Politika

Skupština konstatovala: Radulović više nije ministar održviog razvoja i turizma

Pavle Radulović

Skupštini Crne Gore danas je konstatovala ostavku ministra održivog razvoja i turizma Pavla Radulovića. 

Treba napomenuti da je prethodno Skupštila odbila da se izjasni o ministru Raduloviću, jer je osim ostavke, parlamentu, od premijera Duška Markovića, stigao i prijedlog o razrješenju Radulovića. Premijer je nakon toga obavisjetio Skupštinu da hitno povlači prijedlog o razrješenju, te da Skupština treba samo da konstatuje ostavku.

<<<Pavle Radulović podnio ostavku>>>

Podsjetimo, ministar održivog razvoja i turizma  podnio je 1.movembra ostavku na tu funkciju. On je to saopštio na vanrednoj konferenciji za novinare nakon što je prethodno emitovan snimak gdje je budvanski investitor Boško Nenezić tvrdio da je građevinskim inspektorima MORT-a Vladanu Juretiću i Zoranu Boškoviću davao novac više puta tokom jula 2018. godine.

<<<Marković nakon Radulovićeve ostavke pisao Stankoviću: Izostala efikasna akcija tužilaštva>>>

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković istog dana se obratio Tužilačkom savjetu dopisom u vezi sa slučajem korupcije u Urbanističko-građevinskoj inspekciji Ministarstva održivog razvoja i turizma i ukazao da je, uprkos zakonitom, blagovremenom i savjesnom postupanju policije izostala efikasna akcija tužilaštva.

M.D. 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
zzzz
Gost
zzzz

Gospodine Pavle,za godinu cete vidjeti da ste uradili pravu stvar.Zivite u slobodi i ljubavi.Napredujte.Vise i vise.Hvala!

Glava
Gost
Glava

Taman neko nesto a ono trt

Dule
Gost
Dule

Hahaha a jes bas je on neko nesto a niko nista vec 30 godina, bez lopovluk

Gagi
Gost
Gagi

Bolje da Skupstina komplet raspustena na celu sa “postenim”Brajovicem.

Send this to a friend