost

A ni vrrr brda.

Baranin
Gost
Baranin

hahaha cus brda, pa da platite nekome ne bi vam dosao gore a ne da dodje da vam ih uzme hhahahh

no1
Gost
no1

Da je sreće kad se ovo završilo, da se fino sačekaju ispred i sve jednoga po jednoga ispratit do granice i išćerat iz Crne Gore za vijek vjekova uz ovu himnu što su pjevali!
Mora Crna Gora da se oslobodi od ovoga otrova, ovo je strašno ljudi moji! OTROV!!!
Sram vas i stid bilo što ste ovo dozvolili da se održi!!

Gost
Gost
Gost

Pa ajde junace, kreni ti prvi.

Police
Gost
Police

Brzo ćeš ti preko granice, ja ti jemac. Brzo. I ti i ovi tvoji fašistički popovi.

Gost
Gost
Gost

Mislis da te taj nadimak cini opasnijim. Smesan si…

dejan
Gost
dejan

a sta ces ako bude reciprociteta.

dim
Gost
dim

Od koga cete to da oslobodite?maltetira li vas ko?izjasnjavajte se kao srbi ko vam brani..prosla su vremena srbovanja,sto je bitno ko je ko?nek bude svak ono sto misli da je!jedino smo jos mi opsjednuti time ko je ko.Ja najvise volim.svoju Crnu Goru svoju boku pa me zovite kako god ocete..al nmgu nikako vise voljet Srbiju od Crne Gore!

Gost
Gost
Gost

Pa jel te tera neko da vise volis Srbiju?

Guillermo
Gost
Guillermo

Iskreno, ovaj skup niti ima, niti može imati težinu. Ne treba mu davati na značaju.
Za koji dan se nećemo ni sjećati da se desio.

Srpski BAR
Gost
Srpski BAR

Mi Srbi smo napravili CG i opet cemo je vratit sebi,jel jasno dudukljani?

Bob Rock
Gost
Bob Rock

I kosovo???? I krajinu???? I Bosnu????

Zoran
Gost
Zoran

Pod hladni tuš, bit će ti lakše

gvido
Gost
gvido

Bar ti je turski naziv grada ali ne mozes znati jer ti je tata dosao 80tix da radi u luku

Senka
Gost
Senka

Bar je CRNOGORSKI vazda bio i biće, i naziv i sve što vidiš u Bar. Turke smo pobjedili, Bar oslobodili. I sa turcima imamo ok. Odnose. Srbi bošnjaci i albanci stižu 80-tih da rade u luku.

Sonja
Gost
Sonja

Vi ste samo gubitnici i kukavice
Vaša vojska je poražena izgubili ste sve🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Danko
Gost
Danko

Jes! Aj sad m.. odavde!

Vesna
Gost
Vesna

Od Tokia do Milvokia…

Turistička agen
Gost
Turistička agen

Brzo ćeš ti za Srbiju.

Angela KO
Gost
Angela KO

Da ti nebi dobio po nosu

Mao
Gost
Mao

Vremenska prognoza predviđa oluju.

Lavica
Gost
Lavica

Jel jasnio tebi da živiš u zabludi ???????
Kako CRNA GORA nije srpska država pa tako ni Bar srpski grad , jel ti jasno ????

Senka
Gost
Senka

🙈🙈🙈😷😷😷😷😷

Srpska CG
Gost
Srpska CG

Nego sto 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸👍👍👍👍👍👍👍🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸👊👊👊👊👊👊👊🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸

Mirko
Gost
Mirko

Ol put Kosova?

Biohazard
Gost
Biohazard

Oce kako ne , nema vise Crnogoraca da ratuju za njih , pa im se nesto ne ratuje vise 😂

Zeka Zeka
Gost
Zeka Zeka

Cus nema hahahah prepuna ih Srbija.

Bob Rock
Gost
Bob Rock

🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰

Angela KO
Gost
Angela KO

Jadni li ste ponosite se sa tudjim državom
Toje isto kad se neko ponosi sa Amerikom🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇪🇺🇪🇺🇪🇺🇪🇺🇪🇺🇪🇺🇪🇺🇪🇺🥂🍾

Bob Rock
Gost
Bob Rock

Kukavna drzavo nemas snage da zabranis skup onih sto te pljuju, ponizavaju, negiraju… Dopistajuci ovaj bal vampira dopustas povampirenje cetnicke velikosrpske ideologije i stvaras preduslove za novu 1918… Kukala nam majka sa ovom vlascu 🙁

Kolumbo
Gost
Kolumbo

Poenta je osvijestiti isprane mozgove, a ne svadjati se sa svojim narodom. Za to je potrebno vrijeme…

Gost
Gost
Gost

Normalno je da Srbi vise vole Srbiju kao sto svaki narod najvise voli svoju maticnu drzavu. Npr. Hrvati u BiH vise vole HR, Madjari u Rumuniji, itd.

Piro
Gost
Piro

Ovi naši nijesu srbina gledali, nego im laži isrpali mozgove. Ali polako i vi ćete se dozvati.

Gost
Gost
Gost

Sto vise pretite to Srba vise…

Balsa
Gost
Balsa

Trla vrla…Buche da djeluju bitiniji nego sto su…I to je sve sto i mogu…Kazu Kosovo je srce Srbije pa ne smiju tamo uci…Cg je samostalna drzava a ovi sto pametnija posla nemaju neka se zabavljaju sa sebim slicnim danhubama….

Vani
Gost
Vani

Kad vidim- Izvor:CDM odma smijanje.

razocarani
Gost
razocarani

Probudio se Srpski narod TVORAC Crne Gore.
Dosta je bio u ZAPRCKU SOPSTVENE ZEMLJE

Mirko
Gost
Mirko

Hahahaahahahahahaha sto ste cinjeli do sad?branili Kosovo preko kompjutera 🙂

Gost
Gost
Gost

Ka’ sto ti branis Crnu Goru, Mirko..

Carinik
Gost
Carinik

Gost, kada ideš kući. Dosadi više. Ajde polako na Kosovo, pa se tamo kur…

Senka
Gost
Senka

Ova šakica nikad ne spava. Sobzirom da vas je iz 3 države, premalo vas je. U Budvu trenutno ima više Engleza.

Sovljak
Gost
Sovljak

Zar ne vidis da nestajete i da vam se svrnulo?

lik
Gost
lik

Ocijepili se Vojvodina od Srbije ce ostat samo Beograd :(…

Gost
Gost
Gost

Dodji da je otcepis!

lik
Gost
lik

Dobar ti nik taman si gost u zemlju dje zivis…otcijepice se sama

Mao
Gost
Mao

I Čačak.

vlado
Gost
vlado

Lako mi je sto se prestavljaju kao srbi,nego sto mrze sve crnogorsko….zao mi ih je

Gost
Gost
Gost

Ne mrze crnogorsko nego tebi slicne, shvati to vec jednom!

Lubenica
Gost
Lubenica

Pipune, jisi li to ti.

vlado
Gost
vlado

Pravi crnogorci ne mrze nikog!

baki
Gost
baki

Dan boze da od Kosova ostaneKosovska Mitrovica!

Biohazard
Gost
Biohazard

Vidim javljaju se cesto nekakvi takozvani bokelji ( citaj hercegovci/srbi ) koji bi da odvajaju Boku Kotorsku od CG ! Samo da ih podsjetim koja je najjaca partija ubjedljivo u njihov tkz . bokeljski hram ‘ srbstva’ Herceg Novi ! Na zadnje lokalne izbore , sam DPS je uzeo u HN 12 mandata a DF svega 4 ! Poklopite se… Više »

Aok
Gost
Aok

Pa? Dps placenici nista cudno. Svuda ima prodanih dusa. Dosta ste vi DPS smradine unistili Novi, najbolje da cete i vlast ikad vise uzeti.

Biohazard
Gost
Biohazard

Jesi ti mali konobarov AOK ?

HNovljanin
Gost
HNovljanin

DPS je dobio 30 % glasova u HN ( polovina od toga broja su policajci , nastavnici, i ostale drzavne sluzbe – zaposleni sa sjevera CG koji su dosli u HN), plus radnici u VOLI i ostala tajkunska preduzeca. Stvaran broj crnogoraca u hn nije ni 10 %. Treba doci na slave i svadbe u HN pa da vidis kako… Više »

Mirko
Gost
Mirko

Drzave nemamo nocas smo vidjeli svi cim su ovo dozvolili i platili dolazak srbijancima i balvanima iz bosne nego drugi put da se sami organizujemo i zaustavimo ove sektase a znate da bi se odma razbjezali od malo batina ili suzavca

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

@mirko, evo već danima prijetiš da ćeš da proćeraš i sl., ali skupovi se održavaju, a tebe nigdje.

Senka
Gost
Senka

A pralja još tu😂, kanavaca čisti koliko može.😂

Pgpg
Gost
Pgpg

NIKAD NEĆE CRNA GORA BIT OBALA SRPSKOG MORA!!

Zl11
Gost
Zl11

Nikad nije ni bila niti ce biti

Sonja
Gost
Sonja

Nikada nikada 🇪🇺🇭🇷🇲🇪

Stari
Gost
Stari

Stalno se prijeti necim i nekome na ovom Balkanu stvarno nije mjesto za normalan zivot.Za mene kasno no vi mladi gledajte dobro stavije cinit.

Građanin
Gost
Građanin

Ko stvarno voli i poštuje svoju državu mora da se potrudi i uradi nešto za nju. Ne da śedi i čeka da ona sama od sebe postane Švajcarska ili Monako. Švajcarska je takva kakva je zato što su njeni građani radili pametno i vrijedno da je takvom naprave. I dobro su pazili da ne dozvole nikome (čitaj – francuzima, njemcima,… Više »

Aloinformertele
Gost
Aloinformertele

Pjevala je i ona Zigon najsrpskija srpkinja…neznam je li se samo zaplakala,zbog ovog istorijskog skupa

Pjer
Gost
Pjer

Odje nikad nije dosadno fala bogu.

Galija
Gost
Galija

Pala je zavesa a iza zavese se pokaza ko je na kojoj strani. Neću ih pominjati, sami su se otkrili i potvrdili koji im je krajnji cilj.
Nadam se da su se sada stekli uslovi da država konačno odreaguje.

Piksi
Gost
Piksi

O lacmani ocete i pokrajinu,malo morgen!!!

Mirko
Gost
Mirko

To su lacmani iz srbije i šumske..nidje veze dobice traktorce 🙂

Biohazard
Gost
Biohazard

Nema ti tu primoraca vjeruj ! Ove stvari njih ne zanimaju , nije im to u genima , cak su i zgrozeni ovim ! Primorci su ljudi koji vole vino , more , barke i normalan suživot sa svima , to su ljudi koji svakoga brzo prime u svoje drustvo , ali mnogi to zloupotrijebe !

Aok meni
Gost
Aok meni

Najvise su zloupotrijebili Brdjani iz Cuca.

Senka
Gost
Senka

Tačno.

Bokelj
Gost
Bokelj

Djelimicno si u pravu. Zato je vas brdjana i irvsa sljeglo zadnjih godina i zagadili ste i unstiloi mirno i civilizovano primorje. Vasi divljacki i primitivni maniri.

Cezar
Gost
Cezar

Ako država Crna Gora i njene institucije ne preduzmu nikakve mjere protiv ovakvih skupova i njihovih organizatora, onda je to sve zajednički planirano. Dozvoliti nekome da poziva na uništenje Crne Gore i to sve u prisustvu državnih i lokalnih funkcionera koji primaju naš novac, a to ne sankcionisati onda nema pravne države.

