Politika

SNP DF-u i Demokratama: Ne uvlačite nas u vašu igru

Socijalistička narodna partija poručuje svojim opozicionim kolegama da ih svojim prepucavanjima ne uvlače ni u kakve političke svađe.

“Takođe, šaljemo  jasnu poruku svim političkim subjektima da je SNP neuništiv, bez obzira na želje kako vlasti, tako i pojedinih opozicionih subjekata”, tvrde u SNP-u.

<<<Vučurović: Bečić bi da uništi opoziciju kao što je SNP<<<

U partiji Vladimira Jokovića reagovali su nakon što je psolanik DF-a Jovan Vučurović za CdM kazao da neće dozvoliti da Demokrate unište opoziciju kao što su to uradili sa Socijalističkom narodnom partijom”.

U SNP-u kažu da ne žele da učestvuju u opozicionim prepucavanjima.

“Takođe, upozoravamo i jasno stavljamo do znanja da nećemo trpjeti nikakve laži i insinuacije na račun snage naše partije. Ono što svima mora biti jasno jeste činjenica da bilo kakve opozicione svađe samo ostavljaju negativan utisak kod onih kojima se ne sviđa politika aktuelne vlasti. No, svako određuje i bira svoj politički put. Socijalistička narodna partija nije nikada bila jedan čovjek ili pojedinac. SNP je bila i ostala porodica čestitih i časnih članova i simpatizera, koji su u našoj partiji bez ikakvog interesa i isključivo u cilju borbe za neku bolju i pravedniju Crnu Goru”, tvrde u SNP-u.

Poruka svima – SNP je brend.

“Bez nas ne može i neće biti promjene vlasti niti sistema vrijednosti. Ne želimo da ulazimo u sukobe DF i Demokrata i ovim putem ih pozivamo da SNP ne miješaju u svoju igru. Isto tako, apelujemo da se smire tenzije u opoziciji, da se sjedne za sto i dogovori model saradnje. SNP je otvorena za saradnju sa svim subjektima koji istinski žele demokratizaciju i promjene u crnogorskom društvu”, smatraju u ovoj partiji.

M.D.

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Opozicija
Gost
Opozicija

Oni su sami sebi najveći neprijatelji,ne treba njima niko sa strane.

kiki
Gost
kiki

Kao neke kavgadzije, samo idu i pokusavaju da uvuku ljude u svadje.

Df demokrate
Gost
Df demokrate

obicni cirkuzanti koji ne znaju kako da privuku paznju na sebe,pa izvode svakakve predstave za javnost!

Zrak
Gost
Zrak

Konacno da se ujedini nasa opozicija.
Greota da tako pametna ,obrazovana,mudra,promisljena,inteligentna,efektna,vrijedna opozicija bude razjedinjena:)

Vojo
Gost
Vojo

Snp zeli da objedini opoziciju u jedinstveni blok protiv rezima. Ali pitanje je da li se isplati nekima pruzati ruku ..

Jovan Pg
Gost
Jovan Pg

Becic je bio u Snp i napustio ga. Zasto bi mu bilo ko vjerovao, kad je mogao da izda partiju koja je od njega napravila ime?

Snp ovac
Gost
Snp ovac

Tako je, SNP je najbolji!

Send this to a friend