Politika

SNP dolazi na sabor u Hram: Uvijek smo uz narod

Socijalistička narodna partija (SNP) najavila je da će prisustvovati subotu na velikom Trojičindanskom saboru, u Hramu Hristovog Vaskrsenja u Podgorici, ističući da su uvijek bili uz svoj narod.

“Bićemo tamo zajedno sa vjernim narodom i odazvaćemo se na taj način pozivu našeg Mitropolita i ostalih arhijereja. Tamo ćemo biti i zbog nečije namjere da kidiše na ime, dostojanstvo i imovinu naše crkve. Biće ovo crkveno sabranje i poziv na bratsku ljubav, mir i slogu”, kažu iz SNP-a.

Prema njihovim riječima, mitropolija crnogorsko-primorska SPC je najpoštovanija institucija u crnoj gori već više godina u svim ispitivanjima javnog mnenja.

“Stoga je ovo pravi momenat da se saberemo i pokažemo svima koji žele da kidišu na naše svetinje, da se narod ne može nipodaštavati. Kao što kažu naši arhijereji “Bog voli kada se narod sabira” a to će se više nego jasno pokazati u subotu. Što nas više bude u subotu, poruka onima koji su smislili  ovu ujdurmu će biti snažnija”, poručuju iz ove partije.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Fileopg
Gost
Fileopg

dolazite li svi petorica ili će pristići Jonica i Milić….

Pravda za Crnog
Gost
Pravda za Crnog

Niko nije sumnjao da ste uz srpski narod, ali ponajvise onaj militantan ekstreman.
U Crnoj Gori ima i DRUGOG NARODA !!!

Pero
Gost
Pero

Ne zaboravite da povedete onoga vjernika sto zapali Tomkicima sirotinjski kiosk-prodavnicu u srpsko Berane. Obavezno da nosite i njegovu sliku jer vas sve zajedno sa Mitropolitom SPC I Arhijerejima savrseno odslikava. Obavezno ponesite i Arkanovu I Arkanovih smrtonosnih sprskih legionara sa voltova Cetinjskog manastira, te obavezno uvelicajte i nosite sliku P.Bulatovica, vaseg legendarno predsjednika kako uziva sluzajuci S.Milosevica na kanabetu… Više »

Kalamburator
Gost
Kalamburator

Obavezno iskoristite i ovu priliku

FENIKS_MNE
Gost
FENIKS_MNE

Nijeste vi uz narod, no uz Srbiju. A to cete malo tamo.
Zivjela Crna Gora, samostalna, evropska, crnogorska!
Zivjela autenticna autokefalna Crnogorska pravoslavna crkva, drzavna vjera pravoslavnih Crnogoraca!
Zivjele one nacionalne manjine kojima je Crna Gora jedina domovina!
I na kraju, ili na pocetku – zivio nam veliki Milo Djukanovic, heroj Crne Gore!

Mesar
Gost
Mesar

Snp njih dvojica

Fileopg
Gost
Fileopg

prvo Crnogorci se nijesu okupljali na sabore već na narodne zborove i to nam od tuđina namećete… drugo:Kako istinu zborio i pošteno radili tako vi Pomogli Sveti Petar Cetinjski i Sveti Vasilije Ostroški…Ako li krivo zborili ili radili živo meso od vas otpadalo… Bojte se kletava ovijeh naših svetaca vele da im se kletve obistinjuju…Amin Bože …Smije te li vi… Više »

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Sveti Vasilije Srbin iz Trebinja a Sveti Petar Srbenda sa Njegusa….sta reci a ne plakati

Fileopg
Gost
Fileopg

reči samo Amin bože ako smiješ…

Marija Stjuart
Gost
Marija Stjuart

Ako je Sv Petar bio tolika srbenda kako velis,sto ne posla u Srbiju jednog jedinog Crnogorca,da pomogne I i II srpski ustanak..????

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Гади ми се од мијешања политичара у ово. Ништа бољи нису од ДПС-а. Народ ће доћи на сабор да се помоли за разум ових однарођених на власти и покаже своје мишљење о новом закону и то је то. Мислим да ће то бит довољно да ови атеисти што би кројили црквено уређење свате да то није њихова ствар и да… Više »

FENIKS_MNE
Gost
FENIKS_MNE

Cuveni “realni”, uzalud navijas vodu za crnosrbe. Ctnogorci se.moraju pitati u svojoj zemlji, svidjelo se to vama, crnosrbima, ili ne. Smislili sze floskulu da su Crnogorci nekavi Srbi koje je rodio otac Crnogorac i majka Crnogorka….Sram da vas je@ Provjerite sta pise u dokumentima vasih roditelja i djedova, ili ih smatrate glupim a sebe pametnim. Pi, dokle ide taj specijalni… Više »

marius
Gost
marius

Vazda sam se pita od cijih se para sagradi ovizi hram ?

21 MAJ
Gost
21 MAJ

Od crnogorskih miliona…

Aoveprdnjave
Gost
Aoveprdnjave

Pravi pravcati ,,socijalisti”.

Nera
Gost
Nera

A majke ?

Markisa1
Gost
Markisa1

E kakav smo ludi narod citam ovih dana komentare na ovu temu. Svadjamo se kunemo poklali bi se da možemo dok druga strana trlja ruke i u ekstazi. E da mogu kako, ne ja no svi trebaju ici izove zemlje prokletog naroda. Okocega se svadjamo a gladan narod. Zasluzujemo kao narod sve sto nas snadje

Mrgud
Gost
Mrgud

Ali narod nije uz vas. Tu je problem.

Mojsije
Gost
Mojsije

Uvijek ste bili i ostali nasledje politike Milosevica.Treba da se sramite i da ne prisvajate posteni narod.8

Providno
Gost
Providno

Pokusaj politizacije crkve u DPS medijima? Srecno sa Milovim projektom.

Markisa1
Gost
Markisa1

Crkva je davno politizovana samo sto si ostrascen pa ne vidis

mina
Gost
mina

Na provokaciji Djukanovica ,treba,ali zaista,odgovoriti adekvatno i poslati mu poruku da rascinjeni pop Mhailo,nema vjernika i da mu je propala ideja da ojaca njegovu nevladinu organizaciju.Kako nije sramota bivse komuniste,da izdaju petokraku i da se priklone krstu?Ostavite vi na miru crkvu i njene vjernike.Ti ljudi ne odlaze u Sen Trope i Dubaiji,njima je dovoljna Crna Gora.

niro
Gost
niro

Bolje da su išli i u Dubai i San Trope,nego da budu sluge Srbije i Rusije da ruše državu ,da budu plaćenici da špijuniraju svoj narod i da ga blate,a što se tiče mitropolita Mihaila radi informacije on niti je raščinjen jer nikad nije bio svešteno lice vaše svetosavske crkve.

Markisa1
Gost
Markisa1

Sta te provocira. Niko te ne cera da napustas spc

Velimir136@gmai
Gost
Velimir136@gmai

Odlazeća stranka !
Isto kao SDP!
Čim krene s u izdaju zemlje slijedi ti kraj!
I,da razcistimo,vi nijeste iz narod nego ste uz jedan ili dva procenta glasača!

Bokelj
Gost
Bokelj

Ovo je vrijeme rijesavanje gordijevog cvora,i da se zna ko je ko i ko je za koga,za one koji krenu nerazumno da urusavaju drzavu “no mercy”!

elektra
Gost
elektra

oćete lli TOMOSom doći?

Nata
Gost
Nata

Sve veliki vjernici..

Vuk
Gost
Vuk

Tj. nacionalisti

Send this to a friend