Vazi
Gost
Vazi

Ne primaju tvoj brdjanski sigurno.

Senka
Gost
Senka

Brđani ti $ede u ovu salu. Sve brđanin do brđanina. Ovđe nema primoraca nijednog. Samo se pitam kako vas nije sramota.

Mirko
Gost
Mirko

Nema drzave odje odavno se to zna!

Cezar
Gost
Cezar

Država je kao naša majka, postoji i postojaće. Treba da se cijeni, poštuje i voli, a pojedinci su očigledno u zabludi.

Osa
Gost
Osa

Briga me za skup i sve politicare. Ukopaše li nas ovi sa vlasti druže a primaju platu 30 godina da bi radili “u interesu naroda”? Sveto beogradski je mala maca koliko su se nakrali mnogi sto se ne pominju!

Cezar
Gost
Cezar

Pravda je spora ali dostižna…

Rankovic
Gost
Rankovic

Ne pozivaju na unistenje, nego na vaskrsenje Crne Gore!

Cezar
Gost
Cezar

Crna Gora je odavno vaskrsla, ali vi ste nažalost zaostali u vremenu.

Mne
Gost
Mne

Bore se za Veliku Srbiju, Srbija sve manja.

Joo
Gost
Joo

Jos kad im ode HR pokrajina Zemun, Vojvodina, Presevo……da, da, sve manja…..bice kako Tarabic rece, da stanu svi pod jednu sljivu…….

Suranj
Gost
Suranj

Dje si Amfilohije nocas ? Ako si posao u Istanbul kako nazva Carigrad pop Momo Krivokapic nocas uzalud! Mi imamo nasega mitropolita i nece mo ga mijenjati.

Otvorene oci
Gost
Otvorene oci

Nece mo – NE
Necemo – DA

Nnnn
Gost
Nnnn

Gibaničari.

Biohazard
Gost
Biohazard

Treba da se zapitaju i DEMOKRATE i oni koji su im dali glas , kao i onaj dio DEMOKRATA kojem je Crna Gora na srcu , da li su dali legitimitet DF-u za ovako nesto , da li su im pomogli da odrzavaju ovakve manifestacije ? Jos nisam vidio ni cuo da su se ogradili od ovoga , jel to… Više »

Montenegro see
Gost
Montenegro see

majstore sve sto je dps rekao pred izbore sad se pokazalo kao prava i ziva istina.. a ja slusam becica i dritana dok se drze za rucice kako su oni ti koji ce dobro donijeti cg.. i ja majmun ne vjerujem dps-u kad kazu kako je becic i demokrate krilo i uzdanica DF-a odnosno istureno odeljenje.. a sve se toboze… Više »

nemamime
Gost
nemamime

Te priče kako je Dritan Abazović četnik, pričajte u one vaše ćumeze i podrume u koje dijelite po džak brašna i to nazivate sastankom mjesne zajednice. Svaki normalni Crnogorac će prije da glasa ne demokrate, nego i šešelja ako treba, ali naslednike lika i djela SVETOZARA MAROVIĆA nikad!!!

Danko
Gost
Danko

Pa jesi bio na skup? Ne a? Trebao si! I ti i Dritan ti jer tamo pripadate! Ako ne vjerujes pitaj svojega Dritana dje ide da laje po okolini protiv nasega jezika! Da ne nabrajamo ostale njegove aktivnosti sa svojim deckom Becicem!!!!

Danko
Gost
Danko

E pa ne znam kako ali si pogrijesio! Nije mi jasno zasto si uopste pomislio da su oni drugaciji od ostalih ” cetnika, Srba ” itd. ( Da mi oproste pravi Srbi )

£€$
Gost
£€$

Ja kao ponosna Crnogorka priznajem istorijsku sponu sa Srbijom od zasnivanja Kraljevine SHS i to je sve. Nista mimo toga! Mi svoj nacionalni identitet imamo utemeljen mnogo prije srpskog, mnogo prije XI vijeka spominjemo se i u VIII i u VII. Pa o tome je pisao i Porfirogenit a i njegovi spisi su prepiska jos starijih od njega. Imate na… Više »

Vanja
Gost
Vanja

Pravoslavlje Vjera Nesalomljiva!!!

Anonimus
Gost
Anonimus

Nisu Srbi ni nosioci pravoslavlja, džaba se busate… Rusi, Grci a sada i Carigrad su oduvijek bili nosioci.A vi kao i uvijek, oportunisti…

Gost
Gost
Gost

Cuveni poznavalac prilika u pravoslavnom svetu – Anonimus. Opet baronises za sendvic ili dva.

Aok meni
Gost
Aok meni

Anonimus glup kao tocak. Kaze sad je Carigrad nosilac pravoslavlja, a Carigrad bio prva perjanica hahahahaah Moskva je sad iliti 3. Rim neznalico.

Građanin
Gost
Građanin

Uf. Nesalomljiva. Ne kuni se. Vjera je nešto što imaš u sebi. Ili nemaš. Time se ne barjači. Ili zori. Ako moraš da istakneš reklamu – ja sam vjernik, nesalomljivi, onda nešto tu ne valja. Najveći, nazovi, vjernici su najbrže šaltovali u, npr islam. Ili komunizam-ateizam. Oni koji su vjeru nosili duboko u sebi, bez isticanja, nikad. Vjeruj !

Danko
Gost
Danko

E ? I ? Mi Crnogorci to znamo, pitanje je znaju li to otimaci manastira,ubice djece, silovatelji , oni koji brata nabijaju na kolac za malo p….e! Kakve veze oni imaju sa nama koji nijesmo Turske zarobljenike ubijali jer su bili vezani?

£€$
Gost
£€$

PRAVOSLAVLJE U SVOM PUNOM PRAVOM POTPUNOM ZNACENJU DA!!! Gade mi se ovi sto citaju izmedju redova kradu i prisvajaju tudje. Neobrazovani i primitivni. ZIVJELO PRAVOSLAVLJE I ZIVJELA CRNA GORA!

Montenegro see
Gost
Montenegro see

pa to njih i boli… da im nije bilo cg i crnogoraca, vecinsko stanovnistvo bi im bili romi… svu srbiju bi dali za ovu malu cg.. ali necemo je dat…

Aok meni
Gost
Aok meni

Dje se to pominje i ko u VII i VIII Vijeku? Dioklecijan i Romeji je li? Nego ko je majke ti naselio Travuniju – okolinu Trebinja (najstarije Srpske opstine)? Znaš li da je Caslav Vlastimirovic izgubijo Srpsku državu 960.? A da je ćerka Princa Vlastimira 968. bila zena Krajine Belojevic zupana Travunije od kojih u Duklji kasnije dolaze Vjoslavljevici? Pečat… Više »

Sugestija
Gost
Sugestija

Za Aok meni: Aj ti polako u sedmi vijek pa tamo leleci. Nijesi ti brate za XXI vijek.

Aok meni
Gost
Aok meni

Sugestija ti si brate debil. Prica je o istoriji ranog srednjeg vijeka. Ti ni juce ne znas sta je bilo.

£€$
Gost
£€$

A ti nijesi svjestan ni ovoga trenutka ni sebe ni svoje zemlje sjenko. Istorija je za tebe misaona imenica. Znanje misaoni pojam. Drzavna diploma za tebe je imaginarna stvar neobrazovani covjece primitivne naravi.

£€$
Gost
£€$

Jado znas li ko su bili Bodin Zavida i Krajina? Neobrazovan si kulturu svoju ne poznajes. Dok citav svijet zna i anali postoje. Istinu ne mozes izbrisati. Negiraj imas pravo jer si tup i glup. Napisala sam cinjenice to stoji po rimskim bibliotekama. Oni su napisali kako jeste, Porfirogenit je napisao kako jeste. Istorija je onakva kakva jeste i ti… Više »

Aok meni
Gost
Aok meni

Seljoberko nemas pojma, ti ces da pricas kako jeste ahhahaha Snila babetina stara olinjala sto joj milo. Krajina je musko ime debilko. Krajina Belojevic iz dinastije Belojebic nastale od zupana Travunije Beloja. Od obrazovanja imas portal Analitika i Montenegrina, kakvi crne Rimske biblijoteke hahahaha

ZLO na vratima
Gost
ZLO na vratima

Zamislite da pustite nekoga u svoju kucu ili stan i on vam kaze da vi niste vi i da vasa kuca nije vasa nego njegova. Da vasa zemlja nije vasa. Da vi niste ono sto ste nego ono sto vam on kaze da ste. Da vas novac, posao, imovina, jezik, drzava nisu vasi nego njegovi i da ce vam biti… Više »

Mario
Gost
Mario

pricas o kosovskom scenariju ili?

o tome pricam..
Gost
o tome pricam..

pricam o ZLU iz 90 – tih… pricam o mrznji i ratovima. O izgubljenoj mladosti. O beznadju i strahu od rata koji ovi i ovakvi likovi prizivaju. O brkatom Momiru i popovima koji pozivaju na zlo. O mladim ljudima koji se raduju ovome a ne sjecaju se Milosevica, Seselja, Karadzica, Arkana,. Mladica… zlocina, bezumlja, sankcija, sramote, Haga, ponizenja…

Biohazard
Gost
Biohazard

Ne bi im bilo vece kazne sto kazes , nego da djecu posaljemo u sviiet da zive normalno , bez ‘ njih ‘ u svojoj okolini , ali da ih vaspitamo da se pojave svake izbore i zaokruze ono kontra njih 🤣🤣🤣 aoooo pa to bi im bio šah mat dozivotni

Tako ce ti biti
Gost
Tako ce ti biti

Zabranicemo vama u dijaspori da dolazite i glasate o nasim zivotima kao sto je Milo branio svima koji nisu za njega. To ce tebi i ostalim dijasporcima biti sah mat Hazaru Judejski.

Željko
Gost
Željko

@Biohazard Svjesne su ” manjine” Hrvati, Albanci i Bošnjaci kojih je 1 / 4 DRŽAVE Crne Gore i ” manjine ” UVIJEK glasaju za Mila i DPS da ne bi osvanuli opet u ” velikoj ” Srbiji!!

Građanin
Gost
Građanin

Sve si u pravu osim ovoga na kraju. Ne treba mi da palimo jer smo u svojoj kući, u svojoj zemlji. Treba da budemo svoji na svome i da čuvamo to što imamo. A ovima koje smo puštili da kažu što su imali treba da kažemo – palite, pričajte te priče neđe drugo, kod nas vam to ne prolazi. Ako… Više »

Boka kotorska
Gost
Boka kotorska

Ako Bog da Boka da bude bar odvojena regija u Cg, pokrajina. Boka je vazda bila pojam kulture za Cg. Pozdravljam skup

Ragnar
Gost
Ragnar

Ako je bila pojam kulture ovi veceras nisu taj dio boke, ovi su sastavljali devedesetih spiskove “nepodobnih” bokelja

Biohazard
Gost
Biohazard

Sta znaci biti bokelj ? Mozes li mi pojasniti to , sta znaci to po tebi , koji su kriterijumi ?

Aok meni
Gost
Aok meni

Biohazard isto što i Crnogorac! Ali ti to nije jasno? U svakom istoriskom kontekstu je pomen Boke i Crne Gore kao dva različita pojma.

