Politika Brajović sa Nemecom

Slovenija ponosna na sva postignuća Crne Gore

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović sastao se sa delegacijom Odbora za vanjsku politiku Državnog zbora Slovenije, i tom prilikom je izrazio zadovoljstvo sjajnim odnosima između Crne Gore i Slovenije, te bogatom saradnjom između dvije zemlje u različitim oblastima, kojoj doprinosi i redovna parlamentarna saradnja na svim nivoima.

Brajović se zahvalio za svu podršku koju nam Slovenija pruža na putu integracije u Evropsku uniju i naglasio važnost poštovanja pojedinačnih postignuća država kandidata.

“Dodao je da je Slovenija jedan od važnijih investora, te da odlične odnose dva parlamenta treba u narednom periodu staviti u svrhu dodatnog jačanja ekonomskih veza”, navodi se u saopštenju Skupštine.

Predsjednik Odbora za vanjsku politiku Državnog zbora Slovenije Matjaž Nemec je potvrdio operedjeljenje Slovenije da se u pogledu integracionog procesa u potpunosti poštuje princip regate i naglasio da je Slovenija ponosna na sva postignuća Crne Gore na ovom polju, kao i zbog činjenice da smo ostvarili članstvo u NATO-u.

“Dodao je da je za Sloveniju Crna Gora faktor stabilnosti u regionu, te istakao da je Slovenija najbolji promoter ovog regiona u EU”, saopšteno je iz Skupštine.

Tokom sastanka razmijenjena su mišljenja i o poitičkoj situaciji u Crnoj Gori, Sloveniji i regionu.

Sastanku su prisustvovali i članovi delegacije Odbora za vanjsku politiku Državnog zbora Slovenije, poslanici Monika Gregorčić i Nik Prebil i ambasador Slovenije u Crnoj Gori, Gregor Presker.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kot
Gost
Kot

Još kad bismo se sjetili nekog dostignuća.

Pjer
Gost
Pjer

I ja ponosan jos vise na dostignuca Slovenije
Koja mi mozemo samo da sanjamo
Dovijeka

Gavrilo
Gost
Gavrilo

Slovenija ponosna na dostignuća Crne gore? Ovo je zaista vrh licemjerja. Pa i sve da je ponosna,nekako ova izjava zvuči nakaradno. Recimo majka je ponosna kad joj dijete donese peticu iz škole,ali nije nešto posebno ponosna kad istu stvar uradi dijete iz komšiluka.

Send this to a friend