Politika

Skupština nije usvojila nijedan novi zakon u proteklih osam mjeseci

Jovo Rabrenović

Potpredsjednik Liberalne partije Jovo Rabrenović kazao je da Skupština Crne Gore za osam mjeseci ili 230 dana od konstituisanja nije usvojila nijedan novi zakon. Rabrenović ističe da u tom periodu održano je devet zasijedanja na kojima je usvojeno samo devet izmjena zakona ili ukupno 90 članova, saopšteno je iz LP-a.

On dodaje da ono što dodatno pokazuje rasulo koje vlada u najvišem zakonodavnom domu jeste da je o čak sedam zakona odlučivano po dva puta u ovom kratkom roku.

“Za ovih osam mjeseci ili 230 dana jedino što su mijenjali jesu propisi kojima su obezbjeđivali lične beneficije i uhljebljenja partijskih kadrova, bez ijedne suštinske i sistemske promjene koja omogućila napredak i prosperitet građanima”, napominje u saopštenju.

Rabrenović naglašava da je očigledno da je trenutna vladajuća većina navikla da u višegodišnjem bojkotu Skupštine, ne radi ništa i ne haje za građane i javnost.

“Međutim, postavlja se pitanje da li su to promjene za koje su građani Crne Gore glasali, je li to bolje sjutra koje su obećavali ili je narod ponovo prevarili jeftinom demagogijom? Dok oni pričaju priče, mjeseci prolazi a građani su u sve većoj većoj krizi”, zaključuje u saopštenju.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
cikoticka
Gost
cikoticka

glasali, podrzavali ili nisu glasali isto, nama cija “ovovladanije” zlo a ovima sto ih glasaju neka jedu korjenje kako su im obecavali 1998-99god. evo sad ce ako Bog da docekati konacno

Send this to a friend