Politika

SNP: Bečić namještao kongrese želeći da se ustoliči na čelu naše partije

Današnje saopštenje Demokrata prevršilo je svaku mjeru i vrvi od gluposti i neistina. Ne moramo valjda podsjećati Aleksu Bečića da je upravo on namještao pojedine kongrese, želeći po svaku cijenu da se „ustoliči“ na čelu partije, saopšteno je iz Socijalističke narodne patije nakon što su im iz Demokratske Crne Gore čestitali “politički brak sa SDP-om” i poručili da im je žao što je SNP pao na nivo portparola Ranka Krivokapića.

“Iskreno smo vjerovali da su neka prethodna oglašavanja Demokrata posljedica neiskustva i puke želje za unutaropozicionim dokazivanjem. U tom pravcu smo odbijali na glupost mnoge izgovorene riječi, kako u vidu saopštenja, tako i u vidu neistina, koje su širene na račun Socijalističke narodne partije. Još jedna neistina u nizu je da je Vladimir Joković namještao rezultate kongresa, jer na tom kongresu, jedinom od svih kongresa SNP-a nije ni bio prisutan, a Vi ste kao PR Srđana Milića i apsolutni autsajder, pokušali da dođete na vrh časnog SNP-a, ali su vas naši članovi još tada prepoznali”, poručili su iz SNP-a.

Kako dodaju, vjerovali su da su sve neistine i neboluze, izgovorene na terenu protiv SNP-a, samo rezultat ogromne želje za  političkim dokazivanjem.

“Smatrali smo da je tome došao kraj. Vjerovali smo da ni Vi sami ne znate da time direktno pomažete DPS i njegove satelite. Nažalost, ne možemo Vam pomoći. Ali, nećemo prećutkivati, niti dozvoliti da nam držite lekcije iz morala i opozicione borbe i pokušavate izliječiti svoje nerealne ambicije. Te neke nerašćišćene račune rješavajte sa onima sa kojima dogovarate saradnju. Odlično znate da su odbornici, koji u Kotoru nose mandat u ime naše partije, još odavno lišeni partijskih ovlašćenja i da ne predstavljaju zvaničnu politiku SNP-a”, ističu oni.

Iz SNP naglašavaju da o poštenju i karakteru Demokrata, govore dugovi koje još uvijek plaćaju i to iz perioda kada je Bečić bio portparol SNP-a i savjetnik direktora partije, zbog kojih i dalje zaposleni u partiji ispaštaju.

“Da napadate predsjednika SNP-a Vladimira Jokovića nijeste dostojni jer je on u životu postigao sve o čemu Vi možete samo da sanjate. Mi, kao Vaši politički roditelji, ponosni smo na sve što smo do sada postigli, imajući u vidu kakvu smo političku djecu stvorili. Ali, za razliku od Vas, ostala naša politička djeca poštuju roditelje. Što se tiče “braka” SNP-SDP, o brakovima, bilo kakve vrste samo Vi ne govorite, jer tu nemate iskustva”, tvrde iz SNP-a.

Poručuju Demokratama da im slogan trebao da bude: “Podjele, a ne pobjede”, uzimajući u obzir sve napade na kolege iz opozicije.

“U pamet se, Aleksa! Nepodnošljiva lakoća klevetanja od strane Demokrata svrstala Vas je, nažalost, jedino u specijaliste za ratovanje saopštenjima. Zaboravi da ćeš više ikada moći na neistinama protiv SNP-a da gradiš svoje političko ime! SNP CG nastavlja da se bori protiv ove vlasti najbolje što umije i nastavićemo borbu sve dok ih ne pobijedimo u potpunosti. Potpuno smo posvećeni saradnji sa predstavnicima opozicionih partija, ali uvijek ćemo braniti čast i ime SNP-a”, navode iz ove stranke.

47

avatar
1000
39
8
0
 
34
RealnoRokiAkoRajkokikinda98
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Rajko
Gost
Rajko

Već godinama ne glasam, ali nisam odolio. Tolika je svađa u opoziciji, da stvarno ne znam kako su zamislili da vladaju. Na žalost, na čelu Crne Gore je manje od dva velika zla. Drž’mo što smo ufatili. Je.ala nas Žuta greda.

kikinda98
Gost
kikinda98

Ovaj je 2006 bio protiv nezavisnosti, a danas trci po Berlinu ne bi li stigao da pohvali evropsku politiku

Ako
Gost
Ako

Nije problem je li se okrenuo dobru, ljudski je griješiti i ispravljati se, nego je li iskreno, i šta bi uradio da dođe za ministra spoljnih poslova.

sinan
Gost
sinan

Sta kasnije ja kao gradjanin da ocekujem od mladog covjeka koji vec u ovim godinama to radi. Milic ga je i progura kroz politiku, a pogledajte kako mu ovaj vraca

cikotic
Gost
cikotic

Becic je rasturio snp unisti ga je

Pranje prozora
Gost
Pranje prozora

Sta bi od sporazuma buducnosti!

Velimir136@gmai
Gost

Hahaha,nije Belaj to namještaj,to je samo plagijat!
On je “duša”jedna!

Fileopg
Gost
Fileopg

kako mu ga odgovori Jokaš; te ovo, te ono, a na kraju mu i on prigovori na bračno iskustvo samo što ne reče skim, mada svi sumnjaju na ….

Roko
Gost
Roko

Demokratska je ostalo samo da se sami sa sobom posvađaju.

CEZAR
Gost
CEZAR

Bolje bi bilo Bečići da si otkinuo jezik nego sto napadaš časni SNP.
Oni su te napravili čovjekom.
Previše je Jokovic za tebe uspjesan i pošten covjek.

samoljubav
Gost
samoljubav

ovaj becic pomami sa saopstenjima,nadji djevojku becicu bices zadovoljni cojek

Roki
Gost
Roki

Samoljubav: Nije ti on od tih.

Snp naprijed!
Gost
Snp naprijed!

SNP je porodica koju čine desetine hiljada časnih i čestitih članova i simpatizera koji su uz svoju partiju iz uvjerenja, a ne iz koristi ili pukog koračanja za vođom.

Luj
Gost
Luj

Sve vrijeme je Jokovic pokusavao da sarađuju. Oni su to odbijali, cak i brutalnim napadima i na ideologiju Snp i na motive, ciljeve.. Konacno su pale maske i vidjelo se da demokrate nisu za jedinstvo opozicije.

O Tempora
Gost
O Tempora

Pobjede, a ne PODJELE! Hahahahaha… Srdačan pozdrav svima!

Dragutin
Gost
Dragutin

Kamo sreće da se “ustoličio”.
Danas biste ličeli na partiju.

Liceli
Gost
Liceli

Na partiju Demagoga i populista

kontraš
Gost
kontraš

Zasto vas je napustio neven gosovic koji je sa vama od osnivanja partije ako je becic taj koji je namjestio kongres ?

Luj
Gost
Luj

u osnovi svega je lični interes

KontraMiting
Gost
KontraMiting

Ako je becic namjestio kongres zasto je onda 90% SNPa otislo sa njim a tebi ostali samo milic i ona poslanica ?

Luj
Gost
Luj

Vas isključivi cilj je vaš lični interes a ne dobrobit naroda

Send this to a friend