Biohazard
Gost
Biohazard

Taman ti je ‘ AOK ‘ 😂 ne mozes se ni sam sa sobom slozit ….

Aok meni
Gost
Aok meni

Glup si ti, tacnije perfidan.

Joo
Gost
Joo

Mislis kao….recimo…..Hrvatska pokrajina Zemun kod BG……

Željko
Gost
Željko

@Boka kotorska Što vi znate o Boki? Napisat ću vam kao autohtoni Bokelj, a ne kao Srbin iz istočne Hercegovine, katolici su Boki dali 90 % kulturno-povijesnog naslijeđa tj. Crnoj Gori, a vi Srbi ste im dali: nekulturu, ratove, sankcije, ratove itd.!!

Zeka Zeka
Gost
Zeka Zeka

Ne lupaj Zeljko nije ti Samo Kotor Boka! Uostalom vi ste pokatoliceni Srbi.

katunjanin
Gost
katunjanin

krapović je noćas sahranio demokrate….

Danko
Gost
Danko

Nadajmo se ali je , nazalost, Mili puno pametniji ! Nece dozvolit da njegovo cedo ispasta zbog ovoga dijela njegovih radnika!!!

Небојша
Gost
Небојша

Што је више оваквих бораца за српство, Срба је све мање, а Србија све мања.

Voli vas voli
Gost
Voli vas voli

Ajde ne prdi

Anonimus
Gost
Anonimus

Momci, eto ste se fino popljuvali, na čast vam bilo. To samo govori o vama… A sad polako podvijte repove pa doma…. Polako, i ne pijte kad vozite…

VIVAX iz DJURA
Gost
VIVAX iz DJURA

Ovi su poludjeli!Oni bi prekrajanje granica!Zaboravili su NATO intervenciju!Mozda misle da mogu s 3 nemontirana Miga pobijedit Zapadnu Alijansu?

Nenad
Gost
Nenad

Uvijek je pred izbore neko iz srbije..nekakvi istoricar i akademik srpsko more srpsko cetinje itd.. a zasto li je to uvijek tako..ja mislim da nam se vlasti odlicno slazu sa srbijanskim ..mnogo bolje nego sto narod misli

Biohazard
Gost
Biohazard

Znaci teorija zavjere ? Oces da kazes da je ovo organizovao DPS ? Lakse ti je to prihvatit tako , nego iednostavno da su ovi kvazi predstavnici srba toliko losi i da je to jedina realnost !

Građanin
Gost
Građanin

Pred koje izbore ? Misliš one 2020 te ? Polako.

Vlado PG
Gost
Vlado PG

Postoja ce Crna Gora 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

086
Gost
086

Koga briga sto radi šačica usijanih glava,zadojenih velikosrpstvom i nebeskonarodnoscu u Bd? 2018 godina,”ljudi” izadju iza govornice i porucuju da ce da ujedinjavaju djelove drugih drzava i da oslobadjaju mora??? Ponavljam…da ujedinjuju djelove drugih drzava i da oslobadjaju mora??? “Svak je rodjen da po jednom umre,cast i bruka zive dovojeka”

Nenad
Gost
Nenad

ja mislim da milo ovo finansira,jer ce zbog ovakvih vladati dok je ziv..a da nije bilo ovakvih cg nikad ne bi izglasala nezavisnost..vidjecete sledeci popis 5% srba jer se i srbi stide da budu ovakvi srbi

Biohazard
Gost
Biohazard

Ako je tebi to tako lakse prihvatit , onda neka ti bude …. ali u dubini sebe znas da to nije tako , nego je ovo sacica inostranih placenika i nista drugo !

£€$
Gost
£€$

MORE NIKAD SRPSKO BITI NECE! Kome se ne svidja sretan vam i lijep put iz Crne Gore za vijek vjekova! A takve bez identiteta i mozga u istu Srbiju bi pljunuli zato su se kukavci zacaurili ovdje i nijesu pristali nidje pa ni u Srbiju.

Vanja
Gost
Vanja

A Ti se Napuni nocas 😂

Rumija+
Gost
Rumija+

Živjeli svi čestiti Crnogorci, čuvari tradicije, Bog vas blagoslovio sve koji ste bili u bd! Sa Lovćena, Avale i Šare. Kliče Srbstvo ustani Lazare!
Sa Rumije kliču vuci…

Danko
Gost
Danko

Koji idiot! I jos pominje Crnogorce, ne vidi on nista tu da se ne slaze!

Irac_Cg
Gost
Irac_Cg

Pocinjem da se pitam za sto sam glasao na referendum 2006?? Definitivno ovi ljudi su u dosluhu sa dps-om drugog objasnjenja nema

Biohazard
Gost
Biohazard

Glasao si za samostalnu Crnu Goru , u kojoj svi imaju jednaka prava , sto je ovo od nocas i dokaz ! Nemoj da ti je zao , ovo je njima na ‘obraz’ , iako ga nemaju ….

Građanin
Gost
Građanin

Ima, rođo, ima. Ako ti ne znaš ne znači da nema.

kamehametalas
Gost
kamehametalas

A sta je tu skandalozno? U drzavi od 600.000 ljudi u kojoj je skoro 200.000 zvanicno Srba i sigurno jos vise koji to ne smiju da kazu, ne mogu da svojataju drzavu svojom? Zbog cega? Mogu i to sa svakim pravom, a prije svega istorijskim pravom. Bivala je Crna Gora samostalna drzava kroz istoriju ali nikada nije niko poricao da… Više »

Fcf
Gost
Fcf

A vi ne mrzite Crnogorce?

kamehametalas
Gost
kamehametalas

Ja jesam Crnogorac, pitanje ti je logicka greska. Sto ne znaci da nisam Srbin. Mozda si mislio na crnolatinase ili milogorce?

Biohazard
Gost
Biohazard

Tako je Danko , potpuno si upravu !

Zeljko
Gost
Zeljko

Ti Crnogorac..ne brukaj nase ime gedzovanu

Mars u Srbiju

Terra nova
Gost
Terra nova

Ajde sad kame…..i ostalo, objasni kako si crnogorac ako kazete da crnogorci ne postoje. Kako si crnogorac ako se zalazes da se Crna Gora ukine kao drzava a da je crnogorsku naciju izmislio Djilas. Kako si crnogorac za svetoga miloga Boga mozes li objasnit tu kontradikciju uz ostale 100 da ih ne nabrajam sve. Koga ti lazes, sebe ili druge.… Više »

Rumija+
Gost
Rumija+

Nikad! Mi nismo mrznjom zadojeni! Pogledaj ove tvoje kako lupetaju, ceraju, mrze a ko zna odakle su se doselili u cg.

Rumija+
Gost
Rumija+

Odg za Fcf

KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

28% vas je bilo na zadnjem poisu i to je pad od 5% u pdnosu na predhodni. Padacete do 9% koliko vas je bilo 1991 prije ovoga ludila. Slaviti nestanak svoje drzave je bruja i sramota i pokljenja ce vas se stidjeti.

Danko
Gost
Danko

U pravu si! Treba samo da nastavimo da odnosimo jednu po jednu pobjedu nad vasim zlom i da cutimo, a vi lajte i dalje!

Vanja
Gost
Vanja

Ne Prodje Im Zivot No zadnjih 10god a prije Su Ti Isti Pljuvali Na Lscg

Ja i još neko
Gost
Ja i još neko

Rodjeni sam Beogradjanin, pola zivota Srbin, pola Crnogorac.
Ovo sta ovi rade je totalna sramota, SRAMOTA!!!

Rumija+
Gost
Rumija+

Ne pricaj gluposti.

Bokelj
Gost
Bokelj

Nisi ti gledao Beograda, vjerovatno si iz Mojkovca.

£€$
Gost
£€$

E bruka stvarno!

BG-PG
Gost
BG-PG

Đukanoviću i njegovim milogorcima se bliži kraj pa pokušavaju na svu silu da ponište srpsko biće u CG,zalud vam je to pokušavanje kraj vam je pred vratima…

Danko
Gost
Danko

Pa e e! A od koga nam je to kraj? Od vas sto nema ko vas nije jahao kako je stigao! Ajde batali i idi za Srbiju! Uh izvini , omace mi se, znam da te tamo nece takvoga!

Zeljko
Gost
Zeljko

Prije da se vama blizi kraj
Vi volite praviti neprijatelje..poslije Slovenije Hrvatske Bosne Makedonije i Kosova i Albanije ..evo i mi dosli na red
DA LI TO ZNACI DA CE BITI NOVE SEOBE

Stres
Gost
Stres

CUDA SVAKOJAKA , KUKALA IM JADNA MAJKA , STA OVO ZBORE DA NIJESU CRNOGORCI ? NO KO LI SU I ODAKLE LI SU OVI ??? EVO OVAKO DA IM KAZEM DOZIVJETI NIKAD NECE DA POSVADJAU
JU NAROD ZA BOLESNE CILJEVE SVOJE ! OVO JE CRNA GORA ! CRNOGORSKO MORE , RUJNE ZORE , NEBO PLAVO …

£€$
Gost
£€$

Bruka, bruka sto se cini i sta se sve dozvoljava.

HuN
Gost
HuN

Kao sto vidis ne dozovljava se nidje osim u opstinama dje oni vladaju na celu sa Demokratama

Fićo
Gost
Fićo

1.More se zove Jadransko….večeras ga krstiše drugačije.
2.Sami su pustili himnu Crne Gore na koju nisu ustali.
Samo prenosim dio atmosfere koju su sami kreirali.Sa elementarnom logikom nemam problema….neko ipak ima.

Primorac
Gost
Primorac

Jeli ovo parada ponosa bila u bd

Joo
Gost
Joo

Jeste 😂😂😂

Gaeta
Gost
Gaeta

Jeste li viđeli Momira Bulatovića?Na čemu je?Neku žešću drogu uzima,spreman za”srpsku “Dobrotu!

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Uzeli ste nam S.Perovica…Zelite 500 godina istorije da nam uzmete…Zelite Lovcen da preselite na Avalu.Vlast je unistila CG.
Vlast pojma nema..opljackali ste nas..cetnike i okupatorsku sektu spc ste nam uvalili. Da se ne primijeti vase lopovluke..

Aloinformertele
Gost
Aloinformertele

Sto se sad ne oglasis Vucicu…je li ti sad jasno zasto je pojedinima zabranjen ulaz u Crnu Goru…ili i ti mislis da ce uskoro crnogorsko biti srpsko more…kako to mislite da izvedete .zar to nije direktan napad na CG i crnogorski narod,koji ne priznajete…javljas se sa svake dzade po Srbiji za nevazne stvari a za ovakve krupne cutis…

Ana
Gost
Ana

Jel vam sad lakse? Vi samo nastavite da zivite u proslosti, a mi idemo dalje… Nikad vise1918., a pokoljenja vam vec sude 😉

Anonimus
Gost
Anonimus

Ni familije ne možete ubijediti u te gluposti….

Easy
Gost
Easy

dogodine u Budvi

Tiho
Gost
Tiho

Samo sa pasosem i da se plati. Ako te prethodno ne smjeste u specijalizovanu ustanovu.

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

U Budvi je večeras bila proslava oslobođenja Boke od austrougarske okupacije u I svjetskom ratu. Danica Crnogorčević je otpjevala predivnu pjesmu ,, Oj junaštva svijetla zoro”, prvu i najljepšu verziju sadašnje crnogorske himne.

KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

Nista Srbija nije oslobodila. Austrija se vec povukla. Vi ste samo okupirali. No ce vam se ovo vratiti tako sto ce vas u CG sve manje biti i tako sto ce vas se sinovi i ceri stidjeti

Gost
Gost
Gost

Kako to da ste se posle 100 godina setili da je okupacija, sto ranije ne rekoste….

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

Čmarko, a austrougari se povukli sami od sebe. Nego, Otac Momo Krivokapić reče da su Cuce došle sa Kosova, posle Kosovske bitke.

Serdar Krsto
Gost
Serdar Krsto

Austrougarska nije bila okupator nego je dobila Boku kao odluku tada velikih sila koju je potpisala i Rusija a okupator su bili Nemanjići sa napomenom da je Stefan Nemanja bio Katolik koji se preobratio u Pravoslavlje.

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

Serdare, tvoje je lično pravo da smatraš da Austrougarska nije bila okupator. A kada smo kod Nemanjića, zahvaljujući njima ovi prostori su poslednjih 800 godina pravoslavni. Ti bi vjerovatno volio da nisu, ali nisi ni prvi ni poslednji.

Senka
Gost
Senka

Mi smo bili pravoslavni mnogo prije Nemanjina, ovuda su Apostoli odili.bili smo pravoslavni i u 3 vijeku.Imali smo dobre vladare. A Nemanjići su proćerali Crnogorci, Dukljani. Jer su htjeli na ne pošten način da otimaju. Bili su pokatoličeni što Voislavljevićima nije odgovaralo. Oni nisu bili od onih što se mijenjaju.

Senka
Gost
Senka

Nemanjići su naši otpadnici, otpali su od nacije i vjere.

Gojko
Gost
Gojko

Hehe, slatkisi moji, samo vi slavite i uzivajte.. do ujutro guslajte. I jos pitanje za izvjesnog, kad priznaju Kosovo i udju u NATO oce li Srbija bit Serbia ili kako to ide?

Nemam rijeci
Gost
Nemam rijeci

Ovo je sramota Crne Gore da je ovo dozvolila.

Kotoranin
Gost
Kotoranin

Becicu !
Potpuno si se izuo sad se vidi dje ste. Dosta ste tvrdili “ne podjele- nego pobjede”
Sto radi ovaj tvoj Krapovic na ovom tuznom skupu cetnickih revansista?
Stidi se!

Anonimus
Gost
Anonimus

Neka mu Abazović da alibi sada…

Gerila
Gost
Gerila

Tako je !!!

zvijuk
Gost
zvijuk

Pre liepo prava slobodarska himna Crne Gore sto je veliki Kralj Nikola napisa.Ovo koga nije u srce dotaklo emocija nema niti voli ovu svetu Goru Crnu…Svaka cast Crnogorci vitezovi i junaci

Građanin
Gost
Građanin

Sad vam je veliki kralj, a četnici !? A kako to sad. Izda narod, uteka u Italiju, pokra zlato. Svašta ste lajali za njim a sad je veliki kralj ? Svaka vam je istina takva. Traje do prve prilike. Ili potrebe. Zastiđe.

Dejo IBM💔
Gost
Dejo IBM💔

Zamisli penziju 150 eura koja skoči deset posto i zamisli penziju 1 200 eura koja skoči deset posto.👍

Crnogorac
Gost
Crnogorac

I ja njih negiram i ne dolazi u obzir promjena vlasništva nad morem.

Ljuta
Gost
Ljuta

Mojih 300m obale su otvorene za Srbe..mogu direktno vozom do sutomora

Blažo
Gost
Blažo

Možda 300 m u Vališta ili Zalaze ali na Ljutu – teško!

Sonja
Gost
Sonja

Sve su izgubili okupacija naše Crne Gore im neće uspjeti
Sanjajte i dalje

Dejo IBM💔
Gost
Dejo IBM💔

Za deset godina sa milom na čelu jes ćemo krša. 👍

Građanin
Gost
Građanin

Navali ti odma. Prijatno !

Krsto
Gost
Krsto

Zabranio bih ja vama sve organizacije.

Zoki 2006
Gost
Zoki 2006

A sto se vrpoljite , sem ovih Iz BG ,koji su se primili I lupaju srpsko more( kako ne) mislite li da se bez amina I interesa “sefova ” smjelo ovo odrzat? Nikad! Izbori blizu ,sto bi Slavko reka, UDBA sve cista UDBA . Znamo svi da su ovo pusti snovi ,spice , samo iskulirajmo. Odavno je zacementirano .Crna Gora… Više »

Cuca
Gost
Cuca

Kotoranin

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Da su Radoš i Drago Bulatović mogli unuka večeras viđet.

Cuca
Gost
Cuca

Pop Momcilo Krivokapic dosljak sa Kosova izgleda da ce nslijediti Amfilohija, koji se priprema za autokefaliju.

Bog
Gost
Bog

Ahaaa Krivokapici dosljaci s Kosova ahaaaaa i ti oces da si Crnogorac ahaaaaa

Bokelj
Gost
Bokelj

Nezavisna Boka Kotorska. Da je vjecna

Zeljko
Gost
Zeljko

Bice nezavisna…taman onoliko koliko je bila nezavisna do danas..A Srbi u CG polako smanjuju apetite..Sa poklica Srpska Crna Gora predjose na Srpska Boka…bice toga jos manje😂

Cirilo
Gost
Cirilo

U PAMET SE CRNOGORCI.BRACO I KUMOVI.ZAR VAM NIJE JASNO.GLAVARI VE MUTE.DA SE SAKRIJU MAROVICI.KALICI.SARICI..KAVCANI I OSTALI JARANI.OVO JE BACENA SPICA DA SKRENETE TOK NA DRUGU STRANU.BIJEDU.GLAD.I SVAKI JAD.DA SE MALO KOSKATE DOK LOVA IDE U DZEPOVIMA NAVEDENIH JARANA I ODBIJEGLIH DILERA.

Zoki 2006
Gost
Zoki 2006

👍ada to je lako primijetit bar

Milo Vujovic CT
Gost
Milo Vujovic CT

Svaka vam braco cast ovo je Crna Gora i ovo su Crnogorci…

Ragnar
Gost
Ragnar

I da izginemo svi da nam aplaudiraju iz Beograda, je li ulizice?

Vuk
Gost
Vuk

Dje su im grobovi srpski po Boki, dok su je oslobadjali ove delije. Ma nema ni austrijskih grobova. Mora da je to bilo junacko bjezanje kao i 1916 preko Crne Gore i Albanije.

Dejo💔
Gost
Dejo💔

Kakvi su dukljani samo bi da hapse kao da im je dusko i crna gora svemoćni. 👍

Biohazard
Gost
Biohazard

Legendo , zanimljivo je kad nesto benavis o nekim nebitnim stvarima , ali nemoj ti o ovome srece ti ….

delboj
Gost
delboj

Srpska vojska sa Austro-ugarskom nije imala ni verbalni konflikt a kamoli sukob ili “bitku” sa kojom bi otjerali Austrougare. Dosli i prisvojili posle povlacenja Austrougara jer su ovi vec bili izgubili rat. A zbog iste te srpske vojske Kralj Nikola je morao da umre u izgnanstvu jer nije smio da se vrati u Crnu Goru.

Ljuta
Gost
Ljuta

A zašto je bjezao sa bogatašima tadašnjim?

delboj
Gost
delboj

Pitaj Obrenovice i Srpsku Vojsku.

Dejo💔
Gost
Dejo💔

Ovo mene i majku ova muzika podsjeća na domovinu. 👍

Aloinformertele
Gost
Aloinformertele

Samo nazvati pravim imenom,izdajnici Crne Gore…

Piksi
Gost
Piksi

Prinudna uprava!!!

Štbk
Gost
Štbk

Autonomija za Boku!!!

Titograd
Gost
Titograd

A sto nije bilo Amfilohija? Mora da se cuva za prelazak u nase😂

H2o
Gost
H2o

Izdali su svoj narod izdaće i vaš,kad se najmanje budete nadali!!!

Vojo
Gost
Vojo

Mlate bez veze ovo se zove nemoc POSTOJACE CRNE GORE DOK JE MORA POD BAROM I KOTOROM I DOK JE SUNCA I GRAHOVCA

Vojo
Gost
Vojo

Jedan i jedini SLAVKO PEROVIC

Ljeskopolje2
Gost
Ljeskopolje2

Tako je .Ove je neko posla da maglu prave dok neko krrrraduckaaa.Slavko je rekao ,,sve sto ste rekli jedni drugima je tacno,,

Brdjanin
Gost
Brdjanin

Ako bogda postojace Crna Gora ali ne ovakva koja je 2006 izvrsila samo uistenje,svice polako rujna zora,vidi ovaj narod kud vodi zasiecanje koriena sopstvenih

Anonimus
Gost
Anonimus

‘zasiecanje koriena’ odakle li si druže….

Građanin
Gost
Građanin

Vrati se u brda i nastavi da spavaš ! Ko te probudi …

NK-CT
Gost
NK-CT

Da nije tuzno,bilo bi smijesno.Ili obrnuto.Gledam ove face i pitam se kako sami sebe mogu pogledati u ogledalo?Kako god…psi laju a karavani prolaze.

Cerovic
Gost
Cerovic

Mogu bolje no ti sebe

No1
Gost
No1

od kojih li si ti Cerovica, Rajko Cerovic veliki Crnogorac

Jimdo
Gost
Jimdo

Pitanje za premijera Duska a ko će da bude uhapsen za ovaj sraman čin ko će odgovarat !!!

Uhapsen
Gost
Uhapsen

Evo me

Raden
Gost
Raden

Bravo Nova!

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Ko im dozvoli ovo…Sto veli F.Vujanovic..S.Marovic..Dusko Dule Markovic..Sto veli Kralj Milo..O da da se uniste LIBERALI..CPC..CG…Vele da je najbolje okupora u nase Svetinje Drzat…A takulini su bitni…Tragedija sto je Vlast uradila…bruka i sramota…

Gardio
Gost
Gardio

Podrška za NSD! Hvala vam na divnoj večeri, duša nam je puna…

PG_man
Gost
PG_man

A glava prazna.

Antilopije
Gost
Antilopije

Sad pravac na Kosovo, dok ste pune duše 🙂

Laganica
Gost
Laganica

😂😂😂😂😂

Bokelj
Gost
Bokelj

Sta je ovdje skandalozno ? Bokelji slave 100 godina osobodjenja, ne znam zašto su se Crnogorci pronašli u ovome ?

Ragnar
Gost
Ragnar

Koji bokelji, pola ovih barke ni ribe nije vidjelo?

Bokeški četnik
Gost
Bokeški četnik

Dok ne probam lava za mene je sviinja kralj životinja.

Bokelj
Gost
Bokelj

@Ragnar a ti si ih prebrojao sve pa znas.

Boka Ko
Gost
Boka Ko

Jadnici

Rajan
Gost
Rajan

Zasto Njegos onda rece ,,Crnogorci ne ljube lance ,,?

Danko
Gost
Danko

Ma nije on to tako mislio!!! Pitaj ove tzv Srbe!

kamehametalas
Gost
kamehametalas

Ti ozbiljno citiras Njegosa? Mogu da se kladim da ne znas ni da nabrojis sta je napisao, kamoli procitao isto.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Kamehame, to za lance nije napisao Njegoš. Napisao je Lj. Nenadović. Njegoš je rekao u Rimu. A Njegoš je napisao za Nemanjiće da su krvnici Crne Gore.

