Politika

DPS tvrdi da je skoro milion eura uloženo u infrastrukturu u Šušanju

U prethodnih petnaestak mjeseci skoro milion eura uloženo je u infrastrukturne radove na području mjesne zajednice Šušanj, što je rezultat dobre saradnje lokalne vlasti i opštinskog odbora Demokratske partije socijalista u Baru, kazao je danas odbornik te stranke u lokalnom parlamentu Pešo Glavanović.

Završeni su radovi na asfaltiranju ulice u Ilinu od restorana “Pod Lozom” ka stajalištu u dužini od 480 metara, a u dogovoru sa Opštinom Bar očekuje se i sanacija pet sporednih ulica.

“U toku su radovi na izgradnji rezervoara, vrijednost radova je 360.000 eura, kao ulice pored rijeke Željeznice vrijedne oko 300.000 eura. Radovi će se izvoditi i na sanaciji ulica Jovana Jovanovića Zmaja, Omladinskoj i ulici Nikole Lekića. Morsko dobro će iz svog budžeta za 2018.godinu fazno uložiti 200.000 eura u Mjesnu zajednicu Šušanj”, kazali su iz DPS-a.

Kako kažu, sa gradonačelinkom Zoranom Srzentićem vođeni su razgovori o nastavku izgradnje ulice uz korito rijeke Željeznice uz prugu do stajališta.

“Cijena ovog projekta sa eksproprijacijom bi bila oko 470.000 eura, a što bi moglo biti zaokruženo za godinu- godinu i po dana. Kada je riječ o izgradnji kolektora K2 u Ilinu, biće realizovana kroz opštinske investicije, Akcionom planom do 2020 godine, s obzirom da iziskuje velika finansijska sredstva moguće je realizovati posredstvom kredita KfW banke”, istakao je Glavanović.

Koordinator DPS-a za Šušanj Miroslav Knežević naveo je da se u proteklih godinu dana jače krene sa aktivnostima u toj Mjesnoj zajednici, te da je cilj što prije riješiti probleme građana.

“U narednim nedjeljama i mjesecima na sastancima sa građanima biće dogovoreni prioriteti za 2018. Godinu. Biće nastavljeno sa asfaltiranjima i popravkom putnih pravaca, gradnjom vodovodne i kanalizacione mreže, kao i uređenjem plaža i priobalnog dijela. Najavljeno je da će se u narednom periodu krenuti sa izgradnjom kanalizacione mreže duž bulevara ka Ilinu”, dodaje se u saopštenju.

Predstavnici mjesne zajednice održali su niz sastanaka sa JP “Morsko dobro” , Direkcijom za saobraćaj, Komunalnim preduzećem i preduzećem Vodovod i kanalizacija Bar. U narednom periodu slijede razgovori sa TO Bar i AD “Luka Bar”, a sve u cilju valorizovanja potencijala koje ta mjesna zajednica ima.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dejo milion ?
Gost
Dejo milion ?

Treba uložiti u onaj susanj odmara covjek oči na one kuće ?sad ne možeš kupit kuću u susanj ispod milion eura najmanju ?

Milton
Gost
Milton

Kakav je ovo nacin !!Zasto CDM objavljuje ovakve izjave.Ofakle DPS da grafi ulice,stajalista i drugu infra strukturu.Zar se to ne radi iz GRADSKOG BUDJETA ,gdje se nalaze sredsstva SVIH gradjana,bez obzira na stranacku oripadnost.
Jos malo ,pa ce biti da nas DPS hrani,lijeci,skoluje,oblaci i ne znam jos sta.

Kapetan Leši
Gost
Kapetan Leši

Sve sto sam rekao je istina,a to mozete lako provjeriti

aha
Gost
aha

Ih ako si sto protiv ova dva pulena rekao. Jedan iskusan, drugi relativno nov a svim bojama premazan, kolege iz bolnice bi najbolje rekle, ako bi smjele.

Sto je ovo
Gost
Sto je ovo

Kakva je ovo komedija, jesu li normalni ovi ljudi

Milos GS
Gost
Milos GS

Zar mogu biti normalni, a ovo podrzavati. Koliko da su svoje dali, a ne narodske

Kapetan Leši
Gost
Kapetan Leši

Vazno da je predsjednik MZ dao ime ulici po svom prezimenu,uzas i sramota!!

Milos GS
Gost
Milos GS

Istina, necuveno. A znamo ga, Bogu hvala

Ivan
Gost
Ivan

Kakva cirkusijada, samo sto ce dr Knezevic sa cirkusantima?

Milos GS
Gost
Milos GS

Pa i on je klovn. Cim jedan doktor pristaje da drzi konferencije po ulici i prica ovakve price nema tu ni morala ni postenja. Sve za partiju. Steta sto se ljudi profesionalci ovako prljaju. A komsija mi koji po sebi daje mjesto ulici je posebna prica..

jajaja
Gost
jajaja

Je li Šušanju ili Šušnju…

Bar Rozajcima
Gost
Bar Rozajcima

Vjecita nedoumica..

Ano Minus
Gost
Ano Minus

Nema tu dileme: Susanju! Ovo “Susnju” izmislili su “vikendasi”. Isto kao za Prcanj. Treba “Prcanju”, a ne “Prcnju”, sto je iz iste kuzine. Takodjer, treba rec “Bar” kao “car”, a ne po dodjoski “Bar” kao “dar”, mada ga isti tako dozivljavaju.

Send this to a friend