Politika

SNP Demokratama: Žulja vas jer ste gubitnici, isfrustrirani ste i iskompleksirani

ilustracija

“Istina je junak, drži se ko stijena, i kad na nju krene ala, i kad misliš da je pala, pobjeda je njena”, kazao je veliki Čika Jova Zmaj. Gospodo demokrate, u vašem naumu da se sa svima svađate i da vaša bude poslednja, shvatili smo da vas nesto žulja, tišti, pritiska. I došli smo do jednostavnog zaključka.Gubitnici ste, jer vam  od lijepog vaspitanja koje smo vam ugrađivali nije ostalo ništa, poručuju Demokratama iz Socijalističke narodne partije.

<<<Demokrate: Naš obraz i čast ne mogu se kupiti u prodavnicama patika>>>

SNP tvrdi da je Demokrate zaboljela istina.

“Zabolio vas je pad rejtinga i nezavršena misija  rušenja časnog SNP koji vas je iznjedrio. E, tu leži najveća količina vaše duševne boli. Isfrustrirani ste i podosta iskompleksirani rastom rejtinga SNP, jer mi radimo za dobro Crne Gore. Sve svoje nade i izmišljotine polažete na kartu navodnog  povezivanja SNP i DPS, jer na taj način  pokušavate da operete svoju sramotu zbog štete koju ste nanijeli SNP i da se predstavite kao jedini borci protiv DPS”, navode u SNP-u.

Poručuju kako časni SNP niko neće pomjeriti sa temelja čojske Crne Gore.

“Kad bi bahatost, arogancija, nadobudnost bili blago, bili biste bogatiji od Bila Gejtsa, a u kodeksu ponašanja i moralnosti, na ivici siromaštva. Ponosni smo što je naš predsjednik Joković ugledni privrednik. Ali smo još ponosniji što nikada nije prodavao ni pendžetirao obraz kao vi, kod raznih lobija, stranih ambasada, da bi dobio novac za rad stranke. I to one stranke koja se personifikuje u jednom licu, licu koje nema stava ni o srpskom jeziku, ni o  crkvi ni o  vjeri, ni o nacionalnom biću”, napominju u partiji Vladimira Jokovića.

Uprkos tome, kako dodaju, SNP će i dalje težiti i raditi na opozicionoj  slozi i podržaće svaku akciju koja vodi jedinstvu.

“Dok napadate nas, nijednim gestom, niti riječju, ne pomenuste Duška Markovića, jer vam možda kao bivši šef DB, nešto zna.Sad nam je jasno u potpunosti zbog čega su Aleksa i njegovi puleni, napuštajući SNP odnijeli  bazu podataka, sa imenima i brojevima telefona naših članova i kompjuterske šifre. Upravo su im ti podaci bili potrebni da zovu naše članove i šire laži i izmišljotine poput ove današnje. Govori o časti onaj koji je napravio dugove od sto hiljada eura. Govori nam onaj koji je otimao  mandate. Govori o kupovini  časti onaj koji ne zna da se ne može kupiti ono što kod njega ne postoji. I kad govorimo o pustošenju SNP, da ga podsjetimo da je iz SNP odnio sve, ali je ostavio “podest” koju smo mu napravili da bi se na njega peo, kako bi  malo više virio iznad govornice SNP”, smatraju u SNP-u.

Oni dodaju da je očigledno, da će (Bečić) morati u političkom i svakom drugom smislu još da raste, a “podest” će mu prvom prilikom spakovati i poslati, kako bi dosegao makar elementarne visine dostojanstva.

“Žao nam je što za njega ne možemo napraviti “podest” za moral i čast. SNP CG nastavlja sa svojom aktivnostima, a vi nastavite da se svađate, do podna sa sobom, od podna sa cijelim svijetom. Ostaćete upisani, kao neko, ko je plesao samo jedno ljeto, a mi smo tu, časnih dvadeset jednu godinu. I još nešto, okanite se ćorava posla, poradite na vraćanju unutaropozicionog povjerenja, uozbiljite se, jer ovo neko i čita i gleda. Sad kad ste se ispucali saopštenjima, ipak se  nadamo da ćete se okrenuti rešavanju problema katastrofalne društveno-ekonomske krize. Ako se to, pak, ne desi, sve što dođe, mi smo mu  naredni”, zaključuju u SNP-u.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sonja
Gost
Sonja

Vas niko nije nadmašio sa svim tim karakteristikam koje kažeš za demokrate

Srdjan
Gost
Srdjan

Demoni ne dirajte SNP da ne izlaze snimci sa stana u BG kad ste studirali o trosku clanova Partije koju napadate i koju ste pokusali da unistite

Most na Tari
Gost
Most na Tari

Ovako to ide kad neko trpi i trpi a neko nema mjeru pa se casa prelije.
SNP zgazi demokrate ko niko.
Dugo sam se cudijo zasto cute?

Kolasinac
Gost
Kolasinac

E od ovoga jace ne moze.
Nazalost sve istina.
Sta te snadje jadni Becicu.

OPOZICIONAR
Gost
OPOZICIONAR

Ovako prolsze sva nezahvalna djeca koja ne postuju roditelje.
Ne zelim rat u opoziciji ali je SNP u pravu jer su oni stvorili Becica i a on htio da ih unisti.

Kotoranka
Gost
Kotoranka

Becic je bio osvezenje na politickoj sceni, sad razocarenje…

Bobo Nk
Gost
Bobo Nk

Demokrati su pokazali da su neozbiljni i da njihova politika nema podrsku naroda

Apsolut neutral
Gost
Apsolut neutral

Nekada jesam, ali sada ne navijam ni za koga, sve je to ista priča. Sa strane gledam i kažem da su Demokrate previše umišljene.

Fileopg
Gost
Fileopg

Da je magistar znava što će ga snać ne bi ga ništa zborio već ćuta ka zaliven. Naućio njiov Magistar da SNP ćuti na sve uvrede i otimanja članstva, zarad nekadanjih dobrih vremena, a MAGISTAR se osilio nekako ukrutio i poispravio pa nema mjere. Vele ljudi da je izradio specijalnu govornicu nižu od drugijeh i da na bini niko ne… Više »

Samo
Gost
Samo

glume neke vazne politicare.

Milan
Gost
Milan

Becicu, uproopasti opoziciju. Prikoči malo, molim te.

Milos
Gost
Milos

Auuuuuuu sto ti ovo treba Becicu.
Prava razvaljotka.
Konacno SNP ne cuti.
Ko zna sta jos imaju?

Send this to a friend