Politika

Skupštini stigao prijedlog Markovića za razrješenje Radulovića

Pavle Radulović

Skupštini Crne Gore stigao je prijedlog premijera Duška Markovića za razrješenje ministra održivog razvoja i turizma Pavla Radulovića, koji je 1.novembra podnio ostavku.

<<<Pavle Radulović podnio ostavku<<<

U obrazloženju koje je tog dana uputio premijeru, Radulović navodi da ostavku podnosi iz moralnih razloga, nakon što je emitovan snimak gdje je budvanski investitor Boško Nenezić tvrdio da je građevinskim inspektorima MORT-a Vladanu Juretiću i Zoranu Boškoviću davao novac više puta tokom jula 2018. godine.

” Okolnost da su sinoć u TV emisiji objelodanjeni snimci dodatno podgrijavaju sumnje koje postoje već neko vrijeme, kao i činjenica da sam učinio sve što je u mojoj moći da se devijantna ponašanja u inspekciji iskorijene, ipak predstavija određeni obllk objektivne odgovornosti zbog koje sam se odlučio na ovaj čin. U nadi da ćete razumjeti ovaj moj postupak, uz zahvalnost za ukazano povjerenje, želim Vam svaku sreću u budućem radu”, navodi se u ostavci Radulovića koja je upućena Markoviću.

S.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Fileopg
Gost
Fileopg

Vazda je bio gospodin pa i sad…

Struka
Gost
Struka

Gore je stanje u prostoru, nego sto je bilo prije njega. Ništa dobro nije uradio i neka ga je Duško makao. Kakav moral i kakvo poštenje. Da nije morao, ne bi se micao.

Roko
Gost
Roko

Gospodine Radulovicu, bilo bi dobro da ste dali ostavku odmah poslije usvajanja onog katastrofalnog zakona o planiranju.

Send this to a friend