Politika

Škrelja: URA besramno laže, nije tačno da je predsjednik Đukanović insistirao na “paket” dogovoru po pitanju kadrovskih rješenja u pravosudu

Ljuiđ Škrelja

Pored toga što učestvuje u nečasnim planovima svog lidera, lijepi njegove etikete “ekstremista” i “fašista” svima koji im uznemiravaju savjest, URA i – besramno laže, tvrdi poslanik DPS-a Ljuiđ Škrelja.

“Dakle, apsolutno je netačno da je predsjednik Đukanović insistirao na “paket” dogovoru po pitanju kadrovskih rješenja u pravosuđu, jer da je tako bilo ne bi naša stranka imala izuzetno konstruktivan pristup prema izboru sudija Ustavnog suda i uglednih pravnika u Sudskom savjetu”, navodi Škrelja u saopštenju dostavljenom medijima.

Uzgred, kako kaže, nema ničeg čudnog u ponašanju DF koji je iskoristio svoju poziciju da ucijenjuje “naivnog” premijera.

“A on, pristajući na ucjene, iz samo njemu poznatog razloga, zapravo je i sam učestvovao u blokadi EU puta Crne Gore. Da je ucjenjivački repertoar DF širok, pokazuje i to da su dogovor oko pravosuđa uslovili i neizglasavanjem zakona kojim bi Zeta postala samostalna opština. Više je nego očigledno, da bi sljedeći ultimatum za famoznih 2/3 bio da Crna Gora postane članica “Open Balkana””, naglašava Škrelja.

Dakle, dodaje on, repertoaru “korisnih” ucjena nebo je granica, i ređale bi se sve dotle dok Crna Gora ne bi ostala bez mogućnosti da samostalno vodi svoju politiku, čvrsto ukopana u balkansko živo blato, sa izvjesnom perspektivom da se iz njega ne isčupa narednih nekoliko decenija.

“Hvala Uri i DF-u na takvoj “viziji”, ali je ovdje neće sprovoditi dok god ima onih kojima je svoja država draža nego tuđa”, zaključio je Škrelja.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Rasta
Gost
Rasta

Kad čujem Škrelju da nešto komentariš,odmah znam da treba biti kontra toga….

Maja
Gost
Maja

Odlican tekst

AnonimousPrimus
Gost
AnonimousPrimus

Nije DF kao slučajno pao s neba kao izgovor URI. Sve je to po diktatu Vučića. Malo mi je trebalo vremena da razmislim ali vidite. Vučić je uništio Srbiju sa svojim kadrovskim rješenjima, kao što su na pr Vulin, Gašić, Brnabić nesposobnjakovići na odgovornim mjestima. A onda se Srbija samourušila i postoji samo jedsn gospodar života i srmri. Vučić. I… Više »

Luda Simana
Gost
Luda Simana

Gos’n Skrelja ne kaze se laže vec ne govori istinu..budimo kulturni!😳🤣🤣🤣

Racko
Gost
Racko

Ponekad treba biti grub. Na lijepo ne moze bas sve.

Luda Simana
Gost
Luda Simana

Na izborima svi da glasamo za URU, Evropu sad, Jakova i Milojka i Demokrate to je to..kako bi izbacili iz skupstine DF i dps koji 30 god nista nijesu dobro donijeli..a sd i sdp nece imati cenzus jer prelaze vec kod Jakova..🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🍻🍻🍻🤣🤩😘

Sreten_V
Gost
Sreten_V

Što je čudno?! Od kada su došlina vlast lažu stalno i u ogromnim količinama! Lagali su za pucnjavu na Belederu! Lagali su da su patriote napale policiju! Lagao je Dritan da će Ugovor biti usvojen dvotrećinskom većinom i da će njegovopotpisivanje biti odloženo! Lagao je da to potpisivanje neće biti 3. avgusta, a da ne trepne i ilegalno dostavio popove… Više »

Sindikalac
Gost
Sindikalac

Bravo

Send this to a friend