Jann
Gost
Jann

Bravo DF!

Crnogorski Beto
Gost
Crnogorski Beto

Sada treba drastično kazniti organizatore.

Zzzzzzzz
Gost
Zzzzzzzz

Haha top! I onda ocete Mila da srusite ??? Kukala ti majka da dodju na vlast vratili bi nas u dane rata i gladovanja.. dje bi smo bili da je donjih.. stra da te ufati

Mrgud
Gost
Mrgud

Srpsko more? Vječiti san. Nedosanjan.

Igor
Gost
Igor

Nije san. Herceg Novi i Boka su tu’

Boka Kotorska
Gost
Boka Kotorska

Koja Boka druze u Kotoru vas nema ni 20 posto jedva.

Rumija+
Gost
Rumija+

Dje zivis ti haha

Biohazard
Gost
Biohazard

Sta dje zivi ? Znas li ti rumijo × da DPS u HERCEG NOVI ima 16 mandata , i to sam ? Znas li ti koliko imaju sve ove druge partije imaju zajedno ? Saberi malo i oduzmi pa reci sto mislis onda ?

BokeljHN
Gost
BokeljHN

@Biohazard ne lazinjan smradino . Ima 12 i to su 2 dobili na donta, sto znaci imaju 10 od 35 . To nije ni 30 %, sa svim pritiscima na zaposlene u drzavnim sluzbama, posebno policajcima sa sjevera.

Rankovic
Gost
Rankovic

Lazavi lazovi, Boka nema veze sa Podgorickom skupstinom! Slavilo se oslobodjenje Boke od Austrougara ! ! !

Peki
Gost
Peki

Znaci dosao je komesar iz dps- a da kontrolise komentare, pocasceni smo, aj dako vam povecaju nadnicu.

Džo
Gost
Džo

Dobrica Ćosić, književnik, član SANU, bivši predsjednik države, „otac srpske nacije“, napisao je sljedeće: -„Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“ -„Laž je srpski državni interes.“… Više »

Srbijanac
Gost
Srbijanac

Srbi lažu, ali sami sebe verujući da su im njihovi neprijatelji u stvari prijatelji ili čak braća!Srbi, kao narod koji je svoju državu imao još u srednjem veku, ne mogu da imaju “oca nacije” koji je rođen 1921.godine!

Bokeški četnik
Gost
Bokeški četnik

Zna naš ćale najbolje. Svaka mu sveta, bre.

Kamil
Gost
Kamil

Tamo daleko, daleko od mora,
Tamo je selo moje, tamo je Srbija

Super pjesmu su izabrali, istina i vazda ce ostat, daleko od mora 🙂

Blaki
Gost
Blaki

Prvi turisti u Grckoj ,bila je Srpska vojska .Ostaviše nejač ,starce i mlade na nemilost neprijatelju ,pa put u Grčku na more ,na ljetovanje .
O tom ,Srpskom moru pjevaju

Skomi
Gost
Skomi

Nebojsa Medojevicu I Branko Radulovicu izadjite iz koalicije sa demokratskim frontom I pokazite da ste bili I ostali Crnogorci. Ima jos opozicionih partija I pravih boraca za promjene u Crnoj Gori.

Biohazard
Gost
Biohazard

Da su oni ljudi sa obrazom i karakterom , ne bi nikad ni bili dio price zvane DF ….

Gaeta
Gost
Gaeta

Pozdrav za sve CRNOGORCE I HRVATE U CRNOJ GORI

BG-PG
Gost
BG-PG

Crnogorska nacija nikada nije postojala niti će,džabe vam je pomahnitali milogorci,brzo ce vam kraj a onda ćemo sve odluke sramne poništiti a vas poslati u sramni dio crnogorske istorije….Sram vas bilo ko su vam Crnogorci?????

Podgorica
Gost
Podgorica

Aj ti u srce Srbije polako, kod Tacija I Haradinaja.

Antilopije
Gost
Antilopije

Snila baba sto joj milo bilo 🙂 I onda se pitate sto vas niko ne voli gedzovani?

Blaki
Gost
Blaki

Ma đe posisa tu pamet “prepametni”?

BG-PG
Gost
BG-PG

Posisacete vi kaoi uvijek ali k….polako samo ničija do zore hotela nije pa neće ni vašakraj vam je blizu zaluđeni milogorci….

Saša M.
Gost
Saša M.

Budaletino!

Lavica
Gost
Lavica

Pa to će te vi međusobno završit pošto su vam se svijeće davno ugasile .

Lavica
Gost
Lavica

Ma što nam reče , evo crkosmo od muke i srama… No opet tješimo se kad vidimo ko su vam Srbi
😘😘😘😘😘😘

KRALJ NIKOLA I
Gost
KRALJ NIKOLA I

brzo su zaboravili kosovo, bratunac, oluju… ovdje ce bit tornado da vam nece padat nom da napadate i okupirate vise!!!

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Interesantno je primijetiti koji nickovi fale večeras. Učestvuju u ovom tužnom skupu. A najtužnije je što je 90% ovih na budžetu Crne Gore, pa od državnih para, pljuju po državi. Zna li ko jesu li Ranko i Purko u sali?

Brat tvoj
Gost
Brat tvoj

A i ti si vazda odje ko pozadatku. A tebra?

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Jesam tebra, tri sendviča sam zaradio. Nosim kući da oni vukovi jedu.

Sultan
Gost
Sultan

Pričaju Grk i Srbin.
Grk kaže:
“Znaš, Makedonija je Grčka!”
Na to Srbin:
“Ma znam, i Kosovo je Srbija..”

Igor
Gost
Igor

A Ulcinj Albanija

Aok meni
Gost
Aok meni

Dobra dobra!

TEUTA
Gost
TEUTA

A Budva??? 😁😀😂

Vaše ime
Gost
Vaše ime

Vrlo važno što oni mlate

Djuro
Gost
Djuro

Vratite prvo kosovo, pa onda dodjite junaci da vas vidimo.

Ceklinski
Gost
Ceklinski

Bokelji od Debelog brijega do Spica? A sto bi sa Prevlakom,zar nije nasa pope?

Aok meni
Gost
Aok meni

Pa morala bi biti zbog geostrateskog položaja, ali eto izdajice im je prepustise i sad je komšija naših Dubrovcana. HN je uvjek bio u odličnim odnosima sa Dubrovackim Gosparima. Dolazilo na pjacu’ prodavali voće i povrće.

Građanin
Gost
Građanin

… dok nije iz Beograda došlo naređenj za napad. To što je jedan broj naših ljudi učestvovao u tome je najsramnija stranica Crnogorske istorije.

Aok meni
Gost
Aok meni

Slabo, nikako je tu bilo Novljana. To je vašem poglavici u Brdima stiglo naredjenje pa je slao svoje “junake”. Sto su Novljaninu onda mogli u Dubrovnik samo na Novsku licnu, dok je vama ostalima trebao pasoš i detaljna provjera? Znaš li koliko je Konavljana – Hrvata u Novi završilo?

Novosadjanin
Gost
Novosadjanin

Idioti. Pogotovo ovi iz DF.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Nikad nece Crna Gora bit obala srpskog mora

Komentator
Gost
Komentator

Sramno. Veliki je problem kad neko ima probleme mentalne prirode vezano za svoj identitet. Još je veći problem kad neko negira drugog, a živi u njegovoj državi i radi sve protiv nje. Ja bih sve ove pravac iz sale prevezao autobusima za Srbiju i zabranio im ulazak u Crnu Goru.

Zetatrans
Gost
Zetatrans

Od svega vise me brine samo kako je moguce da je drzava ovo dozvolila

Biohazard
Gost
Biohazard

Nemoj da te brine , sve ce to doc na svoje , ne brini !

Srpko
Gost
Srpko

Volimo i postujmo drzavu, koliko ona voli i postuje nas

Građanin
Gost
Građanin

Vidimo, baš se trudite.

Aok meni
Gost
Aok meni

Misliš država? Ko treba da je inicijator?

Kiki
Gost
Kiki

Velicanstven skup i pored pritisaka koji su postojali. Ima jos u Crnoj Gori junaka i heroja koji i pored torture ne daju vjeru za veceru. Srecno vam slavlje, braco. Neka cio svijet vidi da su Srbi oslobodioci Crne Gore. Srpska zastava se jedina od svih zastava viorila na Bjeloj kuci.

Nikola
Gost
Nikola

A dje je Purko? Purko tu li si :))

Crnogorski Beto
Gost
Crnogorski Beto

Zapanjen sam političkim djelovanjem Purka Ivancevica.

Građanin
Gost
Građanin

Ne preskači ranka !

Boka Kotorska
Gost
Boka Kotorska

Momo Krivokapic u Kotoru poznak kao Momo mitraljez 90 tih huskao narod na Dubrovnik. Skoro izjavio da je Tivat ustaski grad.

Gulag
Gost
Gulag

Potpuno pomracenje mozga! Slavi se nasilno ujedinjenje i trenutak kad se procerao Kralj Nikola i dinastija Petovic sa slikom i pjesmom Kralja Nikole!? A bivsem predjedniku oduzeti drzavljanstvo posto od kako je maknut sa vlasti ne priznaje ni CG ni Crnogorsku naciju.
Drugim rijecima bio je predsjednik nepostojece nacije. Storadi sujeta od covjeka….

Kroatu
Gost
Kroatu

Ahhahaha kakve nebuloze pričaš. .. jedno si u pravu, pomračenje svijesti ali tvoje.

Građanin
Gost
Građanin

I alkohol.

Igor
Gost
Igor

Slavi se 100 godina oslobodjenja Boke. Ne znam kakve veze ima CG sa tim ?!

TEUTA
Gost
TEUTA

A Srbi??? Ko je to?

Nikola
Gost
Nikola

A sta drugo ocekivat od ovako zlobnih ljudi, bruka i sramota sta se dozvoljava u nasoj zemlji.

Aaaa
Gost
Aaaa

“To što režim Đukanovića nastoji da promijeni istoriju, govori o tome na kojoj bi strani on i njegove pristalice bile 1914. i 1941. godine.”.

E ovo je top!

Mirko
Gost
Mirko

ima li odje koji bokelj?

Peki
Gost
Peki

Ima, ali za razliku od tebe nije pokatoliceni cuca.

💗💗💗
Gost
💗💗💗

Ima, taman onoliko koliko ih je bilo na podgorički skupštinu prije 100 godina. Nijedan

Aok meni
Gost
Aok meni

Nije bilo potrebe da budu na Podgorickoj. Izjasnili su se 1916.

💗💗💗
Gost
💗💗💗

Podgoričku*

Perjanik
Gost
Perjanik

E blago nama s vama,do kad ce te sanjat ove kosmare zaludjenici jedni

Aok meni
Gost
Aok meni

Izuzetno skakljiva tema od državnog interesa! Cak se i komentari drže na stand by radi “moderacije”. :))))))

Sramota
Gost
Sramota

Sramnooo

Mirko
Gost
Mirko

Sto ce bit onda sa Kosovom oce li i njega vratit kevi srbiji ili ce i nis brzo da izgube ka i Sandzak prije par dana tamo oce Sandzak republiku 😂😂😂ispali ve Risto i matija oni vidjeli da je sve bezuspjesno da vas nema ni za po 5€ sto ste davali ko ce da ide pa i iz Podgorice autobus… Više »

Srbijanac
Gost
Srbijanac

Sandžak ne postoji!

