Politika

Smijenjena predsjednica SO Kotor Dragica Perović

Perović, foto: BokaNews

Nova skupštinska većina u Kotoru koju čine DPS, SD, LP, HGI i odbornica Bruna Lončarević smijenila je danas predsjednicu SO Kotor Dragicu Perović. Za vršioca dužnosti predsjednika opštinskog parlamenta izabran je sekretar OO DPS-a Željko Avramović.

<<<Prostorije opštine u Kotoru i dalje zatvorene, o smjeni Perović u hotelu<<<

Nova skupštinska većina je održala sjednicu nakon skandaloznih dešavanja i odluke Dragice Perović da zapečati vrata SO, zamijeni brave, i ne dozvoli ulazak zaposlenima, ali i činjenice da je predsjednik Opštine Vladimir Jokić zapečati dokumentaciju kako bi se obezbijedio u slučaju da ponovo bude smijenjen sa te funkcije.

Nova skupštinska većina u više navrata je ponovila da Dragica Perović krši zakon.

<<<Suđić: Sjutrašnja sjednica u Kotoru odblokiraće rad parlamenta<<<

Oglasilo se i Ministarstvo javne uprave, koje je poručilo da je za višemjesečnu problematičnu situaciju u Kotoru odgovorna isključivo lokalna vlast, koja je imala većinu u lokalnom parlamentu, a koja je eskalirala ovih dana grubim kršenjem zakona od strane predsjednice Skupštine opštine Kotor, Dragice Perović i predsjednika opštine, Vladimira Jokića, kao i nepoštovanjem roka koji je Vlada odredila za uspostavljanje normalnog funkcionisanja Skupštine opštine Kotor.

<<<MJU: Jokić i Perović grubo krše zakon<<<

Ministarstvo javne uprave je poručilo da će, u skladu sa svojim nadležnostima, na prvoj narednoj sjednici upoznati Vladu o svim detaljima i činjenicama.

Treba istaći da su odbornike i jutros dočekala zapečaćena vrata palate Bizanti, gdje se održavaju sjednice lokalnog parlamenta.

Željko Avramović sekretar OO DPS-a Kotor i odbornik, kazao je da će se sjednica ipak održati i to u kongresnoj sali Hotela Vardar.

<<<Kotorski parlament o smjeni Dragice Perović 10. jula<<<

Avramović je dodao da je DPS podnio krivične prijave protiv Perović i Jokića.

Da napomenemo, predsjednica Skupštine opštine Kotor Dragica Perović zakazala je sjednicu lokalnog parlamenta za 10. jul na kojoj bi se raspravljalo o njenoj smjeni.

M.Dušević

76

avatar
1000
42
34
0
 
63
NBAjovan šiptarGen. DukljaninTrenutakFileopg
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
jovan šiptar
Gost
jovan šiptar

Jeli u Dojmi iliti Vardar???? smijenjena.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Jes da će ovi prije dati glavu no fotelju, ali vala i ovi drugi uprli, iščekati ne mogu da zasjednu. Bojim se da će ih opet Upravni sud poklopiti pa će se onda ovako igrati dok Jokašu i Dragici i inače ne istekne mandat. Tipična CG sprdačina!

Fileopg
Gost
Fileopg

@Interesantno je primijetiti da je izostala brutalna reakcija pl.mr. Aljekse na ovi brutalni i flagrantni postupak mrzne im većine u Kotoru gradu. Postoje najvjerovatnija dva Objašnjenja ove pojave. 1. Aljeksa je zajedno sa Borisom Bogdanovićem pošao na odmor pa neće da se zamara Jokićem. 2. Pročitali su knjigu ,, Radikalna ljubav” sa uputstvima mjera kojima je Ekrem Imamoglu pobijedio Erdohana,… Više »

Haris
Gost
Haris

A nek se pripremi jokić nesposobni, kompanjoni sa bravama, lancima i katancima aaahahahahahahaha

Kotor pamti
Gost
Kotor pamti

Evo botova,navalili. Tj,jedan te isti pise sa 25 nikova. Providan ,jer se lako vidi da pise jedan te isti botić.

Bokelj
Gost
Bokelj

Nema srece od ovih partija dok se narod ne digne i ne protjera Drps iz Kotora

Fileopg
Gost
Fileopg

pokušao je Pl. Mr. Aljeksa da digne na noge Kotorane ali ga nešto ne vole. nije mu na miting bilo ni 50 kotorana, više mu ima opštinski odbor Demokrata no što mu je izišlo na taj miting…

KontraMiting
Gost
KontraMiting

Jokicu isplati radnike i vraci se na biro rada ,jos si ti zelen za ovo

Društvo izćoška
Gost
Društvo izćoška

Kud će poslije fajronta?

Anti DPS
Gost
Anti DPS

Okacite crvene kravate o klin,ovo sto vi uradiste je ocigledno sabotiranje demokratije i povjerenja gradjana u kompletnu opoziciju

Kaktus
Gost
Kaktus

I posle dodje perovicka koja stavlja katance na opstinsku imovinu da prica kako je milo tiranin,a jokic koji pise pisma premijeru ,da kritikuje carevica kako se sastaje s premijerom ,licemjerne demokrate

KOCOBO
Gost
KOCOBO

U potpunosti podrzavam odluku da se smijeni perovicka,pa makar ta odluka bila donesena na livadi ,ovo sto ona radi je necuveno za 21vi vijek

Petar stara Pod
Gost
Petar stara Pod

Bravo narodni.poslanici.Dosta je vise njenog i Jokićevog apsolutizma.

Leart
Gost
Leart

Probase demokrate preko onog sporazuma da ostvare tiraniju u kotoru ali dzaba

Komita
Gost
Komita

Ova bruna iz sdpa je najkorektnije postupila,realno,nema poente odrzavati jokica na vlasti kad je vec krenuo da bez imalo konsultacija sa odbornicima donosi odluke koje bi unistile ovaj grad

Bar_pamti
Gost
Bar_pamti

A i vrijeme je vise bilo,ovo sa zakljuvanjem sale je bio vrhunac bezobrazluka demokrata

Liberal
Gost
Liberal

Ona nove brave a kotor novog gradonacelnika ,naprijed zeljko !

Send this to a friend