Politika Vuksanović Stanković sa Rajzing Rajnke

Slobodni izbori nemogući bez tehničke vlade

Nakon afere Koverta, a imajući u vidu i mnoge druge afere u režiji vlasti, od temeljne važnosti je da se pronađe model koji će obezbijediti pravno-političke garancije. Bez tih garancija, u modelu tehničke Vlade, nije moguće obezbijediti slobodan izborni proces, ocijenila je predsjednica Socijaldemokratske partije Draginja Vuksanović Stanković na današnjem sastanku sa Ambasadorkom Sjedinjenih Američkih Država Džudi Rajzing Rajnke.

Vuksanović Stanković je ambasadorki predstavila ključne stavove njihove politike, sa osvrtom na, kako su istakli u toj partiji, konstruktivnu ulogu koju je SDP i do sada imao u političkom životu Crne Gore.

“Vuksanović Stanković je posebno apostrofirala poziv za sveobuhvatnim političkim dijalogom, koji je SDP sa svog Kongresa uputila svim političkim činiocima, kao demokratski način prevazilaženja političke krize posebno izazvane visokim stepenom nepovjerenja u izborni proces”, navodi se u saopštenju.

Liderka SDP je naglasila je da ta stranka, kao istorijski odgovorna prije svega građanima Crne Gore, a nakon toga lojalna njenim strateškim ciljevima, očekuje da sve progresivne snage u našoj zemlji daju svoj maksimalan doprinos u prevazilaženju krize, koja kroz ignorisanje duboko ukorijenjenih problema blokira dalju demokratizaciju naše države i njenu evropsku budućnost.

“Vuksanović Stanković i ambasadorka Rajnke su iskazale zadovoljstvo dosadašnjom konstruktivnom saradnjom i iskrenim partnerstvom između Crne Gore i SAD, koje je krunisano članstvom u NATO i koje će dalje doprinositi snaženju demokratije i vladavine prava u našoj državi”, zaključuje se u saopštenju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Boka bokeljima
Gost
Boka bokeljima

Bogami Stankovicu Ivice,imas ukusa. Skidam kapu…

KLM
Gost
KLM

Bogami i ona
Akocemo pravo

Svjefol
Gost
Svjefol

Ovi bi u Vladu, silom na sramotu. Da im je kako da vladaju, kukavcima crnima

Fileopg
Gost
Fileopg

SDPje partija najsličnija Tkzv,,crnogorskoj”…

Stara varoš
Gost
Stara varoš

Vidi se da Draginja nema pojma o politici. Neka kaže samo jednu pozitivnu stranu tehničke Vlade , a da opozicija suštinski ne bude preveslana , pa ću joj se pokloniti.

Barbados
Gost
Barbados

Vi ga posle desavanja u kotoru vise cenzus ne prelazite..trojanski konj, najgori od najgorih!

Tehničar
Gost
Tehničar

Ja sam mašinski tehničar , mogu li ja u tu tehničku vladu

Haris
Gost
Haris

aaahahahahahahaha isto ka i poslije tehničke vlade 2016. gdje ste potpisalu da ćete priznati rezultate izbora, pa ništa, samo tamo đe ste čoporativno pobijedili DPS ste priznali rezultat.

Mina
Gost
Mina

Podrska Draginji u svemu sto radi.Nece pogrijesiti.

Podgoričanin
Gost
Podgoričanin

Prof. Dr Draginja je najbolja! 🇲🇪✊

mi-ti i crnogor
Gost
mi-ti i crnogor

za sto?

Send this to a friend