🇲🇪🇲🇪🇲🇪
Gost
🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Ne, kao ni Srbija. To je sve Duklja.

BokeljHN
Gost
BokeljHN

Glupi dukljani ne kontaju da bosnjaci kad kazu sandzak, da to i CG ide na stetu, posto je pola sandzaka u cg. Ali tesko do njihovih botovskih mozgova moze da dodje.

Senka
Gost
Senka

Bitno je da ti bosanac kontaš dobro bošnjake. Zato si svoj na svome. A mi smo glupi za tebe. Glupi kad smo te primili u kuću.

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

kakva skupina

Zar ne
Gost
Zar ne

Oslobodicemo CG od montenegrina

CCCCCC
Gost
CCCCCC

Probaj….. čekamp

Marinero
Gost
Marinero

Srpsko more, pa stvarno su ovi srbi piš od naroda. Ostacete i bez Ade Ciganlije kako ste krenuli da “osvajate”

Antilopije
Gost
Antilopije

Mislili su na Panonsko more…

Dirigent
Gost
Dirigent

Skupili su se na nivou statističke greške. Ponosni izdajnici, sve četnik do četnika.. kako vas je lijepo viđet..pi, pi, pi, u san se ne snili.

Kroatu
Gost
Kroatu

Pi pi pi? Pa zar vi Hrvati ne slavite 1918.? Zar vam nisu Srbi spasili drzavu?

milos kobilic
Gost
milos kobilic

A dje je odje dragica perovic velika srpkinja iz kotora drevnog srpskog grada

Bezimeno
Gost
Bezimeno

Kotor drevni srpski grad? Da oce neko sakupit sve ove srpske gluposti pa da mogu na jedno mjesto ds citam da se smijem

Užas
Gost
Užas

Za ne vjerovat.

Boka Bokeljima
Gost
Boka Bokeljima

Ovi Bokelji:Bulatovic,Mandic,Knezevic,Vuksanovic,Vucinic….
Do 90’nijesu znali na koju je more stranu,a danas proslavljaju ujedinjenje Boke.
Prvi susret sa morem im je bio kad su vec kao odrasli ljudi dosli vozom u Sutomore.

💗💗💗
Gost
💗💗💗

Ja mislim da su preci Bulatovića i Mandića u to vrijeme bili još u Skadar, da nisu znali ni za ovu crnu podgoričku skupštinu. To su stare izbjeglice,emigranti.

Crniseverkoreac
Gost
Crniseverkoreac

Zivela crna gora

Влака
Gost
Влака

Имате пренос на in4s.net Уживајте….

Mirko
Gost
Mirko

Uzivaj i ti na HRT kad prenose proslavu OLUJE!

Kapetan Leši
Gost
Kapetan Leši

Aj na Kosovo junace ili udari na Crnu Goru da vidis koliki si junak !!

Lscg
Gost
Lscg

Čemu Ovo,Čemu Ovo,TAMO DALEKO VAM JE KOSOVO,ONAMO AMO I TAMO VAM JE CRNI ORAO.PA UDRITE JUNACI…KAKO DA NE 1999-1918…NEKA JE VJECNA C.G EWIWA

Blavor
Gost
Blavor

Ovi đe su išli srpstvo da brane nije ostalo ognjišta…

Srbin
Gost
Srbin

A nije problem kada pojedine stranke u Crnoj Gori negiraju srpsku naciju?

Branko
Gost
Branko

Srpska nacija ne postoji. Srbija je formirana 1850. od strane Rusa i to od Vlaha i Turaka vecinom.

Ahhhaha
Gost
Ahhhaha

I od Brankovih predaka 😂😂😂😂

Građanin
Gost
Građanin

Branko, ne tandaraj. Znaju oni, dati, bolje no ti.

Antilopije
Gost
Antilopije

Izraziti predstavnici srpske nacije Kojic Keba i Šaban Bajramovic… Niko to ne negira…

Antilopije
Gost
Antilopije

I naravno Dzej… Najveca faca medju srbima….

Građanin
Gost
Građanin

Nikad to niko nije uradio, Srbine.. Srbiji i Srbijancima sve najbolje želimo. Neka rade kako žele i sa srećom. A mi ćemo kako mi mislimo i đe oćemo. Posrbice neka promisle još jednom đe imje mjesto. Dok ne bude kasno.

anoniman
Gost
anoniman

koliko je tenzija bilo oko ove proslave na kraju sve se mirno zavrsilo

zrno krstov
Gost
zrno krstov

IZGUBILI KOSOVO PA ORGANIZOVALI KARNEVAL BEZ MASKI!!!!

Rogi
Gost
Rogi

Bruka . No neka ih neka žive u prošlosti.

Croat
Gost
Croat

Zadrigli vojvoda koljenicar……

Rogi
Gost
Rogi

Jeli bio i Purko ? Treba je i on u prvi red .

Đuka
Gost
Đuka

I Đuka bizon je gostovao, sigurno prenosi prenosi iskustva SNS-a iz Srbije kako se razgraničiti i ostati bez pola zemlje a posebno je talentovan za krečenje Lutrije pre izvlačenja Loto-a pa tako se sazna broj pre nego što iskoči kuglica iz bubnja. Doveka će vam Milo sa ovakvim frontom i njihovim bizonskim mentorima iz Srbije.

Srbijanac
Gost
Srbijanac

Šta si ti hteo da kažeš!?

Milan
Gost
Milan

Kad se rodiš u državi koju mrziš cijelog života, može li te bog više kazniti…ima li nacije koja vam je komsija da ste dobri sa njom, nepismeni popovi vam kolo vode o moji Srbi….

Uvek isto
Gost
Uvek isto

Šta je gore, da popovi vode kolo ili da isto vode komunistički omladinci, sada već sredovečni prosedi ljudi. Meni je to podjednako loše.

Biohazard
Gost
Biohazard

Meni nije ! Bolje i komunisti , koji su blizi bogu , nego popovi , koji su najdalje od boga !

UPOK
Gost
UPOK

Jesu kako nisu. Najveci krvnici zivlja na ovim prostorima. Komunisti hahahaha Koje je citav civilizovan svijet osudio. Lose su te kuci poducavali crni Biohazarde.

Pgpg
Gost
Pgpg

Dobro je kad su svi stali na jednu tribinu od 200 mjesta.

PEDJA
Gost
PEDJA

Nikad vise sram vas i stid bilo. Nikad više 1918

460
Gost
460

Svakome od njih, krga četri prsta. Sad će dase nakrkaju krmetine i šljivovice.

Bazinga
Gost
Bazinga

Pokoljenja djela sude 2018. Pa da vam ja presudim u ime pokoljenja. Trebali ste stavit poster princa Aleksandra Karađorđevića nosonje, a ne kralja Nikole. I da ne počinjete nijednom Nikolinom pjesmom, jer ste mu svaku pjesmu ugasili u Antibu 2.marta1921. Kako vas nije sramota da postavljate plakat kralja Nikole Petrovića Njegoš na binu? Kako vas nije sramota Podgoričke Skupštine koja… Više »

sasapg
Gost
sasapg

U centar…

KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

Stidim se njihove bruke. Mogu da razumijem da je neko Srbin ali da slavi nestanak svoje drzave to ne mogu nikako. Bruka i sramota.

Saša M.
Gost
Saša M.

Dokazana bratija bez prsta obraza i bez trunke stida. Zemljo otvori se…

Mirko
Gost
Mirko

Dosli su iz srbije i iz šumske repubike plus domace posrbice i ni malu salu da napune..dosla ekipa iz podgorice uz pipuna koljenicu i milacica jocicku i druge i onda baba sa smokovca za 5€ nosi transparente odje nema iz boke ni 100 posrbica i onda kako mi priznasmo kosovo i udjosmo u nato pored toliko posrbica a ristu javili… Više »

Ozezi
Gost
Ozezi

Kako je ruzno biti izdajica svoje domovine!Iskreno mi je zao svih ucesnika.Oni mrze svoju zemlju,oni bi da nametnu nesto tudje ovim prostorima.

Дробњак
Gost
Дробњак

поносан

Branko
Gost
Branko

Pa idi na paradu ponosa.

Mirko
Gost
Mirko

I ja na OLUJU!

Sonja
Gost
Sonja

Na čemu si ponosan
Sto ste izgubili rat u HR i sto ste izgubili Kosovo i

Matija
Gost
Matija

Režim koji proganja pjesnike je otpjevao svoje.

Rajo
Gost
Rajo

Hiljadu i pesto ljudi sa sve popovima i autobusima iz svih srpskih zemalja , malo nikoliko .
Dobra je stvar što su srpski popovi počeli otvoreno da rade protiv građanske , evropske i nezavisne Crne Gore , da vide naivni Crnogorci ko im o glavi radi !

Mrkelja
Gost
Mrkelja

Pi bruko Crnogorska,pi pi pi.Ovo je najsramniji skup u novijoj istoriji Crnogorskoj.Pi domaci izdajnici pi pi.Tuzni Momire Bulatovicu.

Građanin
Gost
Građanin

Pušti momira. Njega je već Bog kaznio. A i ove će ostale. A On zna najbolje kad ikako.

Oli
Gost
Oli

SRAMOTNI SKUP!

Velimir
Gost
Velimir

TUZNI SKUPE,DA VAS OBAVIJESTIM DA STE I VI 1918 GODINE UMRLI ZAJEDNO SA VASIM IDOLIMA KOJE DANAS SLAVITE!
SVAKA VAM SRECA I SLAVA BILE KAO DANAS,
MISLIM DA TREBA DA SE DEBELO STIDITE !

Fileopg
Gost
Fileopg

čudi me da nema nikog iz SDPa i Crnogorske ćijim glasovima ćetnićija preuze vlast u Budvi i
omogućiše im da održavaju ove palanačkovašarske gluposti.

Građanin
Gost
Građanin

Ranja se još lomi da svrne 😂😂😂

da vam bude
Gost
da vam bude

PROKLETO! Zi jela Crna Gora! Zivjela C P C ! Dolje rusitelji samostalne vjecite Crne Gore!

Aaaa
Gost
Aaaa

Ovo nema veze vise sa tim da li smo Crnogorci ili Srbi, ko je za zajednicku ili nezavisnu drzavu, vec jesmo li ljudi ili nijesmo. Kao sto neko rece, pjevaju himnu koju je pisao Kralj Nikola, a obiljezavaju datum kad je protjeran. Kakve ljige.

Bog
Gost
Bog

Ljigo ko je procera K Nikolu? Jeli to Adzic ili Serbo napisali ajde nauci nesto pa smradaj imas u Bec Arhivu ne slusaj nikoga tamo fino pise daje K Nikola potpisa nestanak CG i uteka za Italiju Ali mi Srbi ga postujemo za rad Srbstva i svih bitaka koje je vodijo sa Srbima Gore Crne

eto
Gost
eto

Boka.-Kosovo. Prvi slave poraz u I ratu a drugi na kosovskom polju. Kakvi luzeri

Weknd
Gost
Weknd

Tuznom skupu prisustvuje i predsjednik Opštine Budva iz redova Demokrata Dragan Krapović. Demokrate Prevara Crne Gore!

Caki
Gost
Caki

Jadnika ovih. Bijednici jedni sram vas bilo.

Djuro VIVAX1918
Gost
Djuro VIVAX1918

Pozdrav iz BUDVE. Ponos, radost, sreca i ZAHVALNOST PRECIMA IZ 1918

ZELENAS!!!
Gost
ZELENAS!!!

