Politika

SNP Berane: Pokazali smo da smo najjača partija u gradu, naši bivši koalicioni partneri neka ne očekuju više ništa od nas

Berane, Foto: Ilustracija

Socijalistička narodna partija saopštila je da je u predizbornoj kampanji vodila, kako kažu, najčistiju kampanju, bez ikakvih suvišnih riječi i djela, “vodeći računa o tome da će sve ovo proći i da ćemo se sretati”.

“Što nije bio slučaj sa ostalim partijama kojima je jedini cilj bio da govore loše o nama, a u stvari o sebi samima. Pokušavajući da naruše dugogodišnji ugled SNP-a iznošenjem neistina.
A mi, mi smo pokazali sada i uvijek dostojanstvo, stojički podnosili sve napade koji se i dalje upućuju na naš račun”, istakli su u toj partiji.

OO SNP Berane je, kako tvrde, uvijek bio spreman da razgovara sa svima, “bez obzira na različita, pa čak i suprostavljenja mišljenja, a sve za dobrobit našeg grada i građana Berana”.

“Pokazali smo da smo najjača partija u gradu, ponosni smo na to i na naše članstvo koje nam je dalo podršku, ali očigledno je to našim bivšim koalicionim partnerima zasmetalo. Posle vođenja prljave kampanje protiv nas, očekivali su da nam građani neće pokazati povjerenje i prevarili su se”, ističu iz beranskog SNP-a.

Danas, kažu, “nakon dugo vremena biranja mjesta i otimanja oko fotelje, svjedoci smo njihovog dogovora”.

“Dogovora za fotelju i lični interes, ne na dobrobit građana našeg grada. Od nas neka ne očekuju više ništa, naši bivši koalicioni partneri, koje smo cijelo vrijeme vukli za sobom, koje smo, čak i na svoju štetu, držali i gurali, sada nastavljaju sami. Poručujemo im da od Socijalističke narodne partije ne očekuju bilo kakvu podršku i pomoć kako na lokalnom, tako i na državnom nivou, a na tome će OO SNP Berane, kao najjači odbor insistirati. Hvala našem vjernom članstvu, što su prepoznali sve ono šta smo uradili za naš grad ovih osam godina. Hvala što ste bili uz nas kada je bilo najteže, što smo zajedno pretrpjeli sve i hvala što smo pokazali da smo najjača partija u Beranama”, zaključuju iz beranskog SNP-a.

Send this to a friend