Uvek je bilo izdajnika a evo ih i nocas !
Dobro je dok znamo od kojih da se cuvamo !
ZA PRAVO CAST I SLOBODU CRNE GORE !!!

Aok meni
Gost
Aok meni

U naslovu smo fali SKANDALOZNO xDD ok pošli su Austrougari, pozdraviste ih pjesmom i ocemo li sad u 21. Vijek?

Mirko
Gost
Mirko

Pojedi paradajz

Aok meni
Gost
Aok meni

Samo svijeze sezonsko voce i povrce jedem. Cuvam se kancerogenih materija.

z d
Gost
z d

Kakav je ovo parastos?

Senka
Gost
Senka

Ovo je gej parada ponosa.

lazar
Gost
lazar

Ako dodje domar sve ce ih iscerat napolje😂😂

SEKULA DRLJEVIC
Gost
SEKULA DRLJEVIC

Dobro je da pritvrdimo ko je protiv nezavisne Crne Gore i

Džogaz i Lukić
Gost
Džogaz i Lukić

Ti si naš, Sekula.

Pravnik
Gost
Pravnik

Državna vlast je isključivi krivac što imamo ovu šaradu noćas u Budvi! I još nešto, vidite li kako gradonačelnik Budve Krapović stoji uz rame negatora Crne Gore, a dolazi iz partije “koja ne dijeli”. Glupi narode, Bečić = Mandić. Samo je Bečić “prefinjeniji” u negiranju CG! Ovog maja je čestitao državnost CG, a noćas Bečićev saigrač Krapović veliča ovaj skup… Više »

Lidija
Gost
Lidija

Banana od države

radosav72
Gost
radosav72

Vrlo ruzna slika ( snimak) koju nam salje vlast iz okupirane Budve. Zloupotrebljava se megalomanska pjesma kralja Nikole ( kojega je ista njihova ideologija…. zna se sto… ) . Onda na bini stoje ljudi u crnogorskim i bokeskim nosnjama, koji su najvise stradali od tih “oslobodilaca “. a lijevo stoji zastava sa 4S, nespojivo sa crnogorskom i bokeskom nosnjom. Koje… Više »

Blavor
Gost
Blavor

Ne treba pridavat značaju mnogo, ovo je klasicno lizanje rana, sjutra kad im djeca podju u školu, opet ce ucit crnogorski jezik, sa crnogorskom zastavom u učionici i crnogorskoj državi. Ovo im je da izluftiraju pa da se opet vrate svom mizernom životu…

Mandrak
Gost
Mandrak

Crna Gora – Srbija iz 2 u 2 Stidim se večeras.

Ljesnjanin
Gost
Ljesnjanin

Sramota

PDG
Gost
PDG

Novija istorija ce zapisati sve izdajice roda svoga koji daju poslednje trzaje srpskih dinosaurusa u casnoj Crnoj Gori!

Alan Ford
Gost
Alan Ford

Tužno i žalosno

Vele
Gost
Vele

I ovo su svi Srbi sto su ostali u Crnoj Gori plus 10 autobusa sa Kosova, Bosne i Srbije. Pa niste ni ovo mogli napuniti Srbijanci.

Građanin
Gost
Građanin

Nema tu ni jedsn Srbijanac niti njih ovo blejanje interesuje. Ovo su samo posrbice i profesionalni srbi. A velji srbin Kusturica i metropilot amfibije provalili da nema koristi od ove …, nemam prave riječi, pa eskiviraše. Puštili gluperde da se blamiraju i na sebe navuku bijes a oni, lukavci, lagano, u ladovinu.

Weknd
Gost
Weknd

Pjevaju Onamo, ‘namo! čiji je tekst napisao crnogorski Kralj Nikola, 1867. godine, na skupu proslave sto godina Podgoričke skupštine, kojom je kralj Nikola i njegova dinastija svrgnuta sa crnogorskog prijestolja.

Aok meni
Gost
Aok meni

Çccc kako je svrgnuta kad je sam abdicirao i utekao?

Bezimeno
Gost
Bezimeno

Abdicirao? E kukala vam majka,ne sto ne znate istoriju no je i izmisljate

Zeka
Gost
Zeka

E, ABDICIRAO! Rasformirao vojsku i potpisao kapitulaciju?

ghi
Gost
ghi

Jeli Dritan Abazovic prisutan ?

460
Gost
460

I CRNOGORSKA

Komunista
Gost
Komunista

Pobogu, čak i ja znam da je srpska vojska(kao članica saveza Antante) bila oslobodilačka, a ne okupatorska!

radosav72
Gost
radosav72

hhaha, dje oslobodilacka? U trnutku ulaska srpske vojske u CG nije bilo ni jednog austrougarskog vojnika. Vec 15-tak danaranije je Francuska vojska preuzela Crnu Goru od austrougara. Pa reci mi od koga nas je oslobodila ova srpska vojska? Od nase drzave, istorije, jezika, dinastije, crkve…?

Džogaz i Lukić
Gost
Džogaz i Lukić

Tako je, radosave72, od kapitulacije Crne Gore 1916. nijedan austrougarski vojnik nije bio u Crnoj Gori, kralj Nikola nije pobjegao, prije toga je razdijelio zlato narodu…

Građanin
Gost
Građanin

Djogate, simpatičan li si.

Bokelj
Gost
Bokelj

Moja Boka je kao visevjekovni dio Dalmacije bila na gubitnickoj strani i porazena u Prvom s.r.

Sonja
Gost
Sonja

To je naša Hrvacka Boka🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

460
Gost
460

Ti neznaš dalje od, sopstvenog nosa

Građanin
Gost
Građanin

Jeste, oslobodilačka za Srbiju. Ali ne i za Crnu Goru, koju su Austrougari već bili napuštili. Oni ni jedan grad Crnogorski 18tenijesu oslobodili. Tu su dovedeni da okupiraju Crnu Goru i sprovedu ne ujedinjenje nego prisajedinjenje. A ako se kome to ne svidi, da dobije pendrek ili metak. Bio bi narod Crne Gore tada za ujedinjenje svih južnih Slovena u… Više »

Mili
Gost
Mili

To su ti izdajnici svoje zemlje. Carevic poznati Grbljanski prevarant.

Bokelj
Gost
Bokelj

Ne pominje Momo Zagrebacku deklaraciju. Ne pominje ni 1914. kada su pravoslavci u Boki slavili 100.godina ujedinjenja sa Austro ugarskom. Tu tu pa pa

@@@
Gost
@@@

Koja količina inteligencije na jednom mjestu, da se čovjek postidi. Lider do lidera, tvorci i vizionari :). Samo nam još fali Milorad Dodik da postanemo odraz Republike Srpske Krajine :).

radosav72
Gost
radosav72

haha, daleko bilo…

jad
Gost
jad

bravo dusko.

Igor
Gost
Igor

Kao I sto sam mislio, stotinjak suludnika I istomisljenika Andrija Mandica, jos jedan fijasko, takva je s njim svaka rabota. Ali bice valjda koljenica posle.

4 nahije
Gost
4 nahije

Ima od popeka da se nagrde posle skupa ovi junaci…

Bokelj
Gost
Bokelj

Boka je usla u Kraljevinu SHS sa Dalmacijom uz prethodno ujedinjenje s Hrvatskom i Slovenijom.

Aok meni
Gost
Aok meni

Ahahhahaha ne lupetaj. 1916. Ali to ne pominjete. Hrvati su ušli u SHS bas da Srbija ne bi dobila Dalmaciju do Like! Ahhahah

Baltazar B.
Gost
Baltazar B.

Ovaj skup nemože ugroziti državu Crnu Goru. Dobro je da se vidi ko mu sve prisustvuje. E Ranko, Ranko eto ti tvoje drzavotvorne partije.,, Crnogorska”, pod hitno da promijeni ime. A i druge građanske stranke, partije koje čine koaliciju u Budvi, jer nemaju ništa Crnogorskog. Sada je zavesa pala, karte su otkrivene a ostalo je na biračima kada budu sljedeći… Više »

Bokelj
Gost
Bokelj

Vijesti vele prisutno nekoliko hiljada a sala sa ovako zauzetim platoom prima do 1500 ljudi. O cemu se radi? Sta je razlog laznog izvjestavanja. Ne razumijem

Sanja DG
Gost
Sanja DG

Sve podrške za skup.Nikad se u srpskoj Crnoj Gori neće skandirati viva vero Montenegro i e viva Duče! Izdajnici roda srpskog SIKTER IZ NJEGOŠEVE OTADŽBINE.

Hrvat
Gost
Hrvat

NIKAD NECE CRNA GORA BIT OBALA SRPSKOG MORA ZAPAMTI TO METLO!!!

Boba
Gost
Boba

Bolesna si… nadji decka i lijeci se dok si na vakat gospodjo!

radosav72
Gost
radosav72

Viva vero Montenegro!!!!

Lidija
Gost
Lidija

Du schlampe

web
Gost
web

Iz Njegoseve otadzbine koju je ukinula ova popek brigada?! Pomuzi nesto oko kuce i odmori u tom velegeadu malo

Lavica
Gost
Lavica

Sanjice nisu mi pustili na žalost prošli komentar …
Ali mogu ti makar reći da mi te ŽAO
😢😢😢😢

fabian
Gost
fabian

Crna Gora nasa najljepsa i jedina je prokleta zemlja, a mi, mi smo nacija sa greskom sto bi rekao Zivko Andrijasevic. Bas zbog toga sto si prokleta jos te vise volimo Crna Goro, i dok je nas Crnogoraca cuvacemo tvoje ime i slobodu svetu! Nikad vise ali nikad vise 1918, ne zato sto ne volimo nasu bracu iz Srbije nego… Više »

4 nahije
Gost
4 nahije

Pročitaj ostatak toga pisma đe je Kralj napisao to “Crna Gora je Crnogoraca”. U ostatku pisma je 3 puta rekao da je on veći Srbin od Karađorđevića. Sve vadite iz konteksta. Poljubac Dukljani <3

ZELENAS!!!
Gost
ZELENAS!!!

Pa sto ako je rekao da je veci srbin od karadjordjevica i ja sam veci srbin od svih ovih na skupu !!!
Al crnogorac pod broj jedan koji ce zivot dati za majku nasu CRNU GORU !!

4 nahije
Gost
4 nahije

Aj živio!

4 nahije
Gost
4 nahije

Nije proslava Podgoričke skupštine, nego oslobođenja Boke i njenog ujedinjenja s ostalim srpskim krajevima uključujući i Crnu Goru(koja je te 1918e godine jednoglasnom željom njenog naroda ušla u zajedničku državu sa svim drugim srpskim zemljama, ali 20ak dana nakon Boke Kotorske). Niko te istorijske činjenice neće promijenit, pa makar sve Srbe silom na traktorima proćerali, kao što bi neki željeli(ti… Više »

CCCCCC
Gost
CCCCCC

Biče vama brzih dana, spremte se spremte četnici

CCCCCC
Gost
CCCCCC

na put za srbiju

100% MNE
Gost
100% MNE

Kameno ti znaš istoriju. Boka je do 1918 godine bila dio Austrougarske a samim tim je ušla u proces ujedinjenja s Kraljevinom Srbijom kao dio Države Slovenaca, Hrvata i Srba. Pročitaj malo prije no se latiš pisanja istorije…

460
Gost
460

Avetinjo

Pogba
Gost
Pogba

Becic place sto ne moze da prisustvuje ali je na liniji sa bratom po kokardi Krapom (podmornicom) koji ga izvjestava redovno kako protice sramni skup šačice izdajnika.

Crnogorski Beto
Gost
Crnogorski Beto

Eto navodna Crnogorska spašava i održava ovu vlast. Samo mi uvozimo predsjednike stranaka iz Srbije da nam ovdje prodaju onu stvar za bubrege.

Starac Focco
Gost
Starac Focco

A dje je jadni Becic?Ne smije kukavvica da se pojavi,pa “ovlastio”Krapovicca da ga zamineni!.Dje je vlast da rasturi ovu izdajnicku bandu.Sramota za Budvu!

CCCCCC
Gost
CCCCCC

Zastiđa ljudska!!! !… niste svesni svoje nesvesti. Valjaili vam naslednicima živlet sa vašim djelima……a bogami i sa nama???

Kole
Gost
Kole

I Amfi je digao ruke od njih, veli od ovih posla nema.

Sramota
Gost
Sramota

Demokrate – najveća četnička podvala u novijoj istoriji

Jovo
Gost
Jovo

Tuzni skupe.

vasojevic
Gost
vasojevic

jos tuznija drzava kad je ovo dozvolila!

Građanin
Gost
Građanin

Da mi vidimo ko su a oni da vide koliko ih je !
Shvataš !?

Biohazard
Gost
Biohazard

Građanin , upravu si !

Boki Ct
Gost
Boki Ct

Okupila se mracna proslost Crne Gore, srecom su otisli u proslost. Bavimo se buducnoscu, za ove spasa nema.

VanzemaljacPG
Gost
VanzemaljacPG

Pa da mi neko kaze da nisu Milovi ljudi? Nemojte da se sprdamo,nisu oni ovoliko retardirani, ipak su svi milioneri

Mr. Perfect
Gost
Mr. Perfect

Kako su se poredjali, taman za strijeljanje!

Aok meni
Gost
Aok meni

Opet bjesni fašizam i ustastvo Sekulino?

....
Gost
....

Sta je, smeta vam Onamo namo????

vasojevic
Gost
vasojevic

pa ajte onamo kumimo vas bogom pa cetnikujte do mile volje

Pogba
Gost
Pogba

Aj ti otamo tamo!!!

Lavica
Gost
Lavica

Taman posla da nam smeta ,ako vas ne smeta pamet da je pjevate tu đe je pjevate , a što bi nama.
Nama je drago jer ste još jednom dokazali da ste samo ,kao u tvom niku …. TAČKICE
😘😘😘😘😘😘😘

BOKELJ
Gost
BOKELJ

Jesi Sonja taman kao ova Lavica iz Rozaja sljegla ahahaha

Lavica
Gost
Lavica

Bokelju ova Lavica je rođena Baranka kao i njeni roditeljii ,tako da ne lupetaš ako me u buduće budeš prozivao .

Lidija
Gost
Lidija

Mrs u srbiju

Bokelj
Gost
Bokelj

@Lidija ili vjerovatno Lejla, Ajde ti put Turske lagano

Sonja
Gost
Sonja

Ne jer sam rodjena Bokeljka
Gubise odavde idi odakle si doso

Pahuljica
Gost
Pahuljica

Blago domu koji zaobidješ, Liśka.

Senka
Gost
Senka

Ja volim čut onu, Tamo DALEKOOOO DALEKOOOO OD MORA, tamo je selo moje tamo je sebijaaaaa, tamo DALEKOOOO. Pa moja baba je govorila za srbe,, tuđini,, a bila je primorska, pravoslavna.

Brdjanin
Gost
Brdjanin

E Risto…Risto stari izdajnice kopiras li ovo Mirasa pa te medju bracu nema

Asik
Gost
Asik

Sve ultra cetnici

PG_man
Gost
PG_man

Ovoga ce im se i unucad stidjeti. Ostace slike I video zapisi o proslavi okupacije vlastite domovine. Nek im je Bog u pomoc.

SASA
Gost
SASA

Podrska za vojsku Kosova,podrska nezavisnoj Vojvodini…

Marko
Gost
Marko

Kolko ih ima ,mogu slobodno u kristal na koljenicu
ni stotinu ih nema a tolko buke hahahah.😜

100% MNE
Gost
100% MNE

Pa ne treba se čuditi što slave propast i poraz svoje države. Srbima je inače čijela istorija i mitovi bazirana na porazu u Kosovskom boju. Crnogorci slave i slaviti će pobjede. Nikad više 1918 posebice!!!

Radosav72
Gost
Radosav72

Od danas zbog ovoga mogu se zvati “bivsa budvanska vlast” . Nijednom postenom Srbinu u CG i Budvi ne pada na pamet da slavi ovaj datum na ovaj nacin.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Ja se izvinjavam što ovako iznenada upadam, ali zar nije rečeno da će ovo biti zabranjeno ?

Aok meni
Gost
Aok meni

Zabranili ili ne zabranili, mi smo svi skupa sa našim vitalnim komunistickim otpadom, na čelu sa Dodikom raspad sistema. Psi rata bacaju raji oglodjane koske.

radosav72
Gost
radosav72

Nije, bilo je price i o tome, ali CG je demokratska drzava pa smo ih pustili jednom da vidimo sto oce. Sto ne znaci da im sledeci put nece bit zabranjeno.

Pikiljic
Gost
Pikiljic

Ulazite sad u budvu, skrkajte sve para sto imate

dobronamjerni
Gost
dobronamjerni

Organizator je Budvanska vlast, ali đe su i kako se ponašaju njeni članovi iz Crnogorske partije – baš ,, crnogorski”.

Mirko
Gost
Mirko

Nijesu mogli skupit “srba” i posrbica odavde iz srbije i republike šumske da napune malu salu a cude se sto je Kosovo pored srbije pored tih junaka 😂😂😂😂😂😂😂

Gost
Gost
Gost

Ahahahahaha dijabolo!

SASA
Gost
SASA

A ciji je ovo pop -srbijanski naravno

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Krivokapići su Srbi iz Šumadije!

Aok meni
Gost
Aok meni

Kako šlaga Stara kao po običaju hahaha da nisi Cuce pobrkao sa Sumadijom?

Bosko
Gost
Bosko

A i red je tako, Srbijanski skup I Srbijanski pop.

Laki
Gost
Laki

A cega se pametan stidi lud se ponosi!

SASA
Gost
SASA

EVO STO IH CIO SVIJET “VOLI” srbijanci mali …

Sanja DG
Gost
Sanja DG

Srećno srpski ponosni narode.Okupatora je uvijek bilo i biće ali svi oni prođu a srpski narod ostaje.Montenegrini koji tuguju zbog pads Austrougarske kada ih je srpska vojska oćerala i oslobodila Crnu Goru.Počast poginulim herojima.

SASA
Gost
SASA

Srbijanko

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Sanja, kad već znaš za te poginule heroje, mogla bi da nas prosvijetliš i otkriješ nam đe su Srbi vodili bitke za oslobođenje Crne Gore. Koliko je bilo ranjenih a koliko poginulih. Kako to istorija nije zabilježila, biće to ekskluziva. Zabilježena je samo bježanija preko Crne Gore u Grčku.

Aok meni
Gost
Aok meni

Mojkovacka bitka Stara neznalice. Kako reče Vukotic Nikoli? Idi, samo da te moje oci vise nikad ne vide…

Sonja
Gost
Sonja

Tako su govorili Srbski Dubrovnik I Vukovar pa su dobili bananu

Angela KO
Gost
Angela KO

Boze hvalati sto me nisi kaznio da sam Srpkinja

BokeljHN
Gost
BokeljHN

@Angela KO tebe je izgleda sasvim dovoljno kaznio, nema potrebe vise.

dobronamjerni
Gost
dobronamjerni

E baš si ovo sročio znalački, pošteno i patriotski – u kam udrilo.

vero
Gost
vero

Sanjaš DG.Srpska vojska je napravila nešto nezabilježeno u istoriji-da svi vojno sposobni napušte svoju državu i u drugoj državi ostanu par godina.Kada se rat završio, isti se vratiše kućama kao oslobodioci.

Bijeli Pavle bg
Gost
Bijeli Pavle bg

Sanja sljegla si sa severa pa plagiras Njegosa koji rece Razni Nemanjici Sultani i Napoleoni udarali su na Crnu Goru svi prodjose a Crna Gora ostade vjecna

SASA
Gost
SASA

Ovo nema nidje oprosti im sveti Petre Cetinjski ne znaju sta cine jadni mali srbijanci!!!!

razocarani
Gost
razocarani

Srecan vam SKUP PRAVA CRNA GORO !!!

Mirko
Gost
Mirko

Zivjelo Kosovo pored srbije

Gost
Gost
Gost

Ziveo albanski Ulcinj!

Alen
Gost
Alen

I Bošnjačko Rozaje

Mirko
Gost
Mirko

Ziveo Cincarski Niš

SASA
Gost
SASA

Srbijanac

gori
Gost
gori

Kakva tragedija od skupa, tuga jedna. Samo da se mi opametimo jednom za vazda pa oni neka slave kolko god oce ali ono sto su napravili 1918 nikad vise! Na pamet da im ne pane!

uzas
Gost
uzas

Ovdje koliko mogu da primijetim,jedino Seselj fali.

Milan V.
Gost
Milan V.

Fali i Anfi ali ne znam sto ga sprijeci.

Građanin
Gost
Građanin

Nema vremena on za ove gluposti. Mora da po svu noć broji pare iz Ostroga i Cetinjskoga. Znaš koja je to masa papira. Ne daje više niko metalne. A on ne vjeruje nikome no sve mora sam. Nije lako.

Biohazard
Gost
Biohazard

Jedan dio budvana je ovim omogucio reprizu izdaje Crne Gore , a siguran sam da se jedan dio njih sada stidi …

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Biohazard

Kojom vrstom kriminala se baviš u Beogradu ???
Droga, šverc, pljačke ili prosjačenje ???

Mirko
Gost
Mirko

Lelekanjem za Kosovom ka u šumsku

Građanin
Gost
Građanin

A ti, ništa ne pričaš ?

Biohazard
Gost
Biohazard

Beograd je za mene ‘ plus-kvan perfekat ‘ , davno sam ja prevazisao taj mali gradic 🙂

xyz
Gost
xyz

Slave nestanak Crne Gore u kojoj sada zive i rade,lijepo od njih.

Aok meni
Gost
Aok meni

U kojoj ih sad exploatisu sluge okupatora.

Kotoranka
Gost
Kotoranka

Pop Momo skaradni sa krparom sa Sv Nikolu u Kotoru .
To je čovjek nemira I podjela.On je politicki komesar kojega ne cijene Kotirani,osim par famelja koji od crkve I srpstva imaju koristi.

Bokelj!
Gost
Bokelj!

E, a Miras je prosvjetljeni Mesaja xD

vjecna da je
Gost
vjecna da je

to su nikakvi ljudi i risto i krivokapic i nikcevic plamenac joilo …poslednje zlo u cg brzo ce na smetliste istorije

Gost
Gost
Gost

Nestanak i ujedinjenje nije isto. Shvatite to vec jednom odsrbice malene!

Građanin
Gost
Građanin

Nije ujedinjenje no aneksija, goste neželjeni.

Gost
Gost
Gost

Jes vala, ali dobrovoljna, na veliko zadovoljstvo ogromne vecine, gradjanine sa sela.

Send